61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#319 fenébe elszámoltam ... mbyete és mbit ... :)
a 30mp tehát 30mp x 8 = 240sec = 4 perc 15 uj skin :) sztem kivárhato ... -
#318 valami olyasmi van hogy hiaba toltesz barmit redukalja a skint az lfsworld, mert 512x512-ben is jo legalabb nem lesznek feher autok:))
Akikkel meg sokat tolja az ember ugyis cserel skint -
#317 Mikor jön a full verzió? -
#316 egy ismerősöm szeretné tudni, lehet-e menteni az rFactor-ban replay-t? Sehol nem találja... -
#315 jah. nekem most 300 skin van az lfs skin könyvtárban és abból 100db az ami 200kb fölött van (a legnagyobb 522kb-os), a többi 200 db pedig mind elég kisméretű. -
#314 ne viccelj már ... pl az LFS skinek 3-500kbyetosak, tény, csak 512x512 ... mondjuk legyen 1 mb egy skin: az 15 (új!) playernél 15mb ...
512/128as neten ez 30 másodperc ... de ehez 15 teljesen uj skines kell, ami elég valószínütlen :) -
#313 nem 1.5-2MB? már ha 100-150k-s jpg-ekről van szó... -
#312 Ez tobb eves kivansag es semmi extra otlet nincs benne, csak atviteli gondok voltak eddig (azert most sem tokeletes:D). Ha 15 uj versenyzo indul egy szerveren, akkor az versenyzonkent 15-20 Mbyte letoltes jelent (egy itthoni jo kapcsolatnal min. 2-5 perc).:)) -
#311 végre :) akkor az lfs szerzők ébredtek elsőnek :) érthetetlen, hogy egy párszáz kbytos jpegként mért nem lehet a skinezést automatizálni ... -
#310 milyen tobb millio skin? belepsz egy szerverre belep valaki azt huzza le:)) -
#309 De az se automatikus lesz szerintem. csak mert az S1-nél is ez van. No meg, ha mindenki feltölti, és te meg le akarod szedni akkor nincs az a wincsi ami kibírja azt a több millió szkint:))) -
#308 almod teljesulni fog lesz ilyen:)) csak az ugy fog mukodni hogy foltoltod egy serverre es onnan huzzak le a skineket:))
LFS S2 -
#307 mivel néhány autón nem a szokásos skin volt, s mivel alapból én a kocsimnak csak egyetlen skint tudok kiválasztani, azt gondoltam azok custom skinek lehetnek, ebben az is megerősített, hogy a pitben néha feltünt a "loading xy players car" felirat...
ameddig nem piteltem, és ilyen "ál-custom kocsi" körözött előttem, egy kis sárga sematikus kocsit láttam, majd a pit után "ál-custom" skinnel ment ... sajnos kiderült, hogy a valodi custom skinek nem töltödnek automatikusan egyik gépről a másikra, csak a már meglévő, de valamiért csak hekkeléssel előhozható skiek jelennek meg ... :( -
#306 Most mi is töltődött le neked a múltkor? -
#305 ráadásul nem értem, mi olyan bonyolult benne ... belépek, skinem feltöltödik a szerverre (ill, valami crc ellenőrzéssel megnézni, h ami fentvan, az modosult e), a pitben állva pedig szépen töltödne lefelé mindenkinek a többiek skinje ... (már ha szintén valam ellenőrzés után kiderülni, h nincs még meg ...) -
#304 Hát igen. Egy ilyen rendszer nemlett volna rossz. -
#303 tévedtem, a skinek nem töltődnek át automatikusan :( szomoru vagyok :( -
#302 wow, a plugin megy a paint shop pro alatt is :) kösz még1x :) -
#301 jah, a plugint köszönöm, bár én inkább paintshop fan lennék ;) -
#300 nah, ez az én gondom is ... nem értem a strukturát ... és leirást sem találok :( -
#299 Azt nézem, hogy vannak olyan skinek amik mellett van 2-3 tga ami logot plusz matricát tartalmaz, de azt nem tudom hogy kezeli. -
#298 Azt nem tudom, hogy ezt hogy kell a játékba rakni, mert ha felülírod akkor másnál az a skin lesz látható ami az alap szóval ezt plusz skinnek kell berakni ha jól gondolom.Azt meg nem tom hogy kell:( -
#297 Megnéztem.Dds-ben vannak a skinek szóval kell hozzá 1 dds plugin amit amse.uw.hu-ról le is szedhetsz és a photoshopba berakva szerkesztheted is a kiterített ksdztni-t. -
#296 milyen formátumban vannak a cuccok? -
#295 ha valaki tud esetleg tutorialrol, szoljon, ahogy nézem nem szimplán egy festésből áll a dolog ... egyenlőre azt sem találom, hova is kell majd beteni a cuccot :( -
#294 whoaa... körözgettem drivingitalia szerverén, voltunk 14en is :) -végre rájöttem mik azok a sematikus kis sárga kocka kocsik a pályán !!!
lehet csinálni SKIN-t a kocsikra, és azt letölti a szerver mindenkinek, mig a BOX-ban áll! Végre! Miota várok egy ilyen rendszerre! kis boxban állás után mehetünk a pályára, s a sárga kocsik helyett immár a rendes skinnel látjuk a többieket :)
azt hiszem nekiállok festgetni, ha találok egy templatet ... :) -
#293 :)
sztem az tul gyors lenne nekem, mivel nem vagyok sajnos elég jó, így a lasabb kocsikat preferálom :) kisebbet tudok velük "bukni" :)
multizni amugy senkinek semmi kedve? pl. holnap délelőtt? gondolom ma már késő van hozzá, de eddig meloban voltam ... :( -
#292 Akkor már inkább ezt pörgetném meg .....
-
#291 nem, de lesz pl. ilyen:
-
#290 Néhány új screen a BHMotorsports-on, egész pofásak! -
#289 THX! -
#288 csak demo -
#287 Hi All! Valószínűleg én vagyok lemaradva, de most itt mindenki az rFACTOR demójával nyomja, vagy esetleg elérhető már a teljes verzió is?
Lehet LAMA kérdés de ez van :) -
#286 Srácok ! Az rFactor-ban lesznek forma 1-es autók is ? -
#285 este csinálok szervert. Jössz? -
#284 nah kiproszaltam. minden segitseg nelkul is egesz jo... -
#283 -
#282 rF Motors -
#281 koszke... ( erre nem gondoltam) -
#280 A kormány telepítőjébe kalibráld meg személyre szabottan, és akkor nem lesz sose gondod vele.