rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Hmm.. Amilyen idegbeteg tudok lenni, szerintem felvinném egy csaló gépét a 10 emeletes panel ház tetejére... és rituálisan ledobnám aztán a maradékot felgyújtanám!. Nesze neked, még a hardwear bant is túlmúlja a módszer. 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
rendben,kössz!
emericovsr
igen, jó hozzá

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

SimaSuna
ZSÍROSKENYÉR!!

Template lesz hozzzá?
vagy esetleg jó hozzá a GTR2höz kiszivárgott verzió templétje?
emericovsr
mai napon, késõ délutántól, regisztrálás után a simco oldalról letölthetõ a Z4 mod. Nem lesz megjelentetve, ezért így lehet hozzájutni. Nem lesz csinadratta, ennyi.

SimaSuna
csak gondolj a CS-re. WH, SH...és had ne soroljam még...
Toca3ba is volt csalás. A champ.big-et úgy variáltad ahogy akartad...
nemhittem volna hogy 1 szmulátorban is lehet csalni...
ha már itt csalni kell, akkor már nagy baj lehet...
arty
(ritkán jársz erre, de ha már itt vagy: köszönöm a momo pedálbug javító leírásod, harmadikra sikerült a mod és több mint egy év után ismét kormánnyal játszhatok 😊 )

Forza.

gviski
Sajnos minket is utolértek a Chaeterek.

Remélem egyszer lesz egy publikus anti-chaet, mert azzal meg lehetne védeni a becsületes játékosokat...

Virtual SimRacing

Igen, szerencsere ideat kevesbe nepszeru a dolog.
lac coo
Hát..ez van .
Minden esetre én nem gondolom, hogy ebben a mûfajban hemzsegnek a csalók, mint híresebb FPS-ekben.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Evad kozben picit raerosebb volt a dolog... mind a mai napig megvan mind az 55 kihagas. A fizikat fejlesztettuk gozerovel.
lac coo
De akkor ha jól értelmezem, te folyamatosan fejleszted a cuccodat, nem hiszem, hogy vártatok volna 55 alkalomig, ha bizonyítani is tudjátok ...Gondolom most sikerült valamit kitalálni, ami kimutatja a dolgot 100 %-osan ...

Miutan kozoltuk, hogy mi tudjuk, hogy O mit csinal. Eltunt. 55 alkalommal hanszalt csalast. Ebbol 53 alkalom az evad kozben volt, a maradek 2 bajnokin. De nem ment tul sokra vele.
lac coo
Csak hogy pletykáljunk kicsit: mit mond az ember ...? 😄

Igen, nekem is kellett valami kezzelfoghato mielott raugrom a temara, replay nem eleg bizonyitek. 5 even keresztul semmi nem volt. Most megfogtuk.
lac coo
Félre értesz, én elhiszem amit mondasz, tisztában vagyok vele mi mindent köszönhetünk neked ...
Pusztán csak eszembe jutott ez a cucc, és ha valami ez kiváltképp sebességnövelésre való, és õszintén megmondva, láttam én már olyan replayt extra gyors körökrõl amire a nyakamat tenném, hogy valami ilyesmi van a háttérben !Bár én mindenhol a mezõny végén vagyok ( 😊), de azért nyugtalanít a dolog, még ha igazán közöm sincs hozzá mi történik elöl 😊))....

Sajnos tul sok lehetoseg van. Mint minden mas jatekban, itt is mi futunk a csalok utan, tiszta Counter Strike...
De most miert kellene minden adukartyat kozolnom egy nyilvanos forumon? Nem kotelezo elhinni, lehet nezni az akadozo versenyzoket, akik blokkolo kerek nelkul minden kanyart bevesznek es kanyarodas kozben irrealisan kitekerik a kormanyt utkozesig (grip cheat). Hajra.
lac coo
Szóval, ha csak kicsit is gyorsít magán ezzel a módszerrel elméletileg biztosan megfogható? Akkor megnyugtattál ! 😊))

Én sehol nem tudom igazán megérteni a csalókat, igazából magával cseszik ki a legjobban, de hogy egy autó versenyeben nem bántja a kollégát a tudat, hogy szerzett magának plussz 50 lóerõt, és attól elõz le valakit, nem pedig mert jól gyorsított ki ...Ebben a mûfajban aztán végképp a lényegét veszíti el a játék .

