rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igen, az gondolom a frpas miatt van. vagy nem?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
a hang a fullosban is ilyen szakadozós, mint a demoban ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nincs nagy baj vele, de gyakran csúszik (persze ilyenkor nem setupolom ki rendesen) de ha nem a jó sebességgel megyek be a kanyarba, akkor megcsúszik (nahát ki hinné<#idiota>#idiota>) és ilyenkor érzem ezt a kigyózó csúszást (eleje csúszik-hátulja csúszik) igazából nem tudom hogy egy középmotoros hogy kell hogy megcsússzon, de ott nekem fura.
Ahoz hasonlít amikor a GTR/BmwM3 modban megcsúsztatom az autót. Az alap GTR elég alkalmatlan egy jó slide-ra, a BmwM3 modban ami elég stabil, ott a megcsúszásnál túlkormányzott-alulkormányzottan csúszik, driftet indítani nem lehet, csak így 'kigyózik' a csúszásnál.
Na vmi ilyesmit éreztem a kis Formula Trainer-ren is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amiota sikerul t normalisan bealitanom a kormanyt, teljesen elvezetesen lehet autozni. Az autok "autosan" mennek, sodrodnak, csusznak, nagy, nehez dogok😊 Az OW (bar meg csak a Trainert teszteltem) is nagyon jo. Eddig csak az volt az elozokben, hogy ha csuszik kicsuszik, ha porog kiporog es ennyi. Se elen kormany, de csusztatas se semmi. Ezzen erezni hogy "formula" de meg is baratsagosan lehet terelgetni.
a videós futamon is az volt a mázlim, hogy az utolsó körben, mikor befenyegettem az ai-t akkor elkezd trükközni az ívekkel, ezért belassult, a célegyenesre a nyakába értem, és mikor bent voltam mögötte, akkor elkezdett ráfékezgetni, néztem egyet, aztán addig fékezgetett amíg kibujtam és elmentem mellette. 😊)))))
De egyébként ez tetszik, tetszik az hogy egymással is harcol igencsak, és hogy próbál engem meggenyózni,...egyszer kétszer leizzadtam mikor meg-megfékezgette az autót elõttem. 😊
Sajnáltam elverni a pénzt köztes cuccokra, inkább csak azt vettem meg amibõl mindjárt a legmagasabb szintûre volt pénzem, a saját szériámat nyertem is, de ezek itt a videón átlag pályán qual-on 5mp-vel voltak gyorsabbak, mert nekem nulla futómû, motor, és súly tunningom volt (ezek a legdrágábbak<#idiota>#idiota>)
Azon a pályán ami a jóemlékû Daytona Rc-re hasonlít, ott megfeszültem, úgy ment el az ai, hogy a visszpillantót néztem hova meneküljek 😊))
Viszont itt Toban Short-on a Qual-on csak 2mp-t tudtak adni.
Ez liga versenyek elemzésében, óvásoknál, stb. elengedhetetlen...
Misu?
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
ISI_BABYFACTORY
www.gtr-masters.hu
Ha törlöd inkább a szinvonalat csökkented, bennem az az érzés támad, hogy itt senki nem tudja a cheat-et, amit ugye nem is cheat, mert a modokra várunk, LOL
www.gtr-masters.hu
Ne kisertsuk az embereket, ne rontsak el sajat jatekelmenyuket😉
Ismerem a cheat-eket regen, sot ha kell szet is tudnam hack-elni a jatekot, de nem ez a cel! Az egesz jatek elmeny vesz el ha az ember elrontja maganak.
Igen, mikor neztem lattam mar hogy nem a belso v ideo keszito😊 Valoban lassu, de aki nem ert a videovagashoz, nem akar szoszolni vele es raer annak tokeletes. A visszajatszas szerkeszto/vago resze eleg egyertelmu, vagyis meg ugy is eleg jokat lehet kesziteni. Bar ala tesz alapbol egy hatter zenet, de valszeg ki lehet azt is kapcsolni es/vagy kicserelni sajatra.
és azért is nem a belsõ felvevõt használtam (bocs), hanem a bevált fraps-et.
Legközelebb kipróbálom azt is.
Nem látom sehol a versenyzõ nevét....
www.gtr-masters.hu
Azert belegondolva, lehet hogy csak 6 auto de a sok tuninggal, meg lehet hogy csak hat palya de egyenkent a 2-4 kombinacioioval es a credit/tuning/bajnoksag rendszerrel azert eleg osszetett, kemeny es hosszan jatszhato program lett, ahoz kepest hogy elvileg "csak egy alap"😊)
Remelem elmulik ez a szar algeria es neki tudok allni rendesen tolni😊))
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
- sokan azt nem fogják fel, hogy a játékban levõ autók 1 célt szolgálnak: nagyjából bemutassák azt, hogy a különbözõ, elég szélsõséges paraméterezés hogyan használható fel a moddoláshoz
- a csúnya ISI lehúzza ingyenmunkával az ártatlan fizetõ moddereket: valamiért a kiegészítés készítõk egy különös állatfajjá nõtték ki magukat, mert ez a hobbijuk és szeretik ezt csinálni még akkor is, ha ezt az adott játék fejlesztõi nem támogatják igazán (nem mondok nevet, mert balhé lesz), itt pedig igen, errõl szól a történet. Sokan azért moddolnak, mert szeretnek valamit csinálni, szeretik azt használni, amit csinálnak kész, de mégsem profik, hogy a maguk lábára álljanak.
