rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon rááltam az utóbbi idõben az F3-ra, és annyira idegenül hatott az Extreme...
Biztos csak szokás kérdése (egyikkel mentem többszáz kört, másikkal meg 10-et...)
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
soft gumival elég jól tapad szinte egy az egyben a gyári RF fizika 😄DD
Legalább is kezelhetõségben .Idõket, gumi kopást ilyenek nem teszteltem még ...A kerékvetõket jóbban tolerálja.
Hard gumi már húzosabb , bár mondjuk ugyanolyan soft setuppal mentem azt is ....
Ha ez most korrekt , valódi adatok alapján megírt fizika akkor nem lesznek itt nagy gondok mégsem 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
pl. Mid-Ohio 1:12,2
Itt látszik hogy a pálya egyik mumus kanyarja, a 7-es kanyar(egy dobós szûk balos a dombtetõn)..ott a Formula X moddal még lehet nyomni egy kövér gázt, míg az F3-mal már sokkal óvatosabban kell menni.
És ez sok helyzetre igaz, a Formula X autó egy jól kezelhetõ autó, én spec úgy gondolom jobban érezni hogy dolgoznak az autó részei, míg nekem az F3 egy kicsit rugalmatlan.
De ez egy személyes vélemény, semmi több.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Az ember az gondolná ez jó viszonyítási alap 😄D
De hát Alonso 3 éves kora óta versenyzik, az eredetileg a nõvérének vásárolt gokartal kezte , és valszeg úgy tud vezetni ahogy én soha nem fogok még álmomban sem 😄DDD
Tehát ha ezt vesszük alapul akkor az a jó mod ahol néhány mp-vel lassabbak vagyunk Alonsonál 😄DDDD
De mar teljesen mas, Ghost-ek korrektul osszeszedtek az autokhoz a beallitasokat, gumikat stb. Az most mindegy hogy CTDP vagy RH, mert az rF-ben ugyis mashogy viselkedik teljesen😊 A lenyeg, hogy az ertekek, beallitasok, adatok korrekten meg vannak adva.
számomra ez még mindig "csak" játék és az a fontos ebbõl a szempontból milyen élményt ad .Ha nagyjából közelít a valósághoz , jól irányítható és korrigálkató nekem az a tökéletes 😄DD
Az Index F1 mod pl, biztos nagyon állat de számomra túl nehéz( bár lehet rF-be átültetve a lentebb említett okok miatt jó lenne ) így nem nagyon szeretem ....
Egyébként is szeretem a sok nagyokost aki határozottan tudja hogy viselkedne egy "igazi" Ferrari F1 az adott helyzetben 😄DD
Valszeg ha lenne ilyen ember az nagyon sok pénzt kereshetne az F1 szakmában 😄DDD
Én még speciel nem vezettem F1 autót így nem tudom pontosan milyen 😛
De az tuti , hogy nem vért izzadva mennek végig 5.-ben a pályán ...
Na ez jó nagy hülye hsz. volt , bocsi 😄DDD
Milyen az az 550 challenge ? Mert töltöm kemény 4 k-val , lehet meg sem éri 😄DDD
Mentem 10 kört, utána visszaültem F3-ba és majdnem kiszálltam, mondván, hogy gyalog gyorsabb vagyok 😊
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Az F1 mini-mod-ban milyen az új fizika ?
CTDP ?
Egyáltalán a te F1 mododról beszélsz ?
Mert már van balõle annyi mint égen a csillag 😄DDD
En meg a demo-hoz a Hammer-be tettem bele a GTR-bol a BMW-t, mar mas erzes volt.
De ugyis mindegy mit csinalnak, ugyis lesz akinek nem tetszik majd. Vagy azert mert az RTL Klub-hoz hasonlitja majd (LOLKA!😄), vagy azert mert F1C/RH2004 megszalott (amit jol megszokott, betanult, de az meg messzirol sem jo, sot valszeg rossz;D).
Ott az F1 mini-MOD, lehet tesztelni. Eleg rendesen ossze lett rakva, nem "csak ugy" vannak benne az adatok. Minden auto mas, 5 HDV, 5 motor, 3 fele gumitipus stb. Ezt lehet venni egy jo eros 90%-os F1 MOD-nak (leszamitva a kasznit es az egyebb grafikai csicsakat, ami erosen masodlagos!).
