rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ez tetszik benne 😄DD
Semmi alapja nincs szerintem ez csak ilyen "fantázia mod" lesz 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nem tudtok valami tárhelyet ahová nem kell honlapot feltölteni ?
Eddig mindig törölték mert nem volt honlap 😞((

CodeRed
MOMO kormányt, hogy betették már! :-D

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Nem rossz, de miért 10 fps-el rögzítették ha már ilyen igényes a körítés???Eléggé illuzióromboló.

lac coo

Ez a mod igényesnek tûnik....Végre valaki a pályával is foglalkozik 😄D

lac coo
Jó ötlet😄
Csak én nem értem , és az elsõ képkocka után kikapcsoltam , olyan ronda az a pálya 😄DDDDD

Alex , backfire hangnak mi a neve rF-ben ? Mert hang alapján nem ismerek rá 😄DDD

Alexease
Azert milyen mar, hogy a keszito narratorral mutatja be a palyat😊)
b-type
Ezen az oldalon van pár jó modkép
-link

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Hát én ilyen csúf pályákat szégyenbõl nem rakok fel az rF-emre 😄DDD

Alexease
Alexease
Nehany palya tesztelgetni😊)

- Jerez
- Bahrain
- Misano
Csináltam egy szervert, akinek van kedve csatlakozzon.
IP: johnyka.dyndns.org
játéknév: HUN_race
autó: ZType
pálya: Orchard Lake GP

valaki nem csinál szervert? lehetõleg jelszóval

lac coo
Nekem sehol ,
Miért ? 😄DDDP

a www.indexf1.hu oldalról,az rfactor letöltések közt ott van.....letölthetõ
b-type
nekem nagyon tetszik, a H6-ból én még csak az alapot használtam, ahoz képest a AusH6V8 nagyon tetszett.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
neked sehol 😊)

1992 DTM jólnézki

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PuMy
A H6 nekem nagyon bejon, mostanaba csak a H6 Challenge-el nyomulok. Tetszik ahogy kuzdeni kell az autoval. Az AUS H6-ot me'g nem probaltam, az milyen?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

lac coo
És hol lehet ezt letesztelni ? 😄DDD

Oke Alex.....köszönöm...bár eddig én is eljutottam.A .cch-t is kitöröltem,hogy 2elõlrõl" tudjasm kezdeni.csak azt hittem,hogy én b...ok el valamit és azért van ez,de akkor ezek szerint nem.

Csináltam egy kis fizika csomagot az rfactorhoz.Ezzel a formula autóknak lehet az upgrades menüben rh03-as gumifizikát,és "hdv"-t venni.(hdv-vel van még némi gond,ugyanis valamiért nem minden adatot vesz át abból,amit beírtam neki😞)Ebben szerettem volna még a segitségedet kérni Alex!

Van a packban egy teljes fizika cserélõ .bat file is,amivel egy az egyben rh03-as fizika lesz,a setupban is egy-két uj beállitási lehetõséggel.(természetesen visszafelé alakitási lehetõség is van😊)Ha az rh03.bat-ot futtatjuk,akkor mismatch lesz,ezért lenne jó megoldani,hogy az upgrade-el is rendesen mûködjön.

A gumi update használatával választható több féle keverék komponens is.
lac coo

Alexease
A zold csik a szabad video memoria mennyiseget mutatja.
na elkezdtem nyomni az rFactor v1.04-et. és 2xAA és 4XAF mellett a bajnokságokban 19 ellenféllel folyamatos. Az AI nagyon jó lett, egyszer sem jött belém, szóval egyenlõre tetszik.
Valaki meg tudná mondani mi az a zöld csík játék közben a bal felsõ sarokban??

Alexease
Nem foglalkoztam vele, de probald ezt:
- Kattints a SHOW ALL-ra, ott valaszd ki az autot amelyiket akarod hasznalni (ilyen kor mar betolti), es ha utana kattintasz a SHOW OWNED-re akkor mar a megvasaroltak kozott is betolti es tudod hasznalni. Ha autot akarsz valtani, mindig igy kell😊 Ne kerdezd miert😊
- Ha igy sem megy, akkor elotte torold az USERDATA\"TeNeved"\Formula1.cch-t, es utana kezd elorol. De ne hasznalj CHEAT-et. Bar em tudom szamit-e - meg nem probaltam - de megvehetsz mindent anelkul is.
szerintem itt is tedd közzé a 2003as peccsedet 😉 biztos több reakció fog jönni 😉

-- http://www.x-plane.hu

Hello ksgy😊
<#wave> 😊

-- http://www.x-plane.hu

Szal még nem is kérdeztem semmit...😄

A kérdésem:...van -e erre valami ötleted,vagy barátkozzak meg ezzezl a dologgal?
oke,,akkor megpróbálom összefoglalni😊

Arról van szó,hogy mióta felpecseltem a gémet 1.040-re,azóta minden csapatból csak egy kocsit vehetek meg,mert ha mindkettõt megveszem,és utána esetleg megveszek egy másik csapat autóját is,akkor nem tudok visszatérni az elõzõ csapathoz.Ott van a listában a menüben,de hiába kattintok rá,nem történik semmi.
Ha ugye f1 minimodban beirom a varázs szót,(ISI_BABYFACTORY),akkor autómatikusan minden kocsi meg lesz vásárolva,és igy nem tudok menni velük😞

Remélem érted ,mit is akarok kérdezni......
Alexease
Nincs MSN-em, az az elso amit leirtok a geprol (bar manapsag allitolag mar eleg jo, es nem is kutakodik a gepen😄)

Irhatod ide is nyogodtan, csak probald osszefoglalni egy hozzaszolasba, atgondolni, hogy ne legyen szet-chatelve a topic😉 Annyi elonye van, hogy "megmarad" es lehet hogy mast is erdekel a dolog😉

De az F1 mini-MODal kapcsolatban mar sokat nem tudok mondani, mert "atadtam" az SRM-nek😉 Nekem az elsosorban csak teszt volt😉 De ha tudok akkor segitek persze.

