rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Most már nem értem ...De letöltöm a modot és egybõl rájövök az volt-e 😄DDD
Bár az nem 2005-ös volt az tuti ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem állítom,
bár a "..megbírkóznának.." az sosem érv, ha már megbírkoznak, az igen.
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár rF után nem vágyom rá 😄DDD
Azzal a moddal mentem egysuer egy számomra hihetetlen kört és azt vettem fel ..
Vagy nem nálatok volt az a kék ELF autó ?
Az lenne a szép ha keverném a modokat 😄DDD
Egyébként Räikkönen Alonso meg a többiek, ugyanúgy megbírkóznának az ilyen kütyük nélkül, szal azt állítani, hogy nem tudnának vezetni nonszensz.
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
De Indexet sokkal többet toltam és nehezebb meg sokkal rosszabb idõt megyek ott 😄DD
De MF1CB mod , Monaco videom van valahol ...Majd elõásom ...
De ez a táma nem ide való 😄DD
Nekem könnyebb és kész 😄
ha kell átküldöm vhogyan,mindössze 18 Mega😊
Porsche 911..régebben a farmotor miatt egy nehezen kézbentartható járgány hírében állt. Kihozod a kereskedõtõl, és azt mondja, itt van ez a kapcsoló, ezt ne kapcsolja ki mert akkor nagyon túlkormányozott lesz a kanyarokban, és kicsit hirtelen tör ki a hátulja.
Aha
Hát márpedig én ki fogom kapcsolni, mert nem arra vagyok kiváncsi hogy milyen nagyszerûen megbírkózik az elektronika az autó tulajdonságaival, jellegzeteségeivel, hanem az autó maga érdekel, pont a tulajdonságaira, és jellegzeteségeire vagyok kiváncsi.
Van amikor hasznos, pl. ha többen is ülnek benne, vagy ilyesmi, de amikor arról van szó hogy vezetni akarok, akkor nem.
Egy kékvér versenyautónál pedig pláne arra vagyok kiváncsi hogy milyen, és mennyire kékvérû, és az alkalmasságát ne fedje, homályosítsa el semmilyen vezetési segítség.
A legtöbb pilóta utálja is, és ott kapcsolná ki ahol lehet, de a gyárak, a csapat azok a kiszámítható eredményeket szeretik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak Index van letöltve jelenleg...
De azt tudom hogy nekem nem megy , úgyhogy nem eröltetem 😄DDD
Te vagy az???
Bocsáss meg....téged kihagytalak,de természetesen Te is oda tartozol<#worship>#worship>
Mert elvileg oda kellene.
Úgy raktad, hogy Locations/Silverstone?
vagy nagyon jó lesz,vagy nem lesz türelme,és csalódottan elkullog.
nemrég indultam egy indexF1 futamon.
Nagyon jó a társaság,királyak a tagok.😊
A lényeg az,hogy a leg nem kedvencebb pályámon,(Belga),úgy,hogy éppen beestem idõmérõre,(még bemelegítõ körre sem maradt idõm),3.helyre qualifikáltam magam,és a futamot is a 3. helyen fejeztem be.(egyet bakiztam az elején a hideg gumikon)
Nem azt mondom,hogy sima ügy volt,mert ott is vannak quality playerek ám,csak azt akarom érzékeltetni,hogy az mf1cb nagyjépûség nélkül is az ország talán legnehezebb bajnoksága...(volt)
Köszi 😊
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
#vigyor2]<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nekem MF1CB nagyságrendekkel könnyebb volt 😄DDD
Az Index mod nálam már a játszhatatlanul nehéz kategóriába esett 😄DDD
Persze nincs baj ezzel ...
Biztos jobban fekszik az egyik az agressziv stilusomhoz 😄DDD
talán ismeritek Kimikát.
Na Õ az mf1cb oszlopos tagja volt,de emellett indult HF1L-ben is.
