rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Azt a funkciot azutan vezettek be, miutan kuldtem egy tucat levelet nekik (valszeg nem miattam, csak ugy jott ki a dolog)😊))

A regi Thrusmasterem botvaltoja csinalta, hogy viszavaltasnal kapcsolt 2-3-at😉 Amikor 5-bol visszarakta 2-be fektavon, eleg kellemetlen volt😉
van olyan hogy nem hagyja a játék hogy x idõn belül 2fokozatott lehessen váltani.. namost azt bekapcsoltam, így tökéletesen mûködik.. 😄

SrAta
szoftverhiba?😄
lol😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ehh... plr-be átírtam egy 0-át 1-esre és most tökéletes.. köszi Toby.. 😄

nekem meg Pesten panelházba nincs forrasztóm.. 😄D

SrAta
nekem nem😄😄
Bár lehet azé van mert elektromérnöknek tanulok😄
Szakmai ártalom😄😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ez a megoldás jobban tetszik 😄D

pointer4
Ha nem vagy otthon a forrasztásban, akkor úsztasd meg kontaksprayban, közben meg vadul nyomogasd, és imátkozz, hogy megtisztuljon ahol kell.
bosco05
forrasztó on, kiszed, forrasztó off, elbattyog elektronikai üzlet, vesz két mikrokapcsoló, hazasétál, forrasztó on, beforraszt, játszik
és mifenét csináljak vele ? 😄D

pointer4
Olyan nehéz nem lehet, a G25 se áll olyan sok csavarból. 😄
de qva nehéz szétszedni.. xD

pointer4
A windows gamecontroller ablakában is ezt csinálja ? Elõtte tekerd ki balra-jobbra tökig.
SimaSuna
Formula Force EX

180° ugyebár...az balra - jobbra 90°

namármost ha balra 90°ban elfordítom a játékban olyan mintha picit fordítottam csak el..olyan 5°-t kb...de ha jobbra forgatom a kormányt a 90° az a játékban is 90°...potméterhiba lenne?
oks, meglesem, köszi.. :-)

bardocz
Nekem a Fanatec is csinál ilyet... Lehet az én hibám is, amikor versenyen nagyon tépem, meg nagyon váltok vissza.
bosco05
így van az lesz az 😊 , nálunk 28 ft utánanéztem 😊
pointer4
Az a picike sárga gomb lehet a ludas, ~70 Ft.
bosco05
az öszzes logi kormány játszik ilyet néha, és egy kb 10 forintos mikrokapcsoló a ludas
Roger6
Én ilyet nem tapasztaltam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nekem a váltógomb lefelé néha 2-t vállt :-(

Gerrard93
nekem már 3 éve van Formula Force EX-em, és ezidõ alatt egyszer volt olyan problémám vele, hogy beporosodott belülrõl, és akkor is csak sûrített levegõvel ki kellett fújni, utána mûködött rendesen

egyetlen hátránya, hogy csak 180 fokot bír

szóval, szerintem ez az egyik legolcsóbb Logitech kormány, annak ellenére szerintem a legtovább ez bírja ha vigyáz is rá az ember

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

Kösz a választ 😊
Roger6
Szia!

Nincs holtjátéka másfél év után sem, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Nagyon jól bírja a strapát, én nem bántam meg, hogy megvettem. Csak ajánlani tudom neked is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alexease
A cockpit jo, a tobbi full arkad😊
Norbi1990
Gondolom full help 😄( remélem az ) 😄
bardocz
Cockpit eléggé jó, persze a többi része szar😄
Alexease
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni a Force EX kormánnyal kapcsolatban.
1. Mekkora a holtjátéka?
2. Érdemes megvenni?
A választ köszönöm!
Az egyenfizika olyan szempontból jó hogy egy ligába egyenlõ esélyel lehet indulni akármilyen kocsival. Egy belsõ cockpitje van mindegyiknek, nemtom mibõl, de szerintem az szép. Néhány kocsinak más a kormánya pl a octavianak a saját octaviacup-os kormánya van.

Amugy mostanság jobban beleástam magamat a modolásba, Pl scgtbõl beraktam a rallycross V2 modba egy s1re egy szép S2es audi kaszniját. És azt vettem észre,(mint ahogy ennél a modnál az egyenfizikából is látszik) hogy a fizikának, nincs semmi köze ahoz hogy hol van a kocsin a kerék grafikailag. Érdekes...<#idiota> RBRbe a fizika helyezi el a kerék modelljét.

