rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Átmásoltam de totál másképp szól 😄D A legtöbb hang eleve tök halk ...Nem tom miért ..
Vagy csak béna vagyok 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Miert nem masolgatod akkor at a hangokat az RH-bol?!?! teljesen ugyanaz csak mas a nevuk. Ha annyira jo az RH, akkor csak meger par perc munkat😊
lac coo
Hát az alapjárat nagyon állat ! 😄D
A többi nem a legjobb...RH-tól messze van...😞(((

lac coo
Alessandro Pollini-tõl !!!

lac coo

petesilver
Visszatérve a kerékre, ez az amit én csináltam, még átdolgozásra szorul, de a poligonszámon látszik, hogy messze van a 27.000-tõl😊)

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Sajnos az egy cseppet bonyolult lenne es foleg koltseges.

Egyreszt akkor sokkal jobban ossze kellene rakni a jatekot, bovebbre, teljesebbre stb., mert igy dobozos verzionak keves. Igy online jateknak, a moddereknek, a megszalottaknak, azoknak akik "tudjak" mit kapnak, azoknak tokeletes. De a polcrol leveheti olyan is, akinek csak a kep tetszik meg a dobozon, es az mar nem biztos hogy fair😉) Bar lattunk mar erdekessegeket draga bolti verzioban is...

Masreszt, ahoz talalni kellene egy nemzetkozi kiadot, terjesztot, aki tobb milla dollart invesztal a gyartasba, kiadasba, terjesztesbe stb., ami nem egyszeru. Az mar mas kerdes, hogy utana a jelenlegi ~9000 HUF-bol mar csak ~2000-et kapnanak... bar ha hatalmas eladasok lennenek, akkor megerne.

De osszessegeben, egyelore, kivitelezhetetlen a dobozos verzio, marad az online. Talan majd egy ev mulva el tudjak passzolni egy kiadonak - meg ha budget is - az addig megjeleno osszes patch-el, hivatalos kiegeszitessel, javitassal, bovitessel stb.
lac coo
Meg mert ha híre megy , hogy az AI nulla, gyakorlatilag játszhatatlan singlébe , a kutya se veszi meg, kivéve aki ért hozzá ,,,Abból meg nem élnek meg, gondolom már rájöttek 😄D

De csitt !!!

mohus
"hogy sopánkodik az eladás miatt...."

azért mert van net attól még vérpistike szülei a corában vesznek gémet...én boltban is árulnám

egy jó kis kiegészítõvel
10et adnék érte

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Azért valami jelét adhatná az ISI , hogy dolgozik is valamin azon kívül , hogy sopánkodik az eladás miatt....
Ami eddig jött a játékhoz az mind lelkes amatõröknek köszönhetõ , pedig nem kevés amit összehoztak!

Varenga
aham....azért thx, bár én a ZR-el kezdtem a balhét....dehát akkor ezexerint nem én vok a béna, hanem így mûxik...mégeccer HTX....

Hello mindenkinek.
Tudja-e valaki, hogy milyen programmal lehet az rfactort magyarítani?
Amse
Rhez alap verdával meg kell nyerni párszor az Amateur kupát és fullra feltuningolni az Rhez-t.Utána a Pro kupában indulni és a nyert pénzen tuningolni vmielyik más kocsit.Ha azt is feltuningoltad fullra akkor érdemes elkezdeni egy kupát és így tovább.

JuanG
<#worship><#worship><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
<#eljen><#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Varenga
Ti hogyan kínoztátok fel az autót "értelmes" upgrade-re, mert öngyilkosság szinte alap verdával szezonban nyomni....(vagy szenvedjek tovább...nemistom)<#fejvakaras>

copass
Ch_Slater
😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

bocs, csak 27.308, és szemmel láthatólag ez még az erõsen gagyi verzió ráadásul!

- Meg tudna mondani durvan mennyi penz van a bankszamlamon? - 20 ezer bazmeg!

példa a lenti linkrõl 1 full kerék:
rim+tirelátható, csak 1 ilyen kerék 27.800 poligon. Azt meg sem említem, hogy a többségénél több a poligonszám, mert a gumi mintája nem textura szokott lenni, hanem objectbõl oldják meg, szinténsok poligonból.

