rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok suzukan! Tud valaki cheatot amivel tobb craditem lehet a jatekban? Mert jo kocsikkal lehetne versenyezni! Aztan majd csinalok egy masik usert es vegigviszem cheat nelkul!
Tomo15
Én szívessen jönnék megint!De akkor jó lenne menni valami uj pályán.. suzukán, vagy Hungaroringen.
lac coo
A visszapillantó tükör látószöge , meg ilyenek hol vannak leírva ?PRL ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Udv!
Jatszunk ma onlineon?
lac coo

Vagy csak ennyit mutatnak meg? A háttérben nem lehet, hogy már több dolog is kész van? Tudsz esetleg több infót tõlük?

lac coo
Jó munkához idõ kell 😊))))
De nem azt mondtátok , hogy nincs még cucc a moddereknek ?

avcom
frankó
megvan 2 autójuknak a legjobb LOD-ja, amire rá lehet állítani az érdeklõdõket

mindez fél év alatt <#hehe>

lac coo
Hát...Még nagyon sokat kell aludni 😄DD

mohus
és mikó lesz má kész?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Oda keszulget😊
mohus
wow
lehetne eztetet belekérni at rfactorocskába?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Bizony 😊))))

b-type
wow de szép.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
WDT F1 2005 mod Minardi render :<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

rakerestem erre a ddr modra. a link amit talaltam mindenhol, egy t-onlányos cim, ami ofkorsz nem mux 😞 meghalt az a project ugynezem 😞

-- http://www.x-plane.hu

Csinaltam egy masikat de az jelszos lesz az biztos mert ez a ki-be lepkedes a kulfoldiektol hat..! HQ jsz:hun
Bocs mindenkitõl, nem akartam konkurenciát senkinek, csak kipróbálni a hunringet (még nem mentem rajta) legközelebb nem leszek ily galád!
Bocs
avcom
ha jól tévedek, akkor a TheUSPits áll a dolog mögött, ha nem is teljes mértékben, õket meg ismerjük, hogy nem az átportolás az elsõ dolog, amihez kezdenek <#finom>

bár ez elég fantom project, viszont tetszene, ha lenne <#smile>

Csináltam egy Hunringes szervert Rhez GT1-re, aki kipróbálná jöjjön!!
Alexease
Biztos hogy NSR autok, egyszerubb azokat konvertalni mint az NR-t vagy ujat csinalni😊 A belsonezettel nincs gond, szerintem is nagyon jo. Amugy az NSR sem volt rossz grafikara, latvanyra, efektekre - a dinamikus cockpit arnyekok, kifejezetten jok voltak, foleg ejszakai palyakon. De meg "fizikaban" sem volt olyan rossz, elvileg ugyanugy "tovabbfejlesztett" mint a GTR. csak hat, Nascar-bol van egy NR, ami mellett nehez "megelni"😊)
lac coo
Egy kérdés :
Az F1 mod visszapillantó tükreit nem lehet úgy megcsinálni mint F3 modban ?
Abban látszik is valami legalább ....

lac coo
Töltsd le ezt, a táblázat alján klikk a "free"-re és náhány másodperc múlva elindul a letöltés.

b-type
franc a Vip-be..<#szomoru1>
az még hozzátartozik hogy pl. a belsõnézet már most kifejezetten tetszik.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem tudom, én nem próbáltam a Nascar SimRacing-et, de azért egy pillanatig fake képre gondoltam, de aztán megnyugodtam.
Nem tudom milyen alappal dolgoznak, és milyen minõség a megcélzott, de mindenesetre nekem tetszik. 😊

lac coo
Ja...
Nálam egyik modban sem izzik a fék , csak a többiek autóján a sajátomon sose...
Ez játék bug vagy csak nálam van elbarmolva valami ?

chicco
hogyan tudom kipróbálni a formula kocsikat nincs pénzem elég??<#fejvakaras><#nemtudom><#worship>

lac coo
Apró bug az F1 MiniModban Alex.
Saját autómon nem izzik fel a féktárcsa csak a többiekén ..Akármivel megyek akkor sem...
Nem tudod javítani ? 😄DD

mohus
reméljük lesz szufla arra is az xbox 360ban és a PS3-ban is

mohus
bocs az offért...

mohus
F1 PS3 WorkInPr
KÉP1
KÉP2
VIDEO

avcom
csak nekem tûnnek annyira NSR autóknak?

Udv!

Server:HQ akit erdekel johet!
lac coo
Vagy mert képtelen a pc olyan teljesítményre mert nem játékra készül...
És hát nem lehet hw-ra optimalizálni ...
A jó grafika miért ne lenne épp olyan fontos mint a fizika...Még mindíg az UBI RacingSim -et tolnám 😄DDDD

Istencsászár
talán mer pcre nem az az elsõdleges hogy szétfosd magad a grafika láttán ( simeknél )... merha azlenne nemlenne gtr, gtl, rfactor stb.. ott az nfs majd a mw utánni része biztos olyanlesz..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

( De jó kis flémelés lesz ebbõl ....<#idiota>)

lac coo
Nézz meg egy PS3 F1 videót , hogy mennyire torzak a modellek 😄DDD
Meg hogy milyen szar a hang , és a sok millió poligon ami a képen van 😄DDDD
(mikor lesz olyan PC ami autós játékban 100 000 poligonnal jelenít meg egy autót +pálya+törésmodell....
Soha....

b-type
A Renault vmi eszméletlen ahogy kinéz, természetesen nagyon szivesen játszanék ilyen grafikával, ha ez nem menne a gyors futás, és a számolt fizika kárára.
de a legfontosabb a kiszámítható, nagyon jó visszajelzéseket produkáló, az élõ versenysportban ki és megtapasztalt hatások, viselkedési tulajdonságok minnél pontosabb és részletesebb átültetése a szimjátékba.

Istencsászár
nemtudom neked mi a "ronda" F1c

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
egy szembõl fotót toljál ne fentrõl😊

mohus
jó de mire a PS3 kijön 2007 lesz😊))))és akkor már a honda sem ilyen lesz😊

mohus
áááá az csak SATTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOO

Istencsászár
pl azt a szerencsétlen Bar hondát meglátná egyik tervezõje szivrohamot kapna hogy hogyan torzitották el tessék igynézki

mohus
jó oké....de ilyen, amit akarsz csak pcre lesz...reméljük a nextgen eljövetelével sokkal jobb minõségben (mint mondjuk az ma már igencsak botrányosan kinézõ F1CH😊

de mi lenne, ha egy gém EGYSZERRE beállításoktól függõen teljesítené ezt az óhajt : sztem a GTR vagy a GT4 ebben igencsak jól teljesít és akkor mindenki jól jár

az a honda egy terepjáró? 😊)

-- http://www.x-plane.hu

Istencsászár
kit izgat a grafika, tõlem elmosodhat meg homályosíthatod ilyen olyan effektekkel villoghat meg stb..
legyen minnél élethûbb, minnél nehezebb, jó hangok...

mohus
remélem a nextegennel jönnek majd a PC-s durva cuccok...lemaradni nem fog a PC, nem engedik majd...

Istencsászár
pff neked lehet...

mohus
nemtom én aszittem fénykép, de megnéztem a videót is😊

de ha Neked ez ocsmány azt is aláírom...

én egy modderét sem láttem ennél jobbnak

lac coo
Elõtted nem lehet említeni a konzolt , mert az a mumusod 😄DDDDDDDDDD

Pedig ez a jövõ....