rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahha értem. Köszi a segítséget... 😊

Ja tényleg, már emlékszem! Sikerült, köszönöm 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

cselt
valószínüleg azért mert nem pont azzal az autóval készült, mit amivel te mész. Ahol betöltöd a setupot ott van egy gomb, (mind vagy saját autó asszem) azt állítsd át és látni fogod az összes setupot, nem csak az autódhoz valót.
nézd meg a kiterjesztését .svm nek kell lennie 😄
Az mitõl van, hogy egy netrõl letöltött setupot (többet is), nem látja a játék? Többszöri újraindításra sem. A saját setupot meg még akkor is látja, ha játék közben másolom be.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Kösz meg oldottam 😊 az volt a hiba hogy az xfiret lekellet zárnom 😊😊de legalább most friss a directx is 😊
adam46
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hogyan lehet feltenni egyszerre a map és a tvstyle pluginst? sehogy se akar összejönni ha a mapot teszem fel akkor a tvs nem mûködik és fordítva pedig lehet már láttam egy képen. Válaszotokat elõre is köszönöm
mcmoha
Az autok egy resze a GTR2-bol van konvertalva, es nincs engedelyuk a SIMBIN-tol. Csak harom liga hasznalja a teljes modot.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

SimaSuna
directXet frissítsd, tedd fel a tvstyle-t..úgy mennie kell..
nekem kell a tvstyle 😞😞 😊
SimaSuna
jóhogymán..nem vagyok én a Borsodi Sörgyár 😊
Toby0501
Hát több sör fog oda kelleni. 😊

SimaSuna
volt a régi pentiumokon "turbo" gomb..és mellette 1 kijelzõ..én most azt leszedtem (lomtalanítás) és megpróbálkozom összeközni a 2 pillangóváltó gombját ezzel a kijelzõvel...ha így alanatúr nem megy, akkor "szak"emberhez fordulok 1 pár sörrel a kezemben 😊
SimaSuna

vmi hasonló lesz..csak nem enniy számmal, hanem csak 1 "lappal" 😊
Toby0501
Kijelzõrõl több infót! De ne ezt a topikot szpemmeljük tele! 😄

Digitális kijelzõre vevõ vagyok 😊
SimaSuna
én mindent kikapcsolok...csak a motort hallgatom...az minden információt elárul...esetleg a fokozatot teszem ki...de hamarosan nekiállok 1 digitális kijelzõt csinálni (egyenlõre csak a fokozatot mutatja majd)
az EX-mre...
de miért kell ennyire a tvstyle ?, én az ideális ívet szoktam nézni 😊
Többen mondták hogy nekik simán megy pedig XPm van szal nem tudom mi lehet a probléma 😞😞😞
Üdv mindenkinek!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért nincs meg minedn autó kategória az Seria International Le Mans modban??? Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.

bardocz
Hogy nem lép be😞
Amúgy nem tudom,még nem próbáltam sose a tvstíle-t.
Felrakom a tv style 0.9es verziót bemásolom a frissitést azaz a 0.91-et és a beállitásoknál ráirányitom a 2009esre és amikor inditanám a játékot akkor csak kilép 😞 Mi lehet a gond?
bardocz
Sajna akkor van a 91-es verseny is:S
Norbi1990
Este.
20:00 - 20:30 Idõmérõ edzés (30 perc)
20:30 - 20:40 Warmup edzés (10 perc)
20:40 - 21:00 Race1 Verseny felvezetõkör/állórajt
21:00 - 21:10 szerver beállitása a 2. futamra, warmup 5perc
21:10 - 21:30 2. Verseny (forditott rajtsorrend az 1. futam eredménye alapján)
21:30 - 21:40 szerver beállitása a 3. futamra, warm up 5 perc
21:40 - 22:00 3. verseny (forditott rajtsorrend a 2. futam eredménye alapján)
A versenytáv 20 percnek megfelõ körszám lesz.
hrc-team.hu.. amúgy 20:40 - 21:00 Race1 Verseny felvezetõkör/állórajt

probáltam már mindegyik USB portot ami csak van az alaplapon és nem akar menni!

