rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VLB
hát ebayrõl most postával 2000Ft lenne, ami nulla. még várok pár véleményt, ráérek holnap is megrendelni.

amúgy tudtok valami kezdõ bajnokságot ajánlani, ahol próbálgathatom magam és ingyenes is?

Lalikum

arty
én már régebben megvetettem hugommal angliában (3500ft volt), de csak május 3.-án jön haza, akkor tudok beszámolni róla 😞

googleval annyit találtam h megy online és még aktiválgatni sem kell - tehát ez lenne a tutti megoldás 😊

Forza.

pointer4
Tavaly is gyorsabb volt a peugeot a 24óráson. Körönként képes volt 4-5 sec-et is adni az Audinak körönként. Csak hát közel 2x annyi idõt volt a depoban 😄 Végig izgultam a 24órást, sajna csak felvételrõl 😄
emericovsr
aki nem találja meg a simcompany.net -et ne ilyedjen meg, hamarosan költözünk a simcompany.hu oldalra. gyorsabb lesz, biztonságosabb, stbstb.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

VLB
ez tutifrutti eredeti? tudok majd vele online játszani? teljes értékû?

Lalikum

Dietrich
Melinda? <#wow1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
3 csapat használja az új és vitatott diffúzort
Wéber irta errõl:
Mind a 3 szabályos, a "szabályok szelleme" kifejezés megfoghatatlan jogilag. Márpedig a leírt szabályoknak megfelel, vagyis az alulról látható részek nem haladják meg a 175 mm-t, még a Toyotánál sem (van ott egy apró toldás a diff közepének az alján, ami kitakarja a kérdéses zónát alulról). Egyébként ennél is fontosabb, hogy tavaly is sokan használtak hasonló megoldást, csak nem felül, hanem a diffúzor két oldalán, és sosem érdekelt senkit a szabályossága. Ott volt a kiskapu, kihasználták.

Ugyanez a helyzet mint a motorbefagyasztással, csak ott többen voltak ügyesek, mint hülyék (Honda, Renault), most pedig 3 csapat oldotta meg jobban a problémát. Ettõl még utólag betilthatják (mind a mass-dampert), de jelenleg teljesen ok, csak trükkös.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

csatlakozom, mennék de v8😊

Stone Brothers Racing Team #1

bardocz
8000 alatt olyan Delta S4-es modell van németeknél...Buha besza,meg miegymás,kár,hogy most arra nincs pénzem már.
már bocsánat, de a 8000 és a 2500 huf között azért van különbség, 2-2500-ért azt mondom, hogy igen, megéri megvenni. na de 8000-ért már azért erõteljesen meggondolom, fõleg h nincs havi fix jövedelmem.
van nem egy eredeti játékom, amit akciósan vettem meg, mert nekem ugy volt rá pénzem és akkor gondoltam ugy, hogy megéri.
eddig azt hittem, hogy az rF még mindig 8-9 ezerbe kerül, ebay-t pl sose nézek, mert angoltudásom sem a legjobb, plusz bankkártyám sincs.
tehát igy már azt mondom h igen, ennyiért megéri, hogy tudjak online is játszani.

Amúgy mennék én is, csakhát nekem is v8 van :/

SimaSuna
jóvolna..csak szombat...nekem V8 😊
A videókban szinte csak kicsúszások vannak, meg az is látszik hogy laggolt a szerver :/

Egész jól hangzik... de az a medium stabilitás segítség minek? 😞

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
SLC 2009 - Seat Leon Cup
Eddig 3 versenyen vagyunk túl, nagyon izgalmas volt mindegyik. Cikkek, és interjúk róla az oldalon, már a videók is készülnek!

Jelentkezõket várunk slot szám emelése miatt, jelenleg kb 20 fõvel versenyzünk, és vannak üres helyek!

Jelentkezni a honlaponlehet.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Halli All

Bár igaz hogy az elsõ Racen túl vagyunk már, de attól még lehet a Fun Race-ra jelentkezni, hiszen még 2 Race van hátra, ami 4 futamot jelent.
És rengeteg pontot lehet még szerezni ezeken a futamokon.

