rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A setupot nezzetek meg, mert nem csinaltam hozza! Teljesen rossz benne a valto es a fek.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ennek a kocsinak a fizkája nagyon érdekes, valahogy túl könnyû vezetni, kicsúszni elég nehéz vele, a kerekek nem nagyon blokkolnak, persze setupot még nem néztem!
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
mi még a különbség? (soha nem szerettem különbségeket keresni képeken<#vigyor3>#vigyor3>)
így jobb...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
0:45-ös idõ 1:04-hez képest

http://files.gamingposse.com/details.php?file=131
Ott beállítod a dolgokat, hogy hány körös legyen meg hasonlók és miután elkezdõdik a practice (vagy amit beállítottál elsõnek) a bal alsó sarokban tudod hozzáadni az ai drivereket.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asszem most letõltöm és érzem, hogy nem fogom tudni megállni, hogy el ne indítsam... 😊
2. A demot itt talalod: http://www.rfactor.net/. Ahogy Slater is irta, offline-ban lehet betenni AI-kat es lehet versenyezni.
Sajnos én mág nem tudtam kipróbálni a demót és így a finomságokat nem ismerem (annyira vártam az eredetit, hogy nem akaram belenézni eddig semmilyen béta cuccba). Érdeklõdöm, hogy lesz-e ebben amolyan picit árkádoított mód, mint pl a GP Legends-ben? Mielõtt megköveznétek az eretnek kérdésemért, gyorsan tisztázom, hogy nem nekem kell, hanem az egyik ismerõsöm csesztet ezzel a kérdéssel már egy ideje, nekem meg fogalmam sem volt róla, mert én "szerényen megelégedek" a HC szimulátor részével 😉.
1. Tehát lesz olyan beálljtás, hogy billrõl is játszható lesz (kb hasonlóan a GP Legneds demóéhoz)?
2. Nem online demó elérhetõ valahol? Én továbbra sem akarom felrakni, de elvinném az ismerõsömnek, de mivel neki nincs nete így csak offline jöhet(ne) szóba).
Mégegyszer bocs ha hülye kérdés lett volna.
Az F1C modokra ugy tekints, mint egy kulon jatekra - szinte. Gondolom a GTR-t ismered?! Nevezhetjuk azt is egy F1C modnak. Autovalasztekban, palyakban hasonlo szinten vannak a jo modok ahoz kepest.
Nehany jobb, hiresebb F1C mod: RH es CTDP F1 evadok, DTM2002, ETCC2003, PCC2003, HPCC, Prototype-C, SCC, WGTS stb.
F1C MODs
En az alapjatekot nem igazan hasznaltam - az F1 annyira nem bejovos😊 - de a modok kozul meg mindig fent van pl. az SCC, HPCC, PT-C...
Tudom nem ide vago kerdes de honnan tudom letolteni az f1c hez a FIA GT 2002 - X Spec modot?
Vki help plz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szal, mindig csak az alapjátékkal játszottam f1c-vel..->nem tudom, hogy mennyire modolható.
Szerintem ebbol azert kitalalhato, hogy mennyire lesz es hogy lesz modolhato😊 Az egesz jateknak az a lenyege, hogy "keszits sajat bajnoksagokat, csapatokat, autokat, palyakat."😊
-- http://www.x-plane.hu
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com