rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Õk csinálták a GTR,GTR2-õt
peti193
SimBin-Blimey.az mi?nem tudok rola semmit?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

peti193
sajnos....

peti193
igen mert a népnek nídforszpíd kell

ja, de azt már csak az Inteles konfigon 😊
SimaSuna
én örültem mikor Meganeal nordon végigmentem éjszaka 😊
lac coo
Egy szimulátor soha nem fog annyi pénzt kitermelni, hogy komolyabban foglalkozzanak vele ....Csoda , hogy ezek a mostaniak is vannak egyáltalán !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

peti193
Szerintem is szép az rF is mondjuk ha Full HD-n még nem próbáltam, de kíváncsivá tettél…

SimaSuna
+ HDR? 😊
pointer4
Az éjszakai az jó, csak semmit se látni a pályából a fos LCD-monitoron sajna 😄
peti193
Játszik vele a halál csak a grafikája tetszik, nem tudom mi ebbe a kivetni való..???

pedig hidd el, én 1920X1200-as felbontáson nyomom az rF-t és semmi szégyenkezni valója nincs ennek a Gmotor2-nek pedig nem mai gyerek, és akkor nem beszéltem a SimBin-Blimey alkotásokról
biztos meglehetne csinálni, de pénz...

Alexease
Igen, minden ceg ilyet szeretne, de ezt le is kell (tudni) programozni😊 Kodokat nem nagyon tudnak osszelopkodni😊 Mas-mas elven mukodnek, nem olyan egyszeru beleepiteni dolgokat. Lasd LFS (az egy dolog, hogy mar 7 eve folyamatosan keszul, es meg mindig alpha 😄DDDD), az ember elkefelt valamit a VW-nel, es azota fel ev hatasszunet van😄
lac coo
Inkább valami (normális) dinamikus idõjárás kéne már, felszáradó betonnal, egyre jobban tapadó ideális ívekkel stb ...
De ilyen soha nem lesz ! 😊))

Norbi1990
Én szívesen versenyeznék Esõbe, meg éjszaka ha bírná a gépem 😊
akkor játsz azzal az árkád fossal

bardocz
LeMansi 24 órás,3 pilótás csapatban,és éjszaka leszakad az esõ😄
éjszakai futam esõben <#buck>
peti193
Hiszem, ha látom… ezek a textúrák jóval felülmúlják, amit eddig láttam rF alatt pedig egy pár órám volt benne… nem tudom, gépem lenne sz*r….😄 bocs ha ez már OFF

Alexease
Ez teny, ezt is szoktam mondani, mindenki esot akar, de a latvanyon tul, komolyan versenyezni, abban mar senki😊

A vedelem nem mindig dobja meg az eladasokat😉 Egy SimBin kategorianal OK, mivel tele van liszenszelt autoval, palyaval, van reklam, marketing, es meg a zoldsegesnel is lehet kapni (online es/vagy dobozos).
bardocz
Csak akkor árulják boltokban,és ne csak netrõl legyen megvehetõ.
bardocz
Elég lenne,ha a többi játékból összelopkodnák a dolgokat.LFS szintû ffb,vagy jobb,esõ,netkar-os gumi,azaz elfékezésnél látszik a kopás,valami ultrabrutál fizika,és máris tök jó lenne.
akkor meg nyomják a hamachit, akkor lenne értelme ha kivennék a LAN funkciókat
Dietrich
azért érdekes mert a GTR2-nél alig mentünk esõben úgy zabálta az fps-t..rf-ben meg mindenki azt hiányolja 😉
a másik pedig tegyenek bele olyan védelmet mint a simbin..online szerveren csak eredetivel lehessen játszani a lobby szerverek által.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csináljanak egy Michael Schumacher Career-t gokartól kezdve 😊
nekem 2 rF-m van, 1 AMD-s, 1 Inteles, ...ja meg egy warez offline-ra 😊
lac coo
Szerintem is van ilyen az rF ...
Fõleg ha nem vesszük észre a real tükrözõdéseket és a minden-mindenre árnyékokat 😉 De az nem olyan nagyon észrevehetõ ....

hidd el már rF alatt is van ilyen grafika, próbáltam már..., ugyanazon a monitoron és LCD tv-n is kipóbáltam mind a kettõt, egyedül animáció nincs rF-ben, GT5P-ben a Ferrari F1 2007 irányítása valami katasztrofális, olyan mintha az rF-ben a Speed sensitivity 80% körül lenne, de ugyanolyan alulkormányozott a lassú kanyarokban is, állítani meg semmit nem lehet..., egyéb GT5P hibát most írok mert(OFF)
Alexease
Sajnos/gondolom nem volt egy kasszasiker (legalabbis eladasokbol nem folyt be annyi, mint amennyire szukseg lett volna😛). Nem tudnak/tudtak tobb tucat embert raszabaditani, mint a nagyobb cegeknel szokas. Lehet, hogy a SimBin a liszenszelt cuccaival (GTR, GTR2, GTL, RACE, RACE07, GTR:Evo), darabonkent tobbet kaszalt mint az ISI az rF-fel. Ami eleg kellemetlen😊

Igy kozben, valszeg kerestek mas utakat is (lasd. rFactor Pro), amibol talan lesz valami penz.

