rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A regi Thrusmasterem botvaltoja csinalta, hogy viszavaltasnal kapcsolt 2-3-at😉 Amikor 5-bol visszarakta 2-be fektavon, eleg kellemetlen volt😉
lol😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Bár lehet azé van mert elektromérnöknek tanulok😄
Szakmai ártalom😄😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

180° ugyebár...az balra - jobbra 90°
namármost ha balra 90°ban elfordítom a játékban olyan mintha picit fordítottam csak el..olyan 5°-t kb...de ha jobbra forgatom a kormányt a 90° az a játékban is 90°...potméterhiba lenne?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
egyetlen hátránya, hogy csak 180 fokot bír
szóval, szerintem ez az egyik legolcsóbb Logitech kormány, annak ellenére szerintem a legtovább ez bírja ha vigyáz is rá az ember
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
Nincs holtjátéka másfél év után sem, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Nagyon jól bírja a strapát, én nem bántam meg, hogy megvettem. Csak ajánlani tudom neked is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Segítségeteket szeretném kérni a Force EX kormánnyal kapcsolatban.
1. Mekkora a holtjátéka?
2. Érdemes megvenni?
A választ köszönöm!
Amugy mostanság jobban beleástam magamat a modolásba, Pl scgtbõl beraktam a rallycross V2 modba egy s1re egy szép S2es audi kaszniját. És azt vettem észre,(mint ahogy ennél a modnál az egyenfizikából is látszik) hogy a fizikának, nincs semmi köze ahoz hogy hol van a kocsin a kerék grafikailag. Érdekes...<#idiota>#idiota> RBRbe a fizika helyezi el a kerék modelljét.
Ami nem tetszik az a közepe fele az a lap-fasor közvetlen az út mellet,illetve hegyi pályán/közúton nem nagyon nagyn vannak rázókövek.<#idiota>#idiota>
Kakucsringel mi van? Dolgozol még rajta?
Nekem se ment, de most megnéztem 3dsimedbe, és nincs meg a cube meg a specualar mapjához tartozó texturája a kocsinak, ezért nem megy. Kikapcsoltam a specular mappingot és a cube mappingot, mentettem a gmt-t és mostmár mûködik.
Elég gányul van összerakva ez a mod, bár egyre jobban kezdek ráérezni a fizikára. Nekem valami miatt sok autó fõleg a CMR dirtesek egy ilyen lilás árnyalatot kaptak. Gondoltam hogy a cube mapping itt is a ludas. De simeddel megnéztem, abba nem irt hiányzó texturát, illetve a car_cube.dds is ott volt, meg is nyitottam photoshoppal. Kikapcsoltam a cube mappingot és eltünt a lilásság. A turkálás közbe még észrevettem ezt azt. Pl a 307 is lilás volt, kicsomizom a mas-t erre ott van benne a 207nek is a kasznija<#wow2>#wow2>, aztán szintén a 307nél zavart a lámpasor le a akartam kapcsolni, néztem hogy mintha próbált volna csinálni ilyen upgrades-eket. Hm mondom ilyet még nem csináltam nézzük meg hogy is kellene. 10 perc alatt megvoltam vele..., igy már tudom magamnak kapcsolgatni. (Csak meg kellet nézni egy másik modba hogy hogy van beleirva.) Jah meg egy csomó kocsira rányomott modellezõbe ilyen smoothgroup-op, és igy tök gagyin néznek ki...
Fél éve linkelt Emerico egy SIMCO_KARTS_TRACKPACK.zip -csomagot. Nem tudom honnan lehetne most letölteni.
Melyik a legjobb, legélethûbb gokart mod?
Gokart pályapakkot linkelnétek?
Köszi
Üdv
SrAta
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tud valaki egy jó nem Formula bajnokságot? Jó kis túraautós jól jönne. 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/