Minden kimutathato es minden feltorheto. Sajna az rfactor kozosseg is lejutott ide. 1%-al egy csalo sem lesz boldog, nekik altalaban 10-15% kell, kulonben nem hasznalnanak olyasmit, amit nem illdomos.
lac coo
De ha rádob egy százalékot a cuccra, az szemmel nem látható (igaz annak meg semmi értelme ...), szóval úgy értem ezt valamivel ki is tudod mutatni , mert hisz ez mindentõl függetlenül fut az oprendszerben ...
Nem kételkedem a kolléga dolgaiban, csak érdekel, hogy ez megogható-e, vagy néhány ufo idõ ennek köszönhetõ ...

Nem, nem neked irtam.
Ez a cheat nagyon latvanyos, bar nagyon regi. Kedves Joe tarsunk el elsutotte egyszer. Aki adminket nem veszi eszre annak kotelezo szemuveg.
lac coo
Ezt most nekem írtad ..? 😄 Mert akkor nem értem ....

Nem teljesen mind1? Nem kotelezo elhinni. Ez van.
lac coo
Régen míg FPS-eztem, szórakoztunk egyszer , hogy a Win idõszámításába (kernel idõ vagy mi a fasz ...) belepiszkáltunk (remélem ezt így senki nem érti ...), az emberkék olyan gyorsan szaladtak, hogy repülõt lehagytam futva ... Ezt tudjátok szûrni ?

tudtam hogy ez lesz <#beka3><#wilting>

Milyen arcod lenne, ha teged is szetverne egy csalo? Jol esne? Orulnel neki? Ja hogy, te is hasznalsz valamit ami miatt nem aggodsz annyira? Akkor mirol beszelunk?
jó de lehet hogy ez jobb 😊

Dietrich
megnézték már nyugi...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

akkor küldök log file-t 😄

van nekik ilyen log viewer. lefuttatnám, hátha talál nálunk is csítert.

sajat fejlesztes, megvannak a licenszelesi feltetelei, nem kerul penzbe, de nem adom oda barkinek, remelem erted miert
Norbi1990
szerver log fájljában kell valamit keresni.
engem csak a program érdekel amivel kiszûrtétek. az elküldheted.

Dietrich
képzeld el ha nem csal akkor milyet.. <#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

emericovsr
biztos.

Nem hibatlan. Ahogy semmi sem. De miert biralsz semmi targyilagos teny nelkul? Mondjam meg hogy milyen csalast hasznalt, hogy holnap "mindenki" azt hasznalja??? Nem erne meg. Te is tudod.
batihu
Nagyon komoly fellépés! Gratulálok! Remélem a többi bûnös is elõbb-utóbb horogra akad! <#boxer><#violent><#levele>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

biztos ez? egy magyar hobbiprogramozó csinált egy programot.. biztos hogy hibátlan?

A ket bajnoksag kozott 55-szor hasznalt olyat mint nem kellett volna. Igen bugos. De O csalt. PONT.
emericovsr
csalt, minden többi csak félrebeszélés. tökmindegy milyen eredményeket ért el.

kb.. valami bugos progi kidobja ezt, nembiztos hogy így is van.

allock
aki csal nem ilyen eredméyneket ér el

#hhwnd

Sajnálatos, de a közösségi érdek fontosabb mint az egyéni. Égjen csak a képe... muszáj ilyen keményen fellépni, különben elszaporodnak nagyon, és tönkre tesznek mindent, elveszik az ember kedvét a játéktól...

Bárcsak élõben is ilyen kemény fellépés lenne a bûnözõkkel szemben! 😊

Köszönjük a melót! 😉

www.smart-bus.hu

Ingy
rfactor pro nehezen, azt nem nekünk egyszerû embereknek készült, rFactor 2 már esetleg, egyébként biztos lehet valami 5letes dologgal kifogni ezeket a gyõkereken...

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Hecker007
reméljük ez lesz az elrettentõ példa és mások nem fognak csalni

Nekem szomoru az egesz, 2004-ben sokkal kevesebben voltunk, anno akkor is megfogtuk a csalonkat.

Akkor is szomoru volt, de a kozos erdek nagyon sokat jelent.
Sok mindent ki tudtam volna en szemely szerint hasznalni, megis a visszajelzeseim alapjan Gjon berkatott egy vedelmi mechanizmust az rfactor v1.255-be. Sajnos nem volt eleg. Harom evig birta ami megtisztelo egy on-line jateknal.

Remelem az rfactor Pro jobb lesz, kulonben programozhatok eletem vegeig :-)
Kiakadok a csalóktól... más ember verejtékes munkáját teszi tönkre a saját érvényesülése érdekében! Hányinger! Én minden komolyabb ligában kirakatnám a fényképét egy szégyenfalra! 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich
<#levele>