Ez már olyan felni+kerék, ami használható is a játékban, pl én is valami ilyet csináltam az egyik autóhoz.

A lényeg, hogy szépek ezek a felnik, de kismillió szép felnimodell van a neten, vásárolható, vagy ingyen letölthetõ. De a legtöbbje teljesen használhatatlan, az igazi megoldás: modellezni kell😊)))

Ez ha jól látom a total textures kerékmodellek. Szépek, de kerekenként több, mint az egész autómodell.

SLN honlapján van egy csomó pálya, ezek mind mûködnek az rFactor alatt???

Ch_Slater

lac coo

lac coo
Itt van még egy :

lac coo
Ja 😄D

lac coo
A farkam ki van a Minardi festéssel...
Akárhány képet találok róla , kb. minden másodikon másképp néz ki 😄DDD

GTi Gaga
hi All!!!

most jutottam el arra a szintre, hogy egészen biztosan megveszem a licenszet a gamehoz, ehhez code red hsz, és az is hozzá járult, amit a játékban szerkeztettem! hihetetlen hogyan alakithatod a játékot, a saját izlésed szerint! igaz pályát, modot nem valószinü hogy fogok tervezni ( azt inkább a hozzá értökre hagyom 😊 ) de saját autot már csináltam!
ime:
ez még csak beta verzió, 😊 de folyamatosan szerkeztem!

NAgyon jó véleményem lett a játékról, egyedül az aival nem vagyok kiegyezve, de mint tudjuk a fejlesztéshez pénz kell, én hozzá járulok 😊 ( nem biztos hogy miattam fejlesztenek majd, de biztos jó lesz nekik 😊)))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

CodeRed
Na hát valahogy így áll a DX7-es aszfalttextúra...

Nagyban pedig itt nézhetõ meg!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
látom neked a képlinkelgetés a mániád 😊))

lac coo
Menj a player-re és ott felül válaszhatsz modot ...

Viktorr
kösz
még1: letöltöttem azt a 13 megés kieget bemásoltam de hogy lehet vele játszani?
mert a menüben nem jelenik meg semmi??

lac coo
Csak viszonyítás képpen:
Toban Short-on F1-el , a 42,498 milyen idõ ?
Ti mennyit mentek ?

lac coo

lac coo

Ch_Slater
piscine reservoir? az mi?

lac coo

Alexease
Valszeg a GameData\Vehicles\F3 konyvtarba😉 De ha nincs olyan, akkor szerezd be elobb az F3-as modot is.
Alexease
Nem tudok rola hogy a normal bump map befolyasolna a tapadast. De a nehol elhelyezett uthibak az igen (bar nem a tapadast de erzezni😄)
mohus
annak ellenére, hogy magyar aszfalt teljesen tuti<#taps>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Viktorr
letöltöttem vmi BMW Motorsports F3 modot hozzá
de azt hová kell telepíteni?

Viktorr
köszi

CodeRed
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

b-type
kell egy F1-es gép...
sztem más nem különösebben..nem árt ha van némi gokartos elõélet..<#zavart1>

Szal le kell húzni Alexease miniF1 modját, a HSW-n megtalálod.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Viktorr
Valaki összefoglalná egy mondatban mit kell csinálnom ahoz hogy tudjak menni Forma 1-es gépekkel?

CodeRed
Sõt..ott ahová a kátyúkat tettem olyat dob a kocsin mintha rázókõre mennék...most vagy éppen odaesett a textúra ahová a hupli a játékban vagy tényleg ennyit számítana a grafikai beleturkálás is?

CodeRed
THX!! Igyekszem!

CodeRed
Nem mertem ezzel elõhozakodni mert azthittem hülyének fogtok nézni de lehetséges az Alex, hogy én belevariáltam 1-2 más textuárba, bump-ba és egyszerûen mintha másképpen viselkedne a kocsi az úton....pl megszûntettem minden bump-ot és "korcsolyázni" lehet a kocsival...elõször azthittem bemagyarázom magamnak de ezekszerint lehetséges?

a #3944-ben a dds file-okra gondolok, amiket az update tartalmaz.