rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Vagy esetleg Ez kívülrõl, csak VFTS Lada.
SimaSuna
a kedvencem 😊

"...jajjjjdejóóóó nagyon jóóó" 😊
SimaSuna
Norbi1990
SimaSuna
LFS-ben már van Lada 😊

Attól még hogy ilyen kiszélesitést raktak rá attól még nem lesz vfts egy kereklámpás zsiga.<#idiota>

Már lentebb irtam hogy milyen a normális (a szmájliék modellje), de sok ilyen tákolmány mászkál itthon is , de fõleg az észteknél litvánoknál.

Persze nem mondom hogy nem néz ki jól a kereklámpás egy ilyen szélesitéssel...<#vigyor2>

SimaSuna
ehh ugyan az 😊
SimaSuna
VFTS leírás
angol, de nemhiszem, hogy gondot okoz 😊
Toby0501
Igaz, nyomatékgörbe nincs benne, de talán ez segíthet picit!
(jobb klikk, hivatkozás mentése más néven)

SimaSuna
bosco05
legjobb tudomásom szerint a lada vfts-bõl nincsen kereklámbáp és az igazi fabrik dögöknek egyféle gyári szárnyuk van
simcompany
Köszi, ezek megvannak. Ennél ha van, részletesebb kell, nyomatékgörbe, áttétel, ilyesmi.
A videók külsõ hangoknak még jók lennének ha nem lenne zene alatta.

De azért köszi 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

SimaSuna
paraméterek

SimaSuna
simcompany
Na hivatalos. Ma elkezdtük a Lada VFTS modot. Lesz benne mindenféle verzió, ilyen spoiler, olyan spoiler, kerek lámpás, kockalámpás. Szóval fincsi. Ha jól haladunk ez már a jövõ év elején elkészül.

Viszont aki technikai paramétereket tudna szerezni ezekhez, nem titkolja el 😊 Elõre köszi a segítséget.

Kellenek majd onboard videok hangokhoz. Meg minden ami csak akad...

Jamirofan89
Ehhez a VLN modhoz kell a GTR Evo telepítése vagy csak a lemezt kéri installnál,mint ahogy Historic modnál a GT Legends dvd-t?

simcompany
Ez még sima rF1, csak a WSGT mod majd rF2-n fog megjelenni. Ugyanúgy ahogy a Zonda 2. Az ISI-hez nagyon közeli, és megbízható modderek már megkapták jó rég az rF2 alpha verzióját.

Ulvar
Vazze az autó fizikájáról van szó nem a kibaszott rF2 menüérõl 😄. Az rF modokat átlehet majd konvertálni rF2re vágod? Ezért elõre gyártanak modokat a WSGTsek... meg sokan mások...na mind1.

Amúgy itt egy szép onboard csak neked...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

SimaSuna
2re készíti..attól még rFben csinálhatja..

õszintén..ha te kiadod az rFet..és kijönne az rF2 ugyan azt a menut adnád neki?..

jó nekem 8...csak mondom 😊
Ulvar
Suncikám, onnan hogy a fizikáját rF2re készíti a WSGT.

Innen, nem vagyok hülye!

SimaSuna
nemtudom drága Ulvarkám, hogy mibõl gondolod h ez rF2...
max AA, meg minden maxrahúzva a Vga-ban és ilyen minõségü videót csinálsz...

cinkesnek tartanám ugyanazokat a menüket megtartani a 2.részben..
Ulvar
Ez az amit én se vágok...már megõrülök...sehol semmi info ... szerintem amúgy leginkább azon bütykölõdnek hogy ne tudják feltörni a játékot és mindenki vegye meg szépen.

Ulvar
Dehogy...csak marhára tetszik ahogy kinéz a verda, meg a hangja! De ezen biztosan változnak... a fizikát nem látom..nem vagyok én superman...de már nagyon kipróbálnám. Már ki vagyok éhezve egy nagyon jó GT modra meg egy szebb alapra, fõleg a pályákra értem.

Ebbõl Te tényleg látod, milyen lesz az a fizika? A hang...lehet, hogy ilyen hangja van, de eléggé túl vezérlõdõs hangja van közelrõl...