Hogy mi lesz pontosan az rF2-ben, az passz. De az infok szerint, ranezesre az, ami a SimBin cuccokban mar regen (animacio, eso stb.), csak most mar "beleprogramozva" rendesen. Valszeg a nagyatlag jatekos nem fogja eldobni a hajat a latvanytol sem az uj szolgaltatasoktol, igy a eladasok is hasonloan alakulnak majd, vagyis raerosebben keszul, mint kellene, mint lehetne😊

Most oszinten, ha latvanyosan "csak" az animacio (pilota+pit), az idojaras, es a nagy atlagnak minimalisan eszreveheto kulonbseggel, a fizika, gumi es FFB javitas kerulne bele, hanyan adnanak ki azonnal ismet 8-10000 Ft-ot erte?!
Pistikenek csak a program kellene (ingyen, csak kiprobalni nehany evre, hogy megreri-e, mielott megveszi😄DDD), es hozza januarban az F1 2010/2011😊 Nah abbol, nem lehet jatekot fejleszteni😊
bardocz
Nem kéne,nem tudnám játszani max grafikán :-D
mcmoha
rF megjelenese utan sokaig a javitasokkal meg a plusz tartalom elkeszitesevel voltak elfoglalava. Meg aztan elniuk is kell valamibol ezert a jatekfejlesztesen kivul mast is csinalnak, na meg osszesen talan 20-an dolgoznak rajta, nem 200-300-an mint mas nagy cegek.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Esõs útnál mi mást lehetne csinálni, mint a tapadást csökkenteni (grafikán kívül ..) ? 😊)

Mondjuk az is úgy lenne (talán) jó , ha ugyanolyan görbékkel dolgozna mint a gumik, mert hát azért az is több annál mint hogy tapad-nem tapad ...

peti193
GT5 prologue Ilyen grafikát el tudnék viselni rF2 alatt…

enyire megérte akkor az rF...
peti193
Remélem, csodát mûvelnek bár a mostani rF is jó, de azért lehet, mit rajta javítani mondjuk, 5 év tényleg soknak hangzik

pointer4
Nem hiszem hogy a rF elkészítése után egybõl nekiláttak a második résznek 😄 Ha csinálják 1 éve, akkor már nagyon szorgosak 😄
Még mindig jobb mint a Duke Nukem Forever 😄
5 évig mi a jó istent mûvelnek ?
bardocz
Az komoly.Jó nekem ez a mostani😄
peti193
Általában szokásom visszaolvasni, de úgy néz ki ez most elkerülte a figyelmemet (megesik) kösz szépen hogy újból megosztottad.

mcmoha
Azthiszem egyszer mar linkeltem. Itt rendszeresen talalsz infokat rF2-rol. Ugy nez ki a legkorabbi megjelenes 2010.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pointer4
Az NLC VLN 2005 módban ami GTR-E konvert, valami 600 mb a Nordschliefe könyvtár. Nem néztem bele, de van pár indítható verziója is a játékban.
Közepe fele meg a uccsó egyenes elõtt kicsit azért mások a kanyarok. Bánat tudja melyik lehet valósághûbb.
peti193
hát nem is tudom igazán csak információ morzsákra gondolnék hogy esetleg hátha valaki többet tud a témáról mint én nekem nem sürgõs hogy kijöjjön csak kíváncsi lennék hol tart…

Alexease
Upsz..., ez nem Neked ment volna, ez inkabb olyan, altalanos gondolat😉
Alexease
Ez a F1 kivansagok evente, mar vicc😉 Januartol (meg el sem kezdodott a szezon😄DDD) szeptemberig mindenkinek az aktualis szezon kellene (surgos, fontos stb.). Aztan csend... Utana januartol, kezdodik minden elorol😄 Kivancsi lennek, aki egesz evben sirt a cuccert, es a vegen megkapta (ev elejen-kozepen a teljesen kamut vagy az ev vegen a mar hasznalhatobbat), hasznalta-e egyaltalan, vagy mar a kozvetkezo szezonra gyurt?!😊
peti193
hát jöhetne már igazán az rF2...nem tud valaki megjelenés dátumárol valami kis info-t?mondjuk én most beérném egy jó kis F1 2009-es CTDP-vel az egy alá ha lesz egyáltalán....

Alexease
Majd ha kesz lesz😊)))
majd az rF2, de mikor is ? <#vigyor3>
Alexease
Mert nincs benne normalis eso gumi😊 Az hogy a tapadasat lejebb veszik, az semmi😊 De mivel meg eso sincs benne (csak az ut tapadasa van csokkentve), igy eleve nincs ertelme😊
lac coo
Sokat nem esõztem rF-ben, de én még normális esõgumit nem láttam benne ! 😊))
Taknyos, csúszós azt jól van ! 😛