Jaja.

Nem rossz. A magassági adatok kitaláltak, vagy az is eredeti, mert akkor nagyon érdekelne hogy honnan szerezted, illetve hogy hogyan raktad be BTBbe.

Ami nem tetszik az a közepe fele az a lap-fasor közvetlen az út mellet,illetve hegyi pályán/közúton nem nagyon nagyn vannak rázókövek.<#idiota>

Kakucsringel mi van? Dolgozol még rajta?

Alexease
Ez az az egyen fizikas egyszeru belsonezetes rally-cucc?!😊
A 2008as subaru?

Nekem se ment, de most megnéztem 3dsimedbe, és nincs meg a cube meg a specualar mapjához tartozó texturája a kocsinak, ezért nem megy. Kikapcsoltam a specular mappingot és a cube mappingot, mentettem a gmt-t és mostmár mûködik.

Elég gányul van összerakva ez a mod, bár egyre jobban kezdek ráérezni a fizikára. Nekem valami miatt sok autó fõleg a CMR dirtesek egy ilyen lilás árnyalatot kaptak. Gondoltam hogy a cube mapping itt is a ludas. De simeddel megnéztem, abba nem irt hiányzó texturát, illetve a car_cube.dds is ott volt, meg is nyitottam photoshoppal. Kikapcsoltam a cube mappingot és eltünt a lilásság. A turkálás közbe még észrevettem ezt azt. Pl a 307 is lilás volt, kicsomizom a mas-t erre ott van benne a 207nek is a kasznija<#wow2>, aztán szintén a 307nél zavart a lámpasor le a akartam kapcsolni, néztem hogy mintha próbált volna csinálni ilyen upgrades-eket. Hm mondom ilyet még nem csináltam nézzük meg hogy is kellene. 10 perc alatt megvoltam vele..., igy már tudom magamnak kapcsolgatni. (Csak meg kellet nézni egy másik modba hogy hogy van beleirva.) Jah meg egy csomó kocsira rányomott modellezõbe ilyen smoothgroup-op, és igy tök gagyin néznek ki...

Nekm a Rally Factor Subaruja mûködik.
Alexease
Ez a SimRaceWay kezd egy kicsit komolyabb uzleti vallakozasra hasonlitani😊 Kivancsi leszek, ha beindul, mit szol hozza a SimBin vagy az ISI😊
pointer4
A váltóshoz nem kell kart pálya, Hungaroring is tuti pl.
SrAta
az a mod megvan csak pályát nem találtam hozzá😄😄:

pointer4
Saját tapasztalat szerinte a legjobb a World Kart 1.0 mod. Van benne minden ami fontos.
Fél éve linkelt Emerico egy SIMCO_KARTS_TRACKPACK.zip -csomagot. Nem tudom honnan lehetne most letölteni.
SrAta
Sziasztok!
Melyik a legjobb, legélethûbb gokart mod?
Gokart pályapakkot linkelnétek?
Köszi
Üdv
SrAta

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bosco05
Persze mindegyikhez kell kormány és némi jelképes pénzösszeg, de aki komolyan gondolja annak ez nem lehet gond.
Toby0501
HRC-nél szeptemberben indul bajnokság BMW-kkel, VSR-nél is szokott lenni zárt kasztnis bajnokság, illetve még a SimCo tart ilyen jellegû versenyeket.

lac coo
Banner ???

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok!

Tud valaki egy jó nem Formula bajnokságot? Jó kis túraautós jól jönne. 😊
gviski
ez honnan hova, mert nem ismertem fel... :-)

Virtual SimRacing

simcompany
Börzsöny, hegyi felfutás. Nem valóságos, de eredeti térképrõl bogarászott nyomvonal 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Smici1985
A rally factor-ban hibát ír ki a 2008-as Imprezára. Csak nekem rossz?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Alexease
Igazabol az rFactor Central jelenleg egy "non-profit" magan site, azt tesznek ki, amit akarnak. Az ISI mint ceg nem szolhat bele, foleg hogy egy Formula1-es MOD-rol van szo😉
Dietrich
azt most mi lesz? sompir felnyomja õket az ISI-nél?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."