rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Köszi!
Alexease
Sajnos a Racer-nek eppen az a hatranya, ami az elonye, rengeteg cucc van hozza, de a folyamatos fejlesztes miatt, es persze az eleg sok barkacs-jellegnek koszonhetoen, nagyon sok hasznalhatatlan😊
Alexease
El kezdtem feltolteni, kb. fel ora.
Alexease
Nem hinnem😉 Az rFactor mar elegge ossze van drotozva a grafikaval es egyebekkel😉

De ha igy, a grafikai reszt is adjak melle - ami eleg jonak tunik, ahogy lent irtam, van benne minden, sot az elmosott arnyekokat, a real tukrozodest kji is felejtettem😊 -, akkor lehetne vele mit kezdeni😊

Az oldalukon van cim, ahova irni lehet.
Norbi1990
WTF?? Nekem ugyanúgy jön, 5k-val -.-
JuanG
még nem nagyon néztem, de jó lenne pontosan tudni a licenszelt cucc mire jó, mennyibe kerül stb...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nemrég feltettem a racer-t, de nekem nagyon bugos volt, csomó autónál kilépett...még nem volt annyira sok szabad idõm, hogy kiválogassam melyik autó-pálya jó hozzá...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nálam most 500k-val jön...

Smicy2
én is, én is... <#idiota>

Charade GTti

Norbi1990
Esetleg felnyomhatnád valahova, mert nem akar begyorsulni, és még ma kiszeretném próbálni 😄
Hát jah, pedig nem rossz a fizikája. Viszont nagyon sok kocsinál a hátsó kamera mindig egyvolnaban van a kocsival, "nem leng ki a kocsi",és ez elég idegesitõ. De szerencsére vannak jó munkák, mostanság egy e30as BMW-vel tolom, kurva jól lehet csusztatni,lehet érezni mikor mennyire kell ellenkormányozni, nem úgy mint az Rfactorba...<#idiota>

Alexease
Este par perc alatt lejott, de valszeg mar tobb helyre kikerult a hir, igy sokan raugrottak. Megneztem, nekem is 5kBps-sel tolti.

Ha nagyon nem javul meg, este feltoltom valahova. De erdemes addigis figyelni a kulfoldi forumokat, mert lehet hogy mas is feltolti.
Norbi1990
Jónak néz ki, de 8kb/s-el tölti csak. Azt írja 7 óra van hátra mire letölti 😞
Letöltöttem ezt a Rally World-öt, de amikor kiválasztom rFactorban , akkor kilép a játék... 😞
Alexease
Valoban nem rossz, sot, vannak benne jo dolgok is.

A legnagyobb baja a felkesz, osszecsapaott, takolt jellege. Nem is a grafika, a kidolgozatlan, nemmukodo cokpitek, hanem inkabb a hianyos, nem konfigolhato reszek.

Ha mar el akarnak adni valamit, illett volna normalisabban talalni.

De ilyenbol van tobb is. Ott van pl. a Racer, eleg regi, kismillio palyaval, autoval, szabadon modolhato, szerkesztheto. De az sem kell senkinek...
JuanG
"Easy to integrate with any physics engine" - ez azt jelenti használható lenne rfacor alatt is?? 😛

JuanG
videó alapján nem tûnik rossznak, este megsassantom 😊

A GT ALL-ban van Ferrari FXX?
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
En nem. Van vagy 3 Race konverzio, a tobbseg elegedett vele. Amiota a SimBin nagyon szigoruan odafigyel a konverziokra az ujjak (ha vannak) csak privatban terjednek, vagy meg ugyse.😉

Bocs hogy ennyire fárasztalak benneteket, de szeretem az rFactort. Az ASC Race modról hallottatok már?
mcmoha
Reggelni kene egy spanyol nyelvu oldalon es kb 1000 darabban lehet letolteni (olyan nagy).😄 Akik kiprobaltak nincsenek elragadtatva tole.😉

Nagyon szépen köszönöm! Meg ha már itt tartunk: az rFactorcentralon láttam egy Rally World nevû modot, csak letörölték. Nem láttátok valahol? Vagy valaki nem töltötte le idõben még?
mcmoha
Egyet nem.😄 Harmat igen.😉 1,2,3.

Láttátok már ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=vfqh-OlCtI0

Kerestem a modhoz linket, de nem találtam. Nem tudna valaki egyet?
Nightt
Nekem megy. Xp Sp3 x32.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
Sajnos ez már MINDEN szériában így megy. A legkisebbektõl kezdve. Ha nem vagy született milliomos, vagy nagyon nagyon erõs szponzori kapcsolatokkal megáldva, semmi esélyed.