úgyhogy le lehet egyszerûsíteni, hogy X autó és Y pálya igazából azt kell eldönteni, hogy hogyan akarsz viszonyulni a tartalmi listához, az, hogy utána élvezed-e az már a te dolgod, max visszakéred a zsetont és ha jön F1 MOD befizeted magad még egy körre, mint a vidámparkban
(Bár azon kívül ,hogy lebasztok, értelmes érvelést nem láttam , hogy mi is az ami megér nektek ezen ennyi pénzt....Elnézve a sok játékot a polcomon , meg hogy mit és mennyit tartalmaznak 3000-ben megeggyeznék...)
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ez igaz ,Csak nem mindegy , hogy egy bizonyos munkáért mennyit kérnek ?
Nehogy azt mondja bárki , hogy 9 rongyba nem fért volna bele háromszor ennyi pálya pl???Fõleg hogy ez a 9 rongy szinte az utólsó fillérig a zsebükbe megy , nem minden szar adóra meg kereskedõ hasznára...
De ez ha egy mód van rá tört lesz mert rablás..
Manapság néhány giga alatt nem is mernek játékot polcra rakni , fõleg úgy hogy amilyen kevés olyan drága...
Na de ne flémeljünk😄D
Én így gondolom ti úgy..Ez van...
Az hogy azert vegyel meg egy jatekot - programot, termeket stb. - mert a keszitoje dolgozott vele, mert megtiszteled azzal hogy begbecsulod a belefektetet munkajat, mert Neked/Erted dolgozott az mar nem fer bele, az magas es luxus.
Szerintem hagyjuk. Ezt sem tudtad "ellopni, megszerezni"... pech. Keress egy masik topic-ot es probalj begyujteni ujabb "kincset".
Csak pár autót , pár pályát eladni ennyiért , elég dúrva...
Aztán az ingyen dolgozó modolokra bízták a játék jövõjét..Elég zsivány hozzáállás 😄DD
Megcsináljuk az alapot ami tulajdon képpen senkinek nem kell mert mindenki valamilyen mod-dal tolja egy év múlva, levesszük a nagy hasznot , azt utána dolgozzanak a modolok ...
(bár valós visszafizetés tudtommal még itt sem történt)
Adok egy tippet: vedd meg 5x egymás után, és kérd vissza a pénzt 5x, mert nem tetszik. Tuti jobban éreznéd magad tõle
http://www.f1-info.hu/
de igazad van.. szarok bele hogy nem veszed meg akár most akár egy év múlva...
lehet, hogy rosszul látom, szerintem egy ésszerû megoldást választottak, kiadtak egy játékot, ami úgy tûnik nem tökéletes (bár más is látott már patchet), de nem is olyan összedobott szutyok, ami a kiadó meg a terjesztõ hatására X idõben ki lett adva mindegy milyen állapotban a világ egy (szerencsés esetben nagyobb) pontján aztán egy ilyen középhatalomnak számító országba, mint ez majd elér 6 hónap múlva...
tényleg, szerintetek egy Opel Vectra GTS és egy 3-as BMW ugyanonnan jön, ugyanoda megy és ugyanolyan mentalitással készül ugyanolyan körülmények között? <#fejvakaras>#fejvakaras>
De lezárandó a flémelést , annyit tennék még hozzá ?nyílván azért kerül viszonylagosan ilyen sokba , mert nagyon sok eladásra nem számíthatnak, mert hát a hardcore szimulátoros elég ritka fajta , aki megveszi 😄
De a jó irányvonalat szerintem a Toca Race Driver jelenti.Azt most hagyjuk , hogya TRD2 szimulátor észe enyhén szólva szar lett , de mindenképpen az ilyen játékoktól várhatják el a fejlesztõk és kiadók a magas bevételt , és ezáltal a lehetõséget hogy továbbra is megérje nekik ilyent csinálni.
ahogy nézem a TRD3 fejlesztési irányvonalát , erõsen rá akarnak gyúrni a szimulátor részre . és ha ez jól sikerül nekik (és mirt ne sikerülne ), akkor ha teszem azt egy TRD3 ISIszintû szimulációval jön ki , meghagyva az arkade részt is , akkor onnantól a csak szimulátort gyártók , fejlesztõk bezárhatják a boltot.
Mert attól a maroknyi aszimestõl várni a hasznot elég butaság .Sokkal esszerübb ha az árkád game mellé bekerül egy valódi szimulátor is . és a hasznot a sok millio eladás garantálja . és voltaképpen az arkade gémeket szeretõk teremtik meg az alapot a kõ kemény szimulátorok fejlesztéséhez..Így mindenki jól jár..
Ezért ilyen kurva drága szerintem az rFactor...
over...