rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ebben lesznek pályák is , vagy csak a szokásos carpack ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Tényleg...
Az új patch mennyit javított a max árnyék sebességén ???Még mindig 10 fps ? 😄

Alexease
Karacsonyig igertek, addigra ugy nez ki meg is lesz😉
Alexease
Valszeg azert nem is akartak belerakni, mert sokertelme nem lett volna. Ebbe mar valoban a dinamikus idojaras dukal. Latvanyban meg jo lenne a tukrozodes, a felszaradas (plusz egy shader😄) es a szelvedo efektek. Ezekhez ido kell.

Azert szinte minden heten kapunk valami normalis, hasznalhato dolgot, amivel el lehet szorakozni. Tudom, tudom nagyon betak, de attol fuggetlenul jol elvagyunk veluk😉)

Nem kritika, csak hasonlitas. Az LFS reszeket is megvettem, bagyon jo, "alapmu". De pl. ott 2 evente kap valamit az ember, aztan annyi. Se palya, se auto se semmi. Ahoz kepest ez kiralysag😊) Persze, teljesen mas koncepcio...
CodeRed
<#buck>Fincsi lesz!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed
1-re gondoltunk <#eljen>

CodeRed
Már GTR-ben is volt vizes szélvédõ, az esõs pálya paramétereket pedig mindegyik ISI-s F1 tudta....egyértelmû, hogy ilyen grafikai ujításokkal ellátott õs F1CH motor fogja tudni az esõt látványban is.A kérdés az, hogy ezt tudja e majd dinamikusan kezelni....gyanítom, hogy fogja...

Induljál ki abból hogy az F1 99-02 tovább felesztett motorja van az rFactorban
Ok, megnyugodtam.
De tényleg, mibõl sikerült megtudnod, hogy az esõ-engine-t is belerakták tervezéskor, legalábbis annak lehetõségét?
Alexease
Nem fog😉 Abba az iranyba a Racing legens ment volna el.😊
Csak nehogy ilyen irányba menjen el az rFactor:

Esõt akarsz? Patch price: 50 $
Pit crew-t akarsz? Patch: 30 $
Alexease
Na en ezt a palyat akarom es vagy csinalom majd amikor lehet😊

Honnan van az információd, hogy beletervezték?
Alexease
Bele terveztek azzal nincs gond, de ha azzal egyut probaltak volna kiadni, az plusz fel ev es meg most sem lene kint. Igy legalabb van mivel tolni addig is😉
A probláma szerintem ott kezdõdik/kezdõdött, hogy amikor felvázolták az rFacotr terveit, miért nem szerepelt benne az esõs idõjárás, és kezdetektõl fogva úgy fejlesztették volna a grafikai engine-t, meg az esõs idõjárással járó fizikát.
Alexease
Koszi, megnezem oket (DownloadByALLFlashGet 😄)
lac coo
Én még nem láttam😄DD
De ha ennyi van csak erre rájöttem én is ..Kivételesen 😄DDDD

Alexease
Hangonkent nem lehet, csak csoportonkent. De mar ezt is beraktam multkor😊))

// ATTENUTATION
EngineRange=80.0
EngineShape=1.00
EngineAmbient=2.00

ShiftRange=50.0
ShiftShape=0.50
ShiftAmbient=1.00

OtherRange=200.0
OtherShape=0.50
OtherAmbient=1.00
lac coo
Ja csak ennyi ?

Akkor dobd már össze holnapra légyszíves ! <#eplus2><#idiota>

b-type
áá..teli vannak jó pályákkal...reptér utánérzés, széles pálya, nagyon szûk pálya...minden..ezt nagyon irigylem..nem akarok én hivatásból feszülni a volán mögött, de örömködni nagyon mennék, jókat versenyezgetni..
pl nézd meg itt a Brands Hatch videót link
..nem pengézik a srác, a pálya a lényeg, nagyon nagy, imádom is, de egyszer menni rajta...hajh.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Most miert, tenyleg az😊 Ha normalisan meg akarjak csinalni, akkor csak modositani kell a grafikai engine-t, a layereket, az osszes shader kezelest, modositani a dinamikus napszakokat, idojarast, megcsialni a valtozo, tobbfele utipusokat, valaszthato gumikat, az AI-t stb. 😄DDDDD
lac coo
Alex!

továbbra is kûzdök az új F1 hangjaimmal...Nagy szívás....
Azt szeretném tudni mely beálítás(ok) befojásolják azt , hogy az a bizonyoa hang milyen messzirõl hallatszon ?
Már ha lehet ezt egyáltalán hangonként megadni.....