Nem tudom mit var az, aki egy "igazi" F1 2005 modot szeretne?! Persze, abban biztos lesznek nagyon reszletes automodellek, uj menu hatterek, szep nagy felbontasu autofestesek, esetleg jo hangok stb., de az autobeallitasok ettol vagy a jelenlegi barmelyiktol nem sokban fog elterni. Es mivel az igazit senki nem fogja megtudni milyen, sot az sosem fogjak tudni szimulalni - foleg ezzel - akkor meg teljesen mindegy ilyenen parazni folyamatosan...
ha lesz valamikor normális F1 mod , normális fizikával , akkor az tök olyan lesz mint F1C ?
Arra gondolok hogyha pl, valaki átvenné az RH fizikáját akkor elveszne az a dolog hogy megtudom fogni az autót ? Vagy olyan lesz mint F1C : megindul mindel elõjel nélkül és kicsúszik ? Vagy a két dolog független egymástól ?
THX
IP: johnyka.dyndns.org
Próbáljuk kitalálni mi a nem jó!
Csak az "external " hangok szarok ....
Az eredeti is elég eltúlzottan stabil de ezt aztán az isten se csúsztatja ki 😄DDDD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elég jó leszámítva a hangokat 😄
Érdekes , hogy fele hangot lecserélik felét nem 😄És az autó nyolc féle képpen "szól" 😄DD
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
A sarga csik mellett😉 Hivatalosan az az "ut", bar nem szamolja a levagast.
nálam megtalálható Sebike oldala
Amúgy 1:15.383 volt a legjobb köröm, amikor csak a gyorskörre mentem.
az elsõ futamot nagyon élveztem, és ha nem fogy el a benyám akkor lehet megnyertem volna, mert nagyon jöttem fel Alexre.
Ha megvan az elsõ futam replay-e, betennéd ide, mert én nem vettem fel sajna😞
amikor a TV-be nézem az F1-et valahogy így tapadnak ezek a kocsik, és nem az van, mint itt F3-ban, hogy 5 kör után szitál össze-vissza.
A masodiknal valoban defektem volt😉) Meg a verseny elejen-kozepen egyszer nagyon radfutottam, nem akartam beszurni, elfekeztem magam, utana egy kicsit nyomnom kellett neki, hogy a 10-11. korig "tamadasi pozicioba" keruljek, az megette kicsit a gimit😊 Meg persze, az elozes utan sem sajnaltam mar, arra az 1-2 kore😊))))
megnéztem a replay-t, az volt a fõ gond, hogy mivel mindig van mire figyelni ezen a kis pályán, egyszerûen nem tudtam ránézni a gumikra, pedig a 2. futamon már csak 2 kört kellett volna kibirni. 😊
úúúúgy bosszant 😊))) <#idiota>#idiota>
Tudom hogy a verseny bizonyos szakaszában útban voltam, tudatos volt, de amikor elkezdett vhogy automatizálódni az egész, jobban mondva ráébredtem hogy nem figyelek igazán oda, akkor közelebb jöttél...vagy csak akkor indítottad a támadást ,nem tudom, de mikor odaértél akkor megint elkezdtem hamarabb kigyorsítani, már kanyarközépbõl erõvel jöttem ki, és az megette az elsõkülsõ kerekemet, és drámaian leesett a tapadás, el is mentél, képtelenség lett volna poziciót tartani, annyira lehalt a kanyarstabilitásom.
Okosan el is mentél, én meg itt hõzöngtem, hogy vááá ez nem igaz. 😄DDD
..és aztán el is távolodtál befutóra.
Egyébként a végén volt egy defekted?
Az F3-as gumicuccot megnézem..
Gondolom ez mismatchet okoz ám, tehát neten nem lehet vele nyomulni.
Csak megszallott teszteloknek😄
Csinaltam Upgrade lehetoseget az F3-hoz. Csak gumitipusokat lehet valtoztatni (Original, Tourning, Formula). A nyomason, homersekleten, kopasokon nem valtoztattam, azoknal nem lattam kulonosebb elterest. Vagyis maradtak a 80C fokos es a 140kPa-os idealis ertekek, a 10%-os kopassal egyutt.
Csak a csuszasi gorbeket valtoztattam egy-egy parameterrel! Elvileg csak csuszasi terhelesnel lesz valtozas, es az akkori melegedesben, kopasban.
Az F3 konyvtarba kell masolni, minden eredeti file is benne van!
AE_rF_F3_Tires.zip