rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
pcguru
magát a teljes verzió honnan töltsem le??

Fél napja játszom / törtel/ de még én sem éreztem rá a lényegre.

HPt
nem érzem úgy, hogy ezt az isi csapatot sajnálnom kéne a törés miatt

de még egyszer mondom, egyértelmûen látom a program elõnyeit is, tehát megértem azokat akiknek tetszik, de nekem nem az ízlésem, egyelõre úgy fest

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Kösz, ment privi.

arty
nemkéne elõrébb tolni az ülést? 😉 (amugy a vidi állat)

Forza.

Ch_Slater
az f3 modban nincsenek új pályák, csak verdák.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Édeklõdnék, hogy az F3-as pályákat is beadja-e.

Amse
<#eljen>5 perc múlva megyek

Ch_Slater
sg.hu/lfs
toban long rev 5kör
rhez gt3/gt2
zr atype

Amse
arty
NEEEE NEEE NEEE, befektetõ=kiadó, innentõl:

- nadefiuuuk, ne csusszon már olyan könnyen ki a kocsi
- fijukák, legyen neon a kocsi alján ... tudom f1, meg minden, de neon kell
- fijjjuk, ne foglalkozzatok a multival, maj' mi megmarketingejjük és lesz itt eladás ...
- neeee, ne lehessen ennyi bizbazt állitani, szegény juzer nem fogja megvenni, ha kiderül h nem elég a 78as IQ
- fijuuuk, szo sem lehet rola, h ezt kiadjuk, ez igy nem jo.

NA ezt NEM! Igy jo, nem a köcsög kiadók formálják a gémet, nem kell bele hivatalos kocsi, megér annyit, h egyre több fejlesztõ végre a saját ötleteibõl magának kaszáljon! Arról nem akarok beszélni, hogy amit irtál, hogy féljátékért nem adsz pénzt... tudtommal az ára sem GTR 😉 (ami ugye FÉL(?) évvel a kijövetel után 10k ... vicc!!)

Forza.

b-type
itt na
sry 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
itten van egy replay...
A cime lehetne Rocky Balboa négy keréken.
esni-kellni, felállni-feljönni, kilöknek, esni-kellni, feljönni....pffff

járgány mindegy, pálya meg Toban Long vagy Short, Ochard vagy Sardian 😊
és most!

Amse
Új formula gumik(michelin)
kép
download

b-type
már kezdek megõrülni, tök kevés hiányzik már a 2milla100-hoz, de egyszerûen képtelen vagyok ....már 108%-on tolom, hogy hamarabb meglegyen, de mindig berontom, az ováln rendszeresen kikapok, így nem nyerem meg a bajnokságot=30-40ezreket kapok. hrgggg.

b-type
most, mindegy, mindegy 😊)))

Ch_Slater
mikor legyen, hol, milyen járgánnyal?

Slater csinálsz egy szervert? Veletek még nem is játszottam, pedig mennyit nyomtuk a demot együtt😊

Köszi!!!!!Szokás szerint elcsesztem.

Ch_Slater
pontosan oda másoltad ahova kell?
az rFm az siman az rfactor könyvtárba, de a többi az a Gamedata-ba megy.
tehát nem csak siman ki kell csomagolni, hanem szétmásolgatni is.

Ingy
thx este megcsekkolom

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Elnézést.Kellene egy kis segitség.Bemásoltam az F3 fájlokat, de nem csinál semmit.Mi a gond?Tudom hogy béna vagyok.<#help>

Ch_Slater
gondolom attol függ milyen zene kell. az ImpulseCreator.hu oldalon régen elég sok amatõr zeneszerkesztõ elektronikus mûve fent volt. azaz olyan amatõrök zenéi, akik mondjuk nekálltak Reason-nel zenét készíteni. és voltak köztük igen jók. nem csak drum'and'bass, hanem mindenféle elektronikus zene.
a fórumuk: zene fórum

JuanG
már tudom miért tetszik az rFacor...tiszta SCGT feeling 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
valaki tegnap szerveren kérdezte (talán Tomi?), hogy setup van-e rhez-hez. én errõl a linkrõl szedtem le, van benne mindenféle, nem tudom mennyire kiforrott (gondolom annyira nem). próbát megér

Ingy
Igen

Amse: kösz misem egyszerübb azért nem buktam meg énekzenébõl mert tudtam a bocibocitarkát <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Amse
szedj le vmi zeneszerkesztõt és csinálj <#vigyor>

K.András
Ezek szerint akármilyen MP3-at raksz be azt berakja a klipbe?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

nevezz át a másikba próbaképpen, és meglátod
kicsit más a pályaválaszték az OW szériában és a dobozosban.
Alapból az összes pálya nyitva van, tehát elérhetõ? Pl. Orchardnál nekem olyan nincs, hogy rFactor400, de a hotlap ranken erre is vanak idõk, vagy ez bonus pálya? És ha jól emlékszem szerver is van erre!