Ingy
nemtom arra emlexem a közgázról indultam haza astorianal felszaltam a metrora és ennyi, nem voltam olyan allapotban hogy azt neztem volna mennyi az idõ <#idiota> meg voltam kb 16 éves

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
"Apróság" ??? 😄DDDD

Ha valóban így van, hogy majd készül még ez-az a programhoz, akkor az jó hír. Remélem, tényleg fognak foglalkozni még a játékkal. Pl. ilyen apróság lehetne az esõs idõjárás is.
Alexease
Pl. ilyen palyak is erdekelnenek: http://www.hansenracing.dk

Rovid, klub palyak, szuk, dimbes-dombos😉) Ezzel a Djursland-el tuti beprobalkozom majd😉)))
Éjjel 3-kor a metróban? A metró területe már olyankor nyitva van? Én azt hittem, hogy csak akkor van nyitva, amikor a metró is jár, azaz 4 órától éjfélig.
Alexease
Jelenleg nincs lehetoseg... mert meg nincs kesz a pilota animacio😊 De lesz majd, ugy mint a pit-munkasok is. De gyelore ez hasonlo fontossaggal birt, igy kimaradt😉
Azt hiszem, már kérdezték, de én megkérdezem ismét:
Van lehetõség az rFactorban, hogy a kormányon ott legyen a pilóta keze, mint az F1C-ben. Ha nincs, akkor szerintem ez egy kis visszalépés F1C-hez képest. Tudom, hogy nem sok embert érdekel, de azért ilyen apróságok is számítanak.
Istencsászár
nekem inkább a kocsi volt uj dolog. Bevallom még nemláttam ilyen kocsit igy menni, de legalább tudom mostmár miért olyan "könnyû" 😊)))) vezetni azt ezt a kocsit az lfsben<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ilyen palyakra vagyom en is😉) Nekem is van egy-ket ilyen es hasonlo tervbe veve😉 Ha kiadnak egyaltalan valamikor valami plug-int es tutorialt, biztos hogy egyet-kettot megcsinalok az rF-hez. Bar AI-t nem hiszem, mert az szivacs, de az nem is szamit.
Alexease
Na ilyenekrol en is tudnek meselni😊 A kedvencem, amikor a lakastol 20 meterre ebredtem reggel egy padon, 2 sorosuveg tarsasagaban, ugy hogy "ezer" turista korozgetett melettem, es neztek a magyar valosagot😊))))))))
Alexease
Azert az erosen fugg a palyara keszitett AIW-tol is😉 Montreal nem gyari palya, ki tudja mit es hogyan csinaltak az AI-val. Valszeg az rF-ben az AI-n is sokat valtoztattak, nem valoszinu hogy a konvertalt F1C AI "utvonal" tokeletes lehet😊
lac coo
Lehet pár napig nem leszek , mert a hajléktalan-szállón javítják a netet....<#nemtudom>

b-type
Ehh...szenyó Angolok..😞((
Már egy ideje kerestem azt a versnypályát amin a Fifth Gears mûsorban Tiff Needell teszteli az autókat...miközben kerestem találtam 526ezer más versenypályát,..tök aktív versenyzési élettel,..most tök mindegy hogy amatör, vagy profi sorozatról van szó..nyomják ahol tudják..ehh
Na szal az érdekelne hogy vki tudja ezt a pályát akármelyik játék alá megcsinálva?
-Anglesey track map
és egy kis onboard videó: 8.5mb mpeg direkt link

Ingy
én meg parti utan részegen hajnal 3kor bealudtam a metroba és reggel nyolckor a bkv ellenõr ébresztett fel<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Kényes kérdés....😄DD

Tehát még mindig beleméd megy az AI. Akkor ez azt jelenti, hogy nem sikerült ezt az ISI-nek kijavítania rendesen?
lac coo
Persze persze ..Csak viccnek szántam , természetesen
De nekem elárulhatod : ugye õ Balázs Pali ? 😄DD

Alexease
Mi meg 7 evig laktunk pinyoban, se budi, se furdo, se meleg viz, falikut, 15nm, 5 ember (Budapest - Obuda!)... bar regen volt, de akkor en nyertem😊)))))))
Földszint, én nyertem DDDD

Egyébként köszönöm, hogy válaszoltál.

Alexease
En meg a 2. emeleten😊)
aesirbaba
Szimplán csak a 3. emeleten lakom😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Nahh a penzugybe ne menjunk bele, nem szerencses, csak felreertesekre adhat okot😉 Mindenkinek masok a lehetosegei, szerencseje, adottsagai, ismeretsegei, nevelese, kornyezete stb., mindenki magabol indul ki, a jot konnyu megszokni, es az egy ido utan termeszetesse is valik stb.😊)))

En pl. az elozoek szerint teljesen proli vagyok, de meg vagyok elegedve - ugy ahogy😊) - ahoz kepest sokat elertem😊 De ez erosen relativ, mert se jogositvanyom, se autom, se futesem, se mosogepem es meg sorolhatnam😊) Es ha a 7 millat akarnam osszegyujteni, akkor kb. a jelenlegi krulmenyek kozott 13-15 evig kellene felrepakolgatnom😊)))))))
aesirbaba
Igen, ezért is õrzöm az inkognitóm😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
RX-8.....Range Rower ....7 millás progik ......

És miért nincs dzakuzid ????Skót vagy-e ????<#idiota><#idiota><#idiota>

Alexease
De azert elmonndhatod, hogy magasan a magyar atlag felett elsz. <#vigyor3><#beka2>
egyet elárulsz nekem? ismert személyiség vagy? úgy értem láthattunk már a Tv-ben vagy hallhattunk a rádióban? 😊)

többet nem kérdezek, megígérem

Köszi.