de billentyûvel ugyan ez a probléma és az nem USB-s és ez a furcsa a dologba!
lehet az USB portok is elszáltak, vagy ezt próbáltad ?
bardocz
Funverseny hánykor?Mert szombaton lesz a 91-es futam is,az meg ponttért megy.
probáltam új profilt is meg mindent amit lehetett de semmivel nem akar menni!
2 hónappal ezelött ment rendesen és utána volt egy táp elszállásom azt kicseréltem, de arra saccolok h vmi ki mehetett esetleg az alaplapba is talán de nemtudom
Dietrich
rfactorral historic mod nem érdekel? holnap tesztnap, szombaton fun verseny.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Próbáltál új játékos profilt készíteni ?
probáltam 4 kormánnyal és 2 fajta billentyûvel egyikkel sem ment!
nincs buherálva az xp
nem buherált az xp, tuning usb frekvenciával ?
Danecay
Esetleg másik játékvezérlõ? Joy; GamePad?

sajnos probáltam azt is de nemigazán akar fordulni a kormány meg a billentyû sem!

De köszönöm a segitséget!
Nekem volt is volt ilyesmi problémám: vagy újrakalibráltam windowsban a kormányt, vagy rfactorban a controlsnál újra beállítottam a bal ill. jobbra fordulás tengelyét.
(nem tudom, hogy ez segít-e...)

Egy elég szokatlan kérdéssel fordulok hozzátok, és azért mert 3 napja szenvedek a dologgal és nem tudom mit kezdjek mer azon vagyok h egy kalapács és puff neki a gépnek!

Az a problémám hogy volt egy 2 honapos kihagyásom amig nem versenyeztem és nemis volt használva az rFactor meg a kormányom sem (Logitech Formula Force EX)

Újra telepitettem mindent és teljesen szûz vinyora és xpre és a rFactoron belül amikor szeretném forditani a kormányt akkor kb a negyedét tekeri csak el álló helyzetben! Ha elindulok akkor ugrik rajta eggyet és eltekeredik teljesen majd vissza ugrik és megint csak negyedik majd egyszer kiakad és igy folyamatosan!
Elõször a kormányra gyanakodtam de apám gépén megy tökéletesen, és nálam nem csak a kormány nem megy hanem a billenytûzetemmel is ugyan azt csinállja az rFactor!

Esetleg ha tudja valaki hogy mi lehet a baja vagy hogyan lehet orvosolni megköszönném az információt!? Vagy egyáltalán lehet valahogy orvosolni? Vagy a komplett gépemen halt meg valami ami befolyásolná az rFactorban a teljes fordulatot?

Elõre is köszi a segitségeteket!

Üdv munez23
bardocz
Jaja,tényleg tiszta faszság,csak reklámnak jó.Remélem idén már ki tudok rá menni,két éve akarok már😄
gviski

Virtual SimRacing

Dietrich
egyébként nem tudom mi értelme ennek a jegy mizériának..akinek nem volt jegye annak adtak a belépésnél..tök felesleges a jegy.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nekem Gstyel vagy Rita adta..volt nála vagy 20 jegy tavaly 😉

tavaly a bejárat elõtt fél méterrel osztogatták <#idiota>

emericovsr
a weboldalon kell majd regisztrálni, aztán letölteni és kinyomtatni, nem kell menni sehova érte.

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

SimaSuna
elõtte gyertek a Rallye-ra...nekem az asszny nemvalószinü h gyün 😞
de spicziféle bort innék 😊
WSR-re meg asszem Rönyó márkaboltba lehet kérni -.-
Ulvar
WSR-e hogy lehet ingyér jegyet szerezni? Ha ráérek abban a júniusi idõszakba (meg remélem az asszony is) akkor megyek / megyünk kifelé! 😄. Lásson valami jót is. 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

emericovsr

///////////////////////////////// http://www.simcompany.net http://www.vsr.hu

JuanG
naja...de 1.01 nem 1.1 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

GX25
Köszönöm.
A 2008-ast leszedtem nagyon tetszik, akkor nyomom azzal még meg nem jelenik a 2009-es. 😉

Dietrich

bardocz
De a 2008-as innen szedhetõ😊