Saját bevallása szerint nem sokat gyakott HF1L-re ,mert az mf1cb-s tapasztalataira támaszkodott.
Meg lehet nézni,hogy elkalapálta a mezõnyt két évadban is.
MF1CB-ben pedig voltak még,akkik olyanokat tudtak,mint Õ.(Biaggi,Andy,Cola,Bandito,......és persze én is......😊)))
Na jó...én picit le voltam maradva,de azért nem nagyon...😊
Pedig ez nem igaz ..PL Kimika durván tolja még azzal a nehéz moddal is....
Az MF1Cb mod tul.képpen Rh03-as fizika.
De legalább nem sínautó feeling...küzdeni kell(ett) egy kicsit.
Pont ez is volt már az egyik baj nálunk,hogy a nehéz fizika miatt nem nagyon jöttek új emberek.
Eljöttek két-három tesztre,aztán soha többé.....
Manapság már mindenki a 04rh-ra épiti a carset-ét,és ott az ujoncok is több sikerélménnyel indulhatnak.
Az indexF1,és a HF1l is egy amolyan köztes tapadású carset.
Nehezebb az rh04-nél,viszontaz rh03-nál könyebb.
Bár egyre inkább nehezedik rájuk a nyomás a nézõk felõl akik követelik a segítségek megszûntetését.
Márpedig F1-ben a reklám-fogyasztó az úr ...
Pedig szvsz(!) csak egy elkendõzés, ahogy én egy játéknál is annak tartom.
b type, dehogy, szimre pl: f1c
Nekem pont MF1CB mod volt a laza ...
Azzal mentem az eddigi legjobb idõimet eddig , a szép kék "ELF" autóval 😄DDD
RAKD BE MINDKETTÕT 😄DDD Azt jóvan....
Nem tom mi célból van még mindig benne...
Az MF1Cb...az kemény volt😊))
Na azt beraknám.
Ott én úgy gondolom, ha vki nem tud megbírkozni az autó vezetésével, akkor ne vezesse, ha pedig senki nem tud megbírkozni, akkor az az autó vezethetetlen.
Ezeket még anno azzal az indokkal hozták be, hogy a tapasztalatok átültethetõek a szériautók ilyenirányú fejlesztéseibe.
Akkor mi nem egyrõl beszélünk 😄DDDDD
Az a legkeményebb F1 mod F1CL-hez amit valaha láttam 😄DDD
Sõt Tobanon , amiben "profi" vagyok (kb 2000 kör <#idiota>#idiota>) még a fékerõ-elosztás is be van makrózva a nagyon lassú kanyar elõttre a pálya hátsó végén 😄DDD
Az igaziak is tekergetik mindig ...Sõt a gázpedál érzékenységet is , a difit is meg mindent 😄DDD
Az kemény 😄DDDDDDDDDDDDDd
A TC nem kell, a mod hangja úgyan nagyon gyík, sokat nehezít az alsó fordulaton való kihasználásban, hogy egyszerûen nincs hang..szal én az alap hangokat használom, ..majd visszarakom Alex-ét.
Szal én az élõ F1-ben sem értek egyet a TC használatával (sem semilyen más vezetési segédlettel, ezért nem használom, de mivel jelenleg az F1 sorozatban van, én is úgy gondolom hogy ha vki használja, nincs benne semmi kivetnivaló.
Ha Õ nincs,akkor még mindig mehetnénk szar F.IS kocsikkal.
Asszem Alex kiváló alapot teremtett a minimoddal,sokat segitve a többi moddernek.
F1-ben szerintem célszerû használni a TC-t,legalább low-on.Az igaziak is használják😊
Azért 900LE lassu tempónál......leszorító erõ nélkül.....
Ezért kivettem az upgrades-bõl a fizikát.
Amikor benne volt,akkor sem mûködött tökéletesen,mert számomra eddig ismeretlen okból,nem vett át minden adatot,amit beirtam<#nemtudom>#nemtudom>