rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az utolsó 3 számjegyét kérték az accountnál, és az elsõ 16 szám ugyanaz, mint a kártya elején levõ
Ömlesztve írtam be, mert csak úgy ment az account készítésnél.
Ezt írja!
Ha jönnek majd a modok, biztos kell majd párszor le-fel telepítgetni a progit.
Igenám, de beszoptam valami szar beépülõ progit, úghogy kénytelen voltam valami tûzfalat felrakni. Így hát visszaraktam a McAfee-t.
Na és mit látok??? Mûködik!!!!
Alex! Küldtem egy privit, válaszolj légy szíves.
De szerintem ezzel sokan így vannak.
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezert szoktam minden ilyet a celkonyvtar strukturanak megfeleloen lecsomagolni, hogy ne zaklassanak a benasagokkal😊 Mondjuk, ezt itt is megtehettek volna😛
Tobb helyen leesik az FPS, hibas itt-ott a palya arnyek, nincs beallitva az AI.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szvsz...
Én idénre nem várok normális pályát...Mondom , olyant ami legalább úgy néz ki mint a gyáriak...
Legfeljebb egy-kettõt , de komplett szezont nem igen...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
De szerintem egyelore tokeletesek a gyari palyak is, nagyon jol autozhatok, valtozatosak. Jo versenyeket lehet menni offline, es online meg szinte nem is ment senki...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty