rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy hogy van ez ? Valaki megtudja a kártya számom azt vesz rajta 800 db rFactort ? 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nehez ugy lezuzni valakit hogy az uton maradjon a hatsoszarnya, es maceras hogy pont ott legyen ahol a kamera is ra lat😊 De eddig akarhanyszor is telibevertem egyszarnyat, nem lett smmi bajom, csak "megurgott" az auto.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Addig itt van eredeti belso kameras felvetel a p[alyarol😊)
http://alexease.uw.hu/Limerock%20in%20car%20video%20-%20encoded.wmv
http://alexease.uw.hu/LRP_Chicane.wmv
bar kicsit problemas a palya FPS es AIW szempontbol, de azert megcsinaltam normalisan😊 Most mar egy palya alatt nyilik meg - alatta ket konfiguracioval (Normal es Chicane), es csinaltam hozza rendes thumbnail kepeket is.
Nemsokara feltoltom.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De végül is ilyen volt DOOM3 is ATI kártyákon , és ott is videokártya driver oldotta meg...
Nem szeretnék még egyszer adót vagy vámot is csengetni ...
Az érdekelne , hogy terheli-e valami adó vagy áfa..ilyesmi...
Vagy papíron csak ajándékba kapja a lóvét az ISI?
Mert pl. adónak , vámnak kéne lenni rajta ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem hinnem hog swap file problemaim lennenek, meg sem reccsen a vinyo ilyenkor. Van ennel durvabb jatek is memoria hasznalatban (pl. HL2, BF2) es annak semmi baja. De sorolhatnam meg a fent levo 10 autos jatekot is ami gond nelkul megy - pl. GPL (1998), Insane (2000), Screamer4x4 (2000), NR2003, LFS, CRC, GTR, TRD2, RBR es ez mind dobozos verzio, de mondhatnam meg az F1C-t es modjait, az NR2003 modokat es a GTL demot.
For Users with 256 MB RAM or more this tweak will boost their Windows- and Game-Performance. What it does: It tells Windows not to use any Swap File until there is really no more free RAM left. Open the System Configuration Utility by typing msconfig.exe in the RUN command. There in your System.ini you have to add "ConservativeSwapfileUsage=1" under the 386enh section. Restart your Windows and enjoy better Game performance
Futtatásba regedit, majd megkeresed ezt a mappát:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
Itt keresd ezeket a kulcsokat és kattints rájuk 2X:
DisablePagingExecutive -Ez lapból 0, decimálisban tedd 1-re.
LargeSystemCache -Szintén decimálisban 0-ról 1-re.
ÉS most jön a lényeg. Írd be a futtatásba, hogy msconfig.exe, majd a felugró ablakban keresd meg a "SYSTEM.INI" fület, a böngészõablakban nyisd le a "386enh"-t és és jobboldalt kattints az "új" gombra, majd másold be ezt: "ConservativeSwapfileUsage=1", alkalmazd mielõtt kilpsz, majd indítsd újra a gépet.
Meg mindig nem jottem ra mi a gond. Eddig csak ez es a FEAR Demo csinalja. Az ISI/RCS support/bug report forumba meg nem valaszoltak, valszeg nem is fognak, ez valami trukkos. Foleg, hogy az angol iras tudomanyom gyenge, vagyis lehet hogy semmit nem ertettek az geezbol😊
Az elsõ kerekesek nagyon hasonlóak az LFS-hez, ott is-itt is néha ráfutok a hajtásra, azaz a kerék túlpörög irányban, az autó predig megy kifelé az ívrõl. 😊
Amikor kétkeréken volt az autóm a videóba, és visszahuppant, akkor is jól pattant ki a rugóról..szal nekem semmi bajom vele eddig 😊
Kb uígy kétkerekeztem az LFS-ben is.
Ezzel együtt ha mindenképpen választani kellene, akkor sztem ott(Lfs2) kicsit jobb az elsõkerék.
Amikor pedig ledifferál és megfüstõl az is rendben van, ledifferál tehát hajtás hiányában jobban érvényesül a fékhatás, megáll, ha pedig leér az aszfaltra akkor megfüstöl, ott ahol a merevítés nem emeli ki ennyire a terheletlen oldalt ott szinte folyamatosan csúszik az álló kerék, míg a hajtott kerék a motorfékkel együtt fékezi az autót.
Ezzel lehetne finomítani sokat a setup-ban, de most pénzszerzés van. 😊))
(az F1idõmérõ után megyek vissza)
vettem egy proszto GT1-es Fwd-t, és az amatör ligában azzal keresem a pénz, nem költök rá egy kanyit sem, azt a 3 pályát így is megnyerem, és idõarányosan is rövid, akis oválban nagyon gyorsan lepörög egy verseny, toban short-on nem tud elverni az ai, az elsõ pályán meg még egyenlóek a feltételek. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
En meg regebben kezdtem el az F1C ala egy rally cuccut - csak teszt keppen😄 - csinaltam kavicsos/foldes/fuves Norschleife-et meg egy "laza" Porsche-t😊 Jo volt-jo volt, de messze nem az igazi😊))
isi fizika ide, isi fizika oda, a gumi azért füstõl mert elosztja a gázelvételi diffi, az a kerék ami ledifferál ezért meglassul, vagy megáll (háromkerekezem) ezért mikor hozzá-hozzá ér az aszfalthoz akkor megfüstöl,...ott ahol pedig mindkét kerék blokkol (a két kerék elõtt) ott pedig azért mert kopott a gumi, és az egy olyasmi véktáv mint Imola elsõ fékje, 'nagyon nagy' (a kocsihoz képest) sebességrõl jösz, és enyhe kanyarból esel a fékre, én ott a kopott gumikkal megblokkoltam.
Ugyhogy ha sikerül akkor én is benne vok brámilyen Online gamben
De ez NEM autokazos, latvany jatek, ez elsosorban autoversenyzesre keszult! Vagysi segitsegekkel, garazs es setuppolas nelkul, palya tanulas es hosszabb versenyek hianyaban szerintem ertelmet veszti az egesz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
- Ha csak install es inditas, akkor ott is lesz egy lehetoseg megvenni, kozvetlenul a programbol, hitelkartyaval, kozvetlen banki atutalassal. Ennel a modszernel azonnal indul a jatek, de kodot ugyanugy kapsz e-mail-ben a kesobbi intallhoz.
Olyat szeretnék kérdezni tõletek h szerintetek érdemes lenne megvennem a játékot ha csak bill.-el tudok játszani?Vagy úgy nincs játékélmény!
köszi
szal ha indítom a játékot akkor is meg lehet venni nem paypal-on keresztül, de kódot nem kér?vagy hogy van ez?késõbb hogyan tudom felrakni, hogy ne kelljen kifizetni?