rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézz meg bármilyen autós játékot mennyi pályát , autót , ki tudja mit kapsz az áráért !
És még licenszeltek is...
De ha nem lesz crack akkor megveszem én is...
De ha nincs semmi account szerver vagy hasonló akkor még a multihoz is lesz crack valszeg...Szal várok még azzal a 8 ropival ,van annak más helye is 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
megérik a pénzüket
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ezt mindenki tudja.
Nekem elég volt a demo és a jó moddolhatóság híre, az hogy sok csapat már ide fejleszt modokat, a sok pálya, az új gmotor, az emberek véleménye akiére adok, gondolok itt azokra akiknek módjuk volt hozzájárulni a teszteléshez.
Ezek teljesen elegek ahoz hogy megvegyem.
Másokkal más a helyzet.
Az LFS2-re mi volt? alpha állapotú játék, '2' autóval és 2 pályával amit már ismertünk, és csak úgy zúgott olyan jó.
Én kifejezetten utálom ha olyan játékra keresnek crack-t ami megéri a pénzét, megérteni megtudom, de útálom.
Na szal remélem este már tesztelhetem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
CS:S jó lesz ?
nemjó. nem licenszelt.
CS:S jó lesz ?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azért annyi nincs 😊)) ... sajnos
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
az elsõ perctõl érezni lehetett, hogy ez az egész kizárólag arra való, amiért az EA is szerette, hogy azért veszi meg XY, mert van rá (lesz) ilyen-olyan MOD. Csak ugye üres fájlokkal nem lehet eladni semmit így valamit kellett tenni bele
aki ezt értékeli, annak fontos, aki meg nem az keres mást, marha egyszerû
Nem kell ahoz feltörni semmit , hogy lássam hogy szimulál dolgokat a játék 😄D
Nem rossz ez de vannak ennél sokkal jobb szimek is...
Nekem is az F1C a kedvencem , de tudom , hogy néhány dolgot nem , vagy érdekesen számol...
Jövõje biztos lesz, nem kétlem...
Mint F1C-nek , mert sok jó mod készült hozzá ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
megjegyzem, hogy semmi sem tökéletes, ez sem az, de enélkül GTL sem lenne és a GTR sem lett volna. Ami mint tudjuk sokak szerint tökéletes, pedig abban is elég érdekes dolgokat találni.
Ahogy neked sem úgy nekem sem célom szócsatát indítani, de ha nem tetszik elég egyszer is elmondani, nem hiszem, hogy bárki is a te véleményed miatt fogja megvenni vagy nem megvenni a játékot. És még csak nem is demo alapján, akit érdekel és akinek tetszik az megveszi, aki meg nem az meg játszik a GTL-lel, ami szintén hardcore szagáról híres.
Ne menjünk bele, nem érdemes, csak sosem értem azt, hogy ez mire jó
A másik pedig: az ISI engine mindig is arcade volt. Ezt meg honnan a fenébõl veszed? Feltörted az exet??? Láttad például a Simbin által kódolt fájlokat a GTR-bõl? Tudod milyen mechanizmus szerint mûködik az ISI grafikus ls fizikai motor? Ha nem, akkor minden ilyen irányú kijelentésed csak ostobaság.
Már elnézést, hogy mindezeket leírom, de már egy ideje olvasom itt a magabiztosabbnál magabiztosabb kijelentéseidet, amelyeknek a fele sem fedi a valóságot.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Van-e valami account szerver vagy valami hasonló bejelentkezõs dolog ?
Ha orrba szájba futtatnák ÉN akkor is várnék a crack-re , mielõtt ajtóstól rontok a házba...Csak egyszerû tény megállapítás volt , hogy eladáshoz nem értenek ISI-nél.....
Sok topikban látom , hogy rögtön rohannak a boltba megvenni , rá két hétre meg szarozzák a warezosokat , mert volt annyi eszük , hogy vártak pár hetet....
Fõleg mert ez a játék kicsit kevés 8 ropiért....
Nem ellentmondásos ez egy kicsit? <#awink>#awink>
http://www.f1-info.hu/
Kicsit árkádos az igaz, de az ISI motor mindig is az volt. Azért nem rossz ez !😄D
Azt fogják mondani, minek vegyünk liszenszeket ha anélkül is el lehet adni, igy nagyobb a haszon és majd a többi fejlesztö is rászokik!Ahelyett, hogy megvette volna a legolcsobb turaauto liszenszet és azt használta volna alapnak...De viszont, ott elbukott volna ez az arcados fejlesztösdi karrieresdi dolog.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Valve is rájött erre azért van és lesz a Steam letöltés mellett bolti vétel is...
Szal várom a crack-et 😄DDDDDD
De hidd el komoly szüksége lenne arra a nem szimes bevételre is az ISI-nek.(Meg nekünk is , mert jó bevétel nélkül a kutya sem fejleszt szimulátort.)
Játékot nem így szokás kiadni.Nekem speciel nem hiányzik semmi egyéb egy normális demon kívül, de így nulla marketingel nem számíthat komoly eladásra az ISI.
Aki nem megrögzött szimulátoros azt se tudja , hogy megjelent.Márpedig szimesbõl nincs ám olyan nagyon sok...
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Pedig az országban 70%-ban azok vannak forgalomban ...
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Szal ezt csúnyán elbaszta az isi...
Se reklám , se demo , se egy francos cd borító...Csak nesztek itt van , kész van , vegyétek...
Ez így bukta lesz....Legalább egy video trailert csináltak volna 😄DDD
jah, ha statisztikát akartok a racecast-on akkor a Connect/Settings->RaceCast Settings résznél regisztráljatok. e-mail, jelszó -> RC Register (elvileg kiirja, hogy okés)
majd Sign on racecast. ezután olyan szervert kell keresni, ahol a Racecast be van kapcsolva. Ezt ugy tudod megnézni, hogy kiválasztod a szervert a listából és a News/Info fülre kattintva benne kell hogy legyen a leírásban, hogy Running Racecast.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25