rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Igen: ..\Sounds\rF1Engine
Ch_Slater
söt. nedves úton kerékhang is van...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo
A sound könyvtárban kell kicserélni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Autóban ülve szerintem sokkal jobb mint az rh , de kívülrõl elég gyengécske😄

Ja....Ahogy nézegettem a hangokat találtam benne légkulcs hangokat , lehet késõbb még kerékcsere is lesz ? 😄DDD

Alexease
Ugyanaz mint az F1C. Megkeresed az SFX-jeben a megfelelo hangot es kicsereled a sajatodra. Bar meg nem probaltam, hogy mukodik-e, mert epp az eredeti motorhangok vannak kodolva😊 Teszt.
Istencsászár
jaja erre énis gondoltam hogyhogy?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Alex !

Az F milyen szisztéma szerint használja a hangokat ? Nagyon nem tetszik az external hangja , szívesen kicserélném az RH hangjaira , az tuti.....

Daffy
Köszi a választ.Értem....:-)

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

Alexease
Addig is itt a patch a MOD-hoz😊 Mar az osszes palyan lehet tesztelni es versenyezni (Limerock, Birmingham MP). De a bajnoksagban csak a BMP van bent.

Formula1 mini_MOD 1.02 Patch 😛
Alexease
Bar en csak olyan festeseket tettem bele a mod-ba, ami publikusan megjelent az RSC forumon, de allitolag volt kozte olyan, amit "keszitoje" nem maga festett, hanem egy masik - F1C - mod-bol "vett at" aminek pl. nem orult EMAC😊 Igazsag szerint nekem is meg kellett volna egyenkent keresnem a skinek keszitoit es engedelyt kerni, de ez is elmaradt😊 Bar ezert nem szolt senki😉) Bar a forumba beirtam a keszitok nevet - akit tudtam - es a jatekban/mod-ba is benthagytam/betettem a nevet a skin melle.

De azert ha esetleg jon meg 1-2 uj skin - Jordan, Minardi, Sauber - azokat azert beteszem majd😊)
Daffy
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de miért?

Amse
beteg vagyok és szétrobban a fejem a 38°C feletti látzól, de lehet jövök 1 körre ha van server.<#vigyor5>

Amse
<#eljen>

Alexease
Nem hittem volna - bar logikus volt es gondoltam is ra😉 - de eleg nagy lavinat okozott a tegnapi Formula1 mini-MOD-om az RSC forumon😊)) <#idiota><#vigyor3><#zavart2><#zavart1><#whatever>
JuanG
nem indít valaki szervert? Birminghem GP-t?? Hammer, Howston, ZR...stb???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Felesleges es luxus linket adogatni az embereknek. Ha mar erdekli a jatek, legalabb a program weboldalat nezze meg egyszer (www.rfactor.net - fent van a banner alatt is), ott a nyito oldalon ott egy bazinagy letolto link😊 Bar az fizetos meg problemas, de hat letoltes meg link😉)
Ch_Slater
ahh, ezt akartam én is tanácsolni csak nem találtam menüben, és elfelejtettem a fájl-buherálás-módszert. pedig már állítottam is át korábban pont ezeket. 😊)

Ch_Slater
http://d.trymedia.com/d/imagespace/bnd_pkg531/imagespace/rFactorSetup.exe

Alexease
A PLR-ben ezeket is erdemes allitgatni:
Auto Clutch="1"
Auto Lift="0" // Whether to automatically lift with manual shifting but auto-clutch
Auto Blip="0" // Whether to automatically blip with manual shifting but auto-clutch
Ch_Slater
van pár link. az elsõ indításnál kell fizetni érte.

HPt
auto-clutch azért van hogy ne kelljen venned egy 3. pedált hogy szórakozz a kuplunggal

egyébként versenykuplunggal ha jól tudom nem kell elvenni a gázt

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

lac coo
Félautómatán nem kell elvenni a gázt...
Pl Trip-Tronic váltó....

Te ha váltasz rendes autóban akkor sem veszed el a gázról a lábad?

úgy mûködik de nem az igazi
elvégre azért van auto clunth nem?

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Istencsászár
olyanokat ugartok abba a buzi kanyarba😊))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ch_Slater
kipróbáltam a Birmingham-et F1-gyel. durvák azok az emelkedõk-lejtõk...

Istencsászár
vagy használj kuplungot..manuálisan ne automatán..

Istencsászár
😄 amikor váltasz 1 pillre vedd el a gázt azt gyors vissza és "nemugrik bele a pirosba"...

amikor elváltom a piros zóna elõtt, lábam a gázon, automata kuplung, manual váltó, mindig beleugrik a vörös zónába
de amikor alacsony fordulatszámon váltok el akkor is ugrik a mutató egy nagyot felfele

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Daffy
Ilyen volt Nálam is és Én se jöttem rá mitõl van.Hammernél úgy leeseik a fordulat hogy öröm hallgatni.JA és eredeti a játékom:-))

lac coo
Leforog ? ? ?

sziasztok
lenne 1 problémám
amikor beállítom manuális váltóra,automata kuplungra, akkor váltásnál mindig leforog a motor
vki vmilyen megoldást tudna mondani?
THX

lac coo
Helyes........

Privi ment!

Danecay
Rohanok 😊

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomo15
Vegyed meg eredetiben...
Ch_Slater
nem tudom. nekem eredeti van. biztos van valami leirás mellé.

Danecay
Értem, és van ennek valami ellenszere?

Ch_Slater
a törttel szokott ilyen gond lenni.

Danecay
Hi! Most próbáltam ki a játékot, egy formula autót választottam (nem MOD)és hiányzik a motorhang. Olyat olvastam, hogy több embernek, hiányzott az F3-as modból a hang, de ezt hiba ill. rosz telepítés okozta, de nálam az alap játékról van szó. Mi lehet a baj?

JuanG
törésteszt és F1Foci 😄DD

f1foci.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

"Tegnap egy fiatal gimnazista fiú továbbküldte a levelet 23 barátjának, aztán hazaindult az iskola számítógéptermébõl. Mire a bejárati ajtóig eljutott, 41 iskolatársa részesítette orális szexben."
ROTFLOL! <#taps><#awink><#nevetes1><#nevetes2><#papakacsint><#worship><#wink>

Daffy

Daffy
Alexease módjához kedvcsináló videó:
videó F1 MClaren

copass
ja hogy kávé elõtt?! így már érthetõ!😄

M@TriX
aki olyan hülye, hogy megnyitja sztem meg is érdemli...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
na alexnak mais lesz munkája😊 mérkell teleszemetelni idiótaságokkal ezt a topicot? amiknek köze sincs a témához? lámik...

IGEN! SORRY, KACSA VOLT, REGGEL KÁVÉ ELÕTT JÖTT A MELÓHELYI GÉPEMRE. SORRY MÉG 1X!

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

Daffy
<#wow1><#wow1><#wow1>
Ez hihetetlen:-)))Van még ilyen?:-)))