rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mentem egyet a Vallelunga (vagy hogyhijják) pályán.nem vagyok otthon az autóbeállításban<#nemtudom>#nemtudom>a pályán ez volt az elsõ 15 köröm meg a BMW mod is új szal..<#oooo>#oooo> nagy nehezen mentem egy 1:38,8-as kört,de gondolom ti messze túlszárnyaljátok majd
De senki nem mondta, hogy csak 30 nevezést fogadunk el!
V8 más volt ott a valósat szimuláltuk amin 31 autó indult (annyi is volt a modban)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
múltkor körözgettem night-al talán 😊
skeezo™
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
skeezo™
skeezo™
skeezo™
skeezo™
skeezo™
skeezo™
bmw-be már nem lesznek ilyenek 😊
skeezo™
skeezo™
skeezo™
de ha végre valaki lenne VSR-en akkor játszhatnánk egy jót -.-"
Nézzük csak meg a V8 futamok 90%át hm...voltak azért gondok 😊. Szerintem elég sokan fikáztak téged V8 alatt sõõõt téged is levérpistikéztek 😊. Elõbb magadban keresd a hibát 😊.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
skeezo™
ezt muszáj megosztanom veletek!
Enduracing.Toban 12 perces futam.Csak 4-en versenyeztünk.
2 GT2-es Porsche,egy P2-es autó és én GT1-es Astonnal.
Qual 1. hely
Nem tudtam hogy nincs felvezetõ kör és a többiek már rég a rajt rácson álltak.Na mindegy.Szarul rajtoltam a Porsche-k és a P2es elhúztak.A 2 Porsche-t rajt utáni kanyarban le is hagytam P2-es meg köddé vált.Kicsivel utána mit látok? Kipördült a noob<#vigyor>#vigyor> akárhogy nyomták nem tudtak utolérni így szánalmas módon sorba kilépkedtek<#nyes>#nyes>Egyikük 5 percen át kûzdött<#crazya>#crazya><#vigyor1>#vigyor1>.Nem baj,mert az eleje nagyon jó volt!!!!!! De jobb lenne veletek versenyezni!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
köszi
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Nevezés: 50 000 Ft
na neee
10000ért még azt mondom oké, de 50??
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
MOnnyuk rohadt mind1..
Ilyet csinálni, hogy majdnem duplájára emelik a nevezési djjat, mert más lett a szakágvezetõ?: C
asdasdasfasd...Volt osztálytársam ezért is hagyta abba, és jött át hozzánk amatörbe:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE