rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarországon 100 embernél többen nem fogják megvenni, katasztrófa ez az egész marketing by ISI!!

Amse
Végigtelefonáltam a rokonságomat és volt valakinek.Megadta a számot én meg majd viszem neki a pénzt.

Ráadásul a múltkor azt mondtad, hogy hagyjam a buy/unlockot-ot, inkább vegyem meg PayPal-on keresztül. Na akkor mire gondoltál?

Slater, Amse, és a többiek, ti hogy a francba vettétek meg?

Giovanni Gatto
Ez így, ebben a formában nem igaz. Nem hitelkártya kell hozzá, hanem dombornyomott bankkártya (Mastercard, Visa). A kettõ nem ugyanaz, dombornyomott bankkártyát gyakorlatilag bármelyik magyar bankban igényelhet bárki. Nincsenek horrorisztikus feltételek, mivel nem hitelkártya.

A kártya hátulján van egy ilyen is: XXXX XXXX XXXX XXXX XXX

Ennek az utolsó 3 számjegyét kérték az accountnál, és az elsõ 16 szám ugyanaz, mint a kártya elején levõ

robotnyk
3 v. 4 inkább, nem?
Ez marhajó, akkor sehogy nem lehet megvenni?? Csak ha van egy hitelkártyám? Te hogy vetted meg Alex?

Alexease
Ne probalkozz vele, mert nem fog osszejonni😊 Ezen kivul meg kellene 4+3 szam is ami a VISA-don nincs...
Alexease
A PayPal-hoz is hitelkartya kell. Az itthoni (Magyarorszag) bankkartyakat felejsd el, ilyenekre nem jo. Amugy meg a credit card = hitel kartya😉
Hogy kell beírni a kártyaszámot?? Nekem ilyen van a kártyámon: XXXX XXXX XXXX XXXX !

Ömlesztve írtam be, mert csak úgy ment az account készítésnél.

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Ezt írja!

Na egy kis segítség kellene, a PayPal-hoz nem kell dombornyomott kártya, nekem egy VISA Electron kártyám van, de azt írja, hogy nem OK.

avcom
akkor kérhetsz újat ingyen az adataid megadásával

A kódot, amit kapok majd, tényleg csak 3-szor lehet beírni? Utána mi a helyzet?
Ha jönnek majd a modok, biztos kell majd párszor le-fel telepítgetni a progit.

A dolog több, mint homályos, de elmondom. Leszedtem a McAfee-t, ezek után nem ment. Felraktam a ZoneAlarmot, megint nem ment. Leszedtem a ZoneAlarmot, nem ment. Nem volt több ötletem, hagytam a picsába.
Igenám, de beszoptam valami szar beépülõ progit, úghogy kénytelen voltam valami tûzfalat felrakni. Így hát visszaraktam a McAfee-t.
Na és mit látok??? Mûködik!!!!

Ch_Slater
<#vigyor3>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Amse
<#taps><#eljen>
mi volt a gond?

Sikerült!!! Megoldottam, már mûködik a buy/unlock!!!!!

Alex! Küldtem egy privit, válaszolj légy szíves.

Daffy
Boldog mosoly volt az arcomon mire visszaolvastam ezt az utolsó két oldalt...Nem gyenge kommentek hangzottak el..Szerintem ez egy jó játék és nem is baj hogy nincs varez verzió belõle.Remélem nem is lesz.Anno Én is sokat warezoltam nem is tagadom,de egy idõ után az embernek végya van a minõségre.Szal inkább támogatom az adott játékprogramozó bandát azzal hogy megveszem.(mielõtt roham lesz MEGVETTEM:-)))
De szerintem ezzel sokan így vannak.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Istencsászár
tipikus esete amikor olyannal jáccol amihez közödsincs😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Beleolvasgattam akinti forumba... hat azert kint is vannak gyokerek rendesen😊)) Kicsomagolja es bemasolja az F3 MOD-ot ugy ahogy van, nem talalja az autot, aztan megy lazadni hogy szar az egesz😊))))) Az hogy gondolkozzon egy cseppet az nem megy😊 Meg az sem tunik fel neki, hogy abszolut mnem stimmel a konyvtarszerkezet😊

Ezert szoktam minden ilyet a celkonyvtar strukturanak megfeleloen lecsomagolni, hogy ne zaklassanak a benasagokkal😊 Mondjuk, ezt itt is megtehettek volna😛
Alexease
De masnap mar kint volt😊) Ahoz kepest azert nem rossz😊)))

Tobb helyen leesik az FPS, hibas itt-ott a palya arnyek, nincs beallitva az AI.
lac coo
Tényleg neketek simán megy XP alatt a Sidewinder vagy nektek is trükközni kell vele ?Már a separated modra gondolok ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát a Limerock messze nem üti meg a gyári grafikát 😄DD
Szvsz...

Amse
thx.
tényleg Limerock-nak milyen bajai vannak?

Alexease
Ev vegere igernek "normalis", bug-mentes, funkciojaban teljes palyakat. Addig azert - valszeg - lesz jonehany konverzio, kissebb-nagyobb sikerrel (lasd. Limerock ami azert nem olyan rossz😄).
Alexease
Kulon szeria, nem ir felul semmit!
lac coo
Hááát..Nem tom...
Én idénre nem várok normális pályát...Mondom , olyant ami legalább úgy néz ki mint a gyáriak...
Legfeljebb egy-kettõt , de komplett szezont nem igen...

Amse
felrakta már vki?külön beépülõ széria vagy felülír dolgokat a játékban?

Ch_Slater
tipp: ha be van állítva az ülésmozgatáshoz gomb (elõre-hátra, fel-le), akkor a shift+ülésmozgató gombokkal lehet állítani a tükröt.

robotnyk
idén? hát azért az túlzás szvsz
lac coo
Ja ja ..Autókat viszonylag gyorsan összedobnak de a pályákra (legalább is valami normálisra , ami hasonló színvonalú mint a gyári) az idén nem igen kell számítani...

avcom
Tomo15
Én elég sokat mentem eddig online és nagyon jó!
Alexease
Meg nincsenek, azt kesobbre igerik. A beta utan sokat valtozott a kod es tobbek kozott a MAS dekoding is, igy ami eddig keszult tuningolni kell, vagy ami nem azt most kell el kezdeni konvertalni, kesziteni stb. De meg nem jelent meg hivatalosan DEV Kit. Raadasul az uj engine miatt bonyolultabbak is a palyak (bump map, arnyekok, napszak, AI stb.), vagyis tovabb tart majd.

De szerintem egyelore tokeletesek a gyari palyak is, nagyon jol autozhatok, valtozatosak. Jo versenyeket lehet menni offline, es online meg szinte nem is ment senki...
Ch_Slater
nem pálya mod.

lac coo
De gondolom igazi pályák még nincsenek ebben a mod-ban .Vagy igen ?

Ch_Slater
az elöbbi linken a mod, itt meg a screenshotok róla: Galéria

JuanG
ja, akkor itt a tévedésem, azt hittem arra reagáltál 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
jah. én nem a képhez füztem kommenteket. teljesen más szál.

JuanG
mi az oldala?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
vagy nem? 😊

Ch_Slater
akkor miért F3 mod a neve?

Ch_Slater
akit érdekel itt a link:European F3 mod

JuanG
nem F3-as...

Ch_Slater
?

lac coo
LOL...: )

JuanG
de ez F1-es...

Ch_Slater
nekem siman jön le