Sziasztok!
Csatlakoztam hozzátok,mert ugy látom ,itt sok érdekes dolgot lehet olvasni,és tanulni.😊
Mostanság én is gyötröm az rfactort.Tetszik is,de mivel én nagy F1 fan vagyok,többnyire f1 mini moddal nyomulok.

Lenne is rögtön pár dolog,amivel Alex-hez fordulnék.
Nem is tudom...talán msn-en lenne az igazi mert kicsit bonyolult így fórumon,de ha nem megy msn-en ,vagy nem használsz msn-t ,akkor itt is megprobálhatjuk.
Alexease
De a modolas nepszerusegere jellemzo, hogy az F3 viszonylag koran kiijott, es azota rengetegen hasznaljak, a gyari "modokat" mellozve. Pedig, szerintem a gyariak is eleg jok. Nekem pl. a Trainer is tetszik, a meretehez, sebessegehez kepest szinte ehez tokeletesek a gyari palyak😊 De az Rhez es a ZR is nagyon jo. A H6 is jo, de azt mar kicsit "gyorsnak" erzem ezekhez a palyakhoz, ahoz mar lehet hogy a komolyabb GP palyak kellenenek, hogy valami "versenyhelyzet" is lehessen. (Bar minimalisat mentem eddig vele, vagyis valoban csak "lehet";D). A Hammerrel szinte meg nem is mentem...
Alexease
Igen mondhatjuk azt is, hogy a tetszst😉 De azt is, hogy az osszes szavazonak 44 😄) hany szazaleka hasznalja elsodlegesen azt a MOD-ot.

De eleve "erdekes" a szavazas, mert szerepelnek benne a gyari jatek "modjai", egy "valodi" mod, es szinte "csak" uj festeseket tartalmazo kiegeszitesek is.

Mondjuk a gyari OWC-t es az SRGP-t is nevezhetjuk MOD-nak, amit az ISI csinalt😉 Bar egyenkent is sokkal teljesebbek mint a tobbi, de igazabol meg egy "bolti" jatek kidolgozasat, igenyesseget azert nem utik meg, hacsak az apro hibakra, egyszeru texturazasra gondolunk (pl. ZR, amit probaltam ujratexturazni - lent valahol van teszt kep - de oszesen 1 kissebb tile texturat hasznal, es azzal csempezi ki az autot mint kormany, autobelso, muszerfal, muszerek oldala stb., csak skalazgatva😄 ).

Az F3 egyertelmuen sikeres, mert "valodi" mod, uj auto, sok skin, es eleg jol beallitott fizika.

Az F1 mini-MOD elsosorban csak a Forma1 miatt nepszeru, mert igazabol csak nehany uj festes, es barkacs, teszt jelleggel osszetoldozgatott dolgok😉

Az AUS H6 mar eleg jo (de mondhatnank a H6C-t is). Bar nincs uj auto de rengeteg igenyes festes van, sok apro valtoztatas - lampak, muszerek, hangok - es eleg elvezetesre beallitott fizika es korlatozott beallitasi lehetosegek.

Cowek
És mit jelentenek a %-ok? a tetszést?

http://www.f1-info.hu/

Shodan
Én megmondom neked,... nem megy! <#buck><#idiota>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

lac coo
Gondolom ez a "gyári" open whel.....

ez az OW challenge meg se jelent még, vagy igen?

lac coo
M4Driving közvéleménykutatás 😄

lac coo
F1 Mini mod [ 6 ] ** <15.00%>
F3 V.1.2 [ 18 ] ** <45.00%>
OW Challenge 2005 [ 4 ] ** <10.00%>
SR Grand Prix Season [ 4 ] ** <10.00%>
AUS H6 2005 V8 Supercar [ 8 ] ** <20.00%>

ramegy a patch, de kell uj c***k hozza... azert kerdezem, de ahogy elneztem mindenki eredetivel tolja. 😊

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

mohus
hát még onlány....
és hát megihletett egy videóra😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
Burnout Revenge az jóóó 😊 ökörködésre tökéletes

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
najó azé megismertem...ott a pont

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Tényleg, nem is tudom, hogy mûködik-e crackelt verzióval a patch, vagy csak eredetire kúszik fel. Mindenesetre nekem eredeti verzió van.
CodeRed
Azt, hogy Toyota azt láttam....arra értettem, hogy ez mod rfactorhoz?

lac coo
Mik vannak ebben az új modban.......

mohus
hát ezt sem én fotóztam😊

a ps2esem már rég látta a gt4-et, most Burnout Revengel onlány....hát ez sem nektek valóóóóó😊

Most lehet h megfognak haragudni egyes emberkék éppen ezért csak halkan kérdezném hogy esetleg nincsen veletlen c***k az uj patchez?

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Istencsászár
ja épp irni akartam😊)

nemlátom #5718 ban hogy milyen kocsi? mutass mohus ilyet nekem szépbe 😊)

Alexease
Amugy meg ott a szelvedojen hogy Toyota😉