Szerintem qrva nehéz jó modot csinálni...úgyis belekötnek a "szakértõk" 😉...😄

arty
de ISI miért nem ad ki hivatalos, nyálcsorgatásra alkalmasabb promoaynagot? mért a modderek demozzák az rf2-t??

Forza.

Ulvar
Az autóra gondoltam...a WSGT program keretében készül ez a mod is...és nagyon durva hangja van a Mclarennek...amúgy a videó c. is az hogy McLaren physics preview

arty
itt mit kell nézni? mert nekem csak az tûnik fel, hogy a táj ugyan olyan ocsmány, mint az F1C-t megelõzõ játékokban ... :/

Forza.

Ulvar
rF2 rulez lesz.

Jamirofan89
KELL!<#wow1><#szeret>

Photoshopba van egy olyan fülecske a rétegek(layers) mellet hogy csatornák(channels). Ott elvileg ott van az red,green,blue, és van egy negyedik az alfa. Ha nincs akkor egy gombbal alattuk hozzá kell adni egy új csatornát. És ebbe az alfába kell elvielg lefesteni. Ami teljesen átláccó az fekete, ami teljesen átláccatlan az fehér, a félig átláccóságot meg a szûrkés árnyalatok határozzák meg. Szóval neked az üvegen a nevedet ki kell jelölni(ha szöveges akkor elõbb aszszem átkonvertálni kép rétegre (rasterize asszem) hogy kitudd jelölni). átváltani az alfa csatornára és ott lefesteni azt fehérre.

macleody
Ulvar
Kurvára bejön ez a pálya...

mcmoha
Jelenlegi allapotaban 700 MB.<#csodalk> Ugyhogy fog toltodni egy ideig.<#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

JuanG
naja, ez a carx kívülrõl jobbnak tûnik sokkal, mint vezetés közben 😞...ahogy Alex is írta nagyon kiforratlan, meg semmi opció...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
meg radical, f3000, osella, ae86 stb...😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
Autómata váltós úgyhogy ne nagyon számíts semmi jóra 😊
JuanG
na ez az übermegabrutál!!! 😄

próbáltam simeddel én is de állandóan elszállt memóriahibával 😛...

GPL-ben nem igazán lehet kiautózni ezt a kurvajó pályát...de pl historx-al hmmm 😄...

Smicy2
ahhhh

még mindig nem tudom leszedni 😄

Charade GTti

bosco05
Nem tudja valaki, hogy kell a ps pluginból üveget menteni? Átlátszóvá már sikerült tenni, de a szöveg is átlátszó lesz és az nem szeretném. Valószínû egy egyszerû beállítási probléma lesz, pls aki tud help 😊
bardocz
Csaknem😄
Hát a kormány meg még rosszalkodik néha, néha abbahagyja, aztán megint. Össze-vissza.
batihu
Akkor mit fogsz kapni? CMR Dirt2? Kormányod rendbejött?<#wink>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Smici1985
Valahol lehet olyan leírást találni, hogy kell átkonvertálni GTR2-es autót rfactorba? A 3dSimed meg van. De pl. gen file-ok meg ilyenket átírógálni.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

SimaSuna
kiprobaltam.nem nyerte el a tetszesemet a p207.
simcompany
Tegnap volt fun a 207 2000-es moddal. Funra tökéletes, a hangok, a grafika gyönyörû, a fizika borzalom arcade. Laguna Seca-n 1.28-akat repesztettünk ami egy ALMS Porsche-nak is a becsületére válna...

simcompany
Az F1RFT2009-et a full hd onboard videokból csináltam, mégis olyan amilyen, állítólag nagyon rossz 😊 nem "reális"

Dietrich
😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

"GPS-es Targa Florio", nem GPL-t akartál írni?<#idiota>

Amugy igen, van egy Man szigetek-i konverzió Rfactorhoz. Illetve egy 90 meg 78kilométeres pálya, de nagyon gagyik.<#idiota>
78km
90km

Ulvar
Az deeee....80 km a limit mi? 1 órás felvezetõ kör? 😄. Azt a rohadt....jézusom... 😄. Fúúú kirázott a hideg a gondolattól... 😄 Még egy Span, egy Rouen Less Essartson is egy örökké valóság...áhh....

lac coo
Plusz felvezetõ ... ! 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!