És ne feledjétek a fõdíjat, amit a végelszámolásnál a dobogósok kapnak majd:
Pár kör a Hungaroringen Válint Tiborral egy igazi F430 Ferrarival<#eljen>

- Oklevél
- PSRL poló

Ha felkeltettem az érdeklõdésedet, akkor olvasd el a részvételi szabályzatot, és jelentkezz !!

Az elsõ Fun Videó összefoglalóját innét tölthetitek le:
Smogboyy Pictures<#worship>
Alexease
<#taps><#eljen>
A mostani eleg izgire sikerult, a Peugeot kezd (vegre) feljonni.
batihu

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Köszi, nagyon megnyugtattál...<#worship><#worship><#worship><#worship>
bardocz
Bazz,és csak 1 euro a szállítási költség,kurva németek meg egy szaros modellt 8 euróért szállítanak ide.
lol

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
jézus..

Roger6
Most ezért kellett kétszer egymás után postolnod? Istenem...<#banplz><#falbav>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mert nincs kiemelve, én meg nem fogom keresgélni

Dietrich
miért nem olvasod el a szabályzatot?
vasárnaponként 18:00-tól.

f1 versenyek mikor, és hánykor lesznek?

Ulvar
Szóljá vazze. Ja és április 9étõl jön az asszonyom 5 napra hozzám. akkor hozhatnád a tiédet is azt mehetnénk valahova vazze.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
7végn megyek lehet anyósékhoz...lehet elnézek arra azt összefutunk 😊
Ulvar
Mikor jössz Nyíregyre teeee 😊

Amúgy, aki nem tudná. MASZIM INDYCAR és F1re Lehet még jelentkezni. F1 re még sok hely van IndyCarra kevésbé.

IndyCar jelentkezés ITT!
F1-re ITT!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
majd õ lesz a navigátor 😄 úgyis idegenvezetõnek tanul 😄
Üdv mindenkinek!
Valaki segítene abban, hogy hogyan kell feltelepíteni a HDR modot??? És hogy van e olyan mod, aminek köszönhetõen az F1 2007 MMG modban mozognak majd a pilóta kezei, vagy hogy lehet beállítani??? A segítséget elõre is köszönöm! 😊

Freedom88
asszony is odaül melléd 😊 Vele is vagy, meg DTM-zel is😛

T.T.

mész DTM re?<#wow1>

SimaSuna
csá 😊

ecsém ma DTM, ma az asszonnyal is kéne lenni...vhogy megoldom 😄
szebusz suna

SimaSuna
én így voltam a CRCvel, és a Flatout-al 😊
Roger6
Hát szerintem azért a játékosok nagyrésze 2.500-ért már megveszi. Legalábbis én biztos...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

emericovsr
Bocs a rosszhiszemûségemért, de szerintem aki 8000ért nem veszi meg az 2500 Ft-ért sem.

arty

Forza.

cselt
Ha két kormányod van, akkor megoldható, hogy az egyiknek használod a kormányát + a két pedált hozzá és mellette a másik kormányhoz tartozó pedálból az egyiket kuplungnak. Jelenleg én is így használom 😊
bár lenne feles 8ezrem és akkor lenne originyál rF-em, akkor tuti mennék 😊
igy csak marad a warez kruzolásmókázás

batihu
Na jó 😊azt is...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Sziasztok, lenne gy kérdésem. V3.1 el nyomom. És új kormányt fogok venni. G25 öt szerettem volna (3 pedál miatt) de nincs elég pénzem. Az úgy mûködhet-e, hogy az új kormányra teszem a vezérlést a régire pedig csak a kuplungot a jó rajt miatt?
elõre is kösz
bardocz
Hát a Speedcart azt nem?!😄
batihu
Jól van na! Bocsi! A 2009-es Megane-t már nagyon várom, a képeken nagyon jól néz ki! Persze a 2008-at is, meg a Tc 1979-et is...Ja még a Swiftet is!...<#vigyor>

dawydbu
Brutál Mégane-ok! o_O

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

emericovsr
Hehe, válasz: ZsoZso

ZsoZso csinálja a fizikákat, tessék mán megjegyezni 😊

bardocz
És honnan lehet letölteni?<#idiota>
batihu
A válasz: Emerico!

bardocz
Fizikát hogyan tudok átrakni másik kocsi alá?Látom,hogy HRC-ben van Audi S1 Pikes Peak,az alá fasza lenen a derby fizikája,talán még a kerekek is jó helyen lennének.