De ez szerintem régen is agy volt, csak mások voltak az összegek. Bár az F1 olcsóbb lett. Baumgartner Zsolti anno 4 milliárdot vitt a Minardihoz, ma az más semmire nem elég, a Campos most 10 millió US Dollárt kér, ami kb 2 milliárd.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Nevetséges szánalmas undorító....régen fogtak kivittek adtak alád egy autót benzint azt menjé...sõt volt hogy teszt nélkül betették csak MENJEN valaki az autóval...Hallottak valami hírt róla...majd leteszteli a futam elõtt és kész....most meg...szóval....hányinger keltõ az egész. Ja és ebbe a versenyzõi jogosítvány nincs is benne!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
Kis betekintés a számok világába:
Tegnap dumálgattam Julien Gerbi-vel, aki most a Formula 2 teszteken vett részt. Néztem az eredményeit de nem láttam. Mint kiderült, az oldalon feltüntetett:
1 day: €9,500 + VAT - 2 660 000 Ft
2 days: €17,500 + VAT - 4 900 000 Ft
4 days: €30,000 + VAT - 8 400 000 Ft
ez arra vonatkozik, hogy mehetsz 15 kört, használt gumikon, és ennyi. Akik végig teszteltek, azok már mind leperkálták a 2010-es 350 000 Euro-t. - 98 000 000 Ft
Egy teljes év, a további költségekkel (utazás, törés, szállás, stb) 400 000 Euro - 112 000 000 Ft

A jövõ évi GP3 sorozat 700 000 euro-tól kezdõdik - 196 000 000 Ft

A most lezajlott F1-es tesztekre a fiatal tehetségeknek, szintén kellett manit hoznia. Csapattól függõ volt 100 000 és 500 000 euros összegek röpködtek egy napra!!

Alexease
Megneztem😊
Nem lenne rossz, de igy hogy ennyire felkesz, hianyos modon van talalva, szokas szerint lehuzzak magukat;/ Vagy kevesebb tartalom kellett volna, normalisabb kivitelezesben, vagy kesobb "kiadni", igenyesebben.

Amugy az alatta talalhato grafikai engine sem rossz, tud mindent amit kell: friss DX-es, HDR, 32bit, shaderek, melysegelesseg stb. Gyorsnak gyors.

Sajnos a zene allandoan szol, nem tudom melyik idiota talalta ki, igy a SoundFX mappabol ki kell torolni, at kelkl nevezni stb.😊

6-fele kombot lehet tesztelni: Drift, Drag, Sport RWD/FWD sport es slick gumikkal, meg egy fgarmotoros slick-es. Autok nevesitve: AE86, Charger, Honda RS, NSX, SkyLine R33/R34.

A palya Silverstone.

Megy billel, egerrel es kormannyal is, de semmit nem lehet allitani. Vagy jo vagy nem jo😉

Tobb kameranezet van, allithato, dinamikus is, de ossze-vissza😉 Itt-ott van cockpit nezet is, de erosen hianyos😊 Van visszajatszas is.
Alexease
Egy kicsit OFF, de erdekessegnek jo, sajat topic-ot nyitni neki meg nem erdemes.

CarX-Tech
Liszenszelheto auto fizikai engine. Eddig 1 ceg hasznalja, ket programmal. Tovabbi informaciok es "demo" letoltes a weboldalukon: http://www.carx-tech.com/

Mielott valaki belekotne😊 Ez NEEEM egy jatek, a grafikat, hangot NEEEM kell nezni!😊 Egy mar meglevo grafikai/hang engine-hez lehet/kell integralni es/vagy ekore epiteni a kiszolgalo cuccokat, programot.

Es egy video:
mcmoha

simcompany
Én ennyit tudok kihozni F1-bõl sajna. Megnézheted más módhoz nincs szégyenkezni valóm, de 5 hangból 20 000-es fordulatszámot összerakni nem tudok.

SimaSuna
a jó hangú F1bõl az SFX fájlt és a sound mappát átteszed...és voálá minden megy...
én minden modnál ezt csinálom..ami nemtetszik átalakítom...legyen festés, hang vagy fizika 😊
Totti5
2009es F1 modohoz lesz/van valami hang update, finomítás korrigálás, mert valami iszonyat rossz ami alapból benne van és játszhatatlan, élvezhetetlen az egész így😞 pedig a modellek és minden más magas minõség, de a hangok...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Csak úgy hirtelen eszembe jutott 😄
simcompany
Ez a Zondáról jutott eszedbe 😊
Ez egy másik szál, a Lada egy másik "részleg" 😊

Remélem összejön.

Norbi1990
Lesz Lada mod akkor? 😄
simcompany
Ingy kissé információ hiányos bejegyzése azt jelenti, hogy készül a Zonda2 😊

Még két kép

De van dx9!
A legfrissebb ami lehet.
Akkor úgy kérdezném, hogy van akinek megy?
macleody
Nálam se megy.
Alexease
Gondolom Win7 es nincs feltelepitve DirectX9?!😊 Szokas szerint😊)
JuanG
hûûûû van benne nissan skyline gtr 😄

Köszi!
Ingy

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Sziasztok!
Xd-re nem tud valaki megoldást esetleg?
macleody
Van egy olyan, hogy WTCC Factor 2009 NC.
Ingy

<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

kiki888
rfactorhoz nincs jelenleg/készülõben 2008-as vagy 2009-es WTCC mod?

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

mcmoha