Ingy
szeretnék introt csinalni de ahhoz kéne egy licencdij nelkuli zene vagy valamelyik zenekarral lepaktálni hogy ha penzt nem is de a nevuket feltuntetjuk a játékban ami nem rossz referencia

Ch_Slater
Main menu mod
az összes menü lenyitva.

meg láttam replay modot is, hogy kiirja a nevet, helyezést. de azt nem néztem meg.

Tök jó a felvezetõ kör és a repülõrajt, csak kicsúsztam a felvezetõben és a rajtrács végére sorolt 😊

Kár, hogy egérrel nem lehet menni, billel meg borzasztó rossz...
Pl Jolt.co.uk
Érdekes van olyan szerver ahova lehet csatlakozni, tehát gondolom be lehet állítania szerveren, hogy figyelje-e a "mismást".(?)
copass
majdnem lett egy kiséppenhogyfrontális!😊
este mentem F1-el a mills shorton pár kört, hát kész rendesen,<#wow1> tiszta niki lauda érzésem volt, döbbenetes a sebbeségérzet.

JuanG
alig várom nekem is meglegyen ez a verda 😄...de szépen végig akarom nyomni a gamét 😊))

ahogy néztem nagyon sok kameramozgatási lehetõség van, nincs is annyi billentyûgomb <#alien>...

Intro lesz, vagy titok??? 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
Kress külsõ + bonusz klipp 😄

közben rajöttem hogy lehet kilõni a menu zenet a videoba, szimplan kitorolni a jatekbol az mp3 at <#idiota>

Panther
10 éve kondizom, mit gondolsz??? 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

neked öregem olyan karod lehet, mint Popeye-nek😊

én nagyon gondolkodom, hog másik kormámyt kellene venni, mert véres a torka a Sidewindernek szerintem. csak arra várok, hogy a Momo-t felváltsa valami jobb a piacon. erre gondolom még egy darabig várni kell, addig marad a MS!

Panther
Tudom, ezt olvastam, de akkor miért mûködik az összes többi ISI engines játék alatt kifogástalanul? Többek között a GT legends demo alatt is jól mûködött.

Sajnos így nem igazán lehet vezetni, legalábbis nekem, líg-lóg az autó, sajna az rsc-n sincs megoldás.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

na akkor teljesen véletlenül ugyan, de jól állítottam be. egyébként én már a demoban is így használtam😊

Ingy
"Setting Force Feedback Effects to anything higher than Low on a Microsoft wheel may result in a loss of forces after going over curbs. It is believed to be a driver bug but will likely never be fixed, so we recommend using Low Effects or a different wheel."
picit bajos a driver az a parája
ez a readme.txtben van benne

cop csinalok egy kulsot akko

http://wdt.f1gaming.de/ készûl valami wdt f1 2005 mod,bár még elég kezdetleges állapotban van! Reméljük jó lesz!
Ehez a simbines dologhoz csak annyit, hogy játékkészítés szempontjából nagyon nem mindegy, hogy hány ember dolgozik, és min. Az rFactorhoz motort kellett gyártani, modelleket belerakni, meg keretet az egésznek x idõ alatt. Amíg ez készült, addig a simbinesek ráértek kizárólag x idõ alatt modelleket gyártani-texturázni, pofásítani, készhezkapott toolokkal berakni a játékba azokat, és kész. Szóval nagy az eljárásbeli különbség is, és a végeredmény is. És talán a simbinnél még többen is vannak. DE no para, ezt ha modolják majd, isszonyat durva lesz! Mást ne mondjak, anno egy komplett Ferrarit kiszedtem maxba a GTR-bõl, ha idõmilliomos lennék, ki tudnám szedni az összes GTR autót, és átrakhatnám rFactorba, és akkor megvan az orig márkafeeling is. Ugyanígy átlehetne ültetni a komplett Porche kupát Toyáéktól az rFactor alá. És szerintem még a DX9 shaderek sincsenek még teljesen kiaknázva. Szal 1 év múlva durva lesz, ami ebben rejlik. Az a kérdés, hogy kijön egy szebb GT Legends, ami kijön, és annyi, vagy rFactor, ami folyamatos frissítés-fejlesztés modolás mellet mivé növi majd ki magát. Mivel ezt még nem tudhatjuk, csak sejtjük, maradjunk, a mi tetszik benne résznél egyelõre.

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!