rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mondjuk én még mindig nem ezekért a pályákért vettem rFactort 😄DDDDD
Majd jövõ ilyenkor....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nálam Brno hibás...Kilép a játék ....

Ingy
jelenleg csak ennyi palya van
joéjt <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ennek örülök 😄DDD

Ch_Slater
szerintem nagyon sokan úgy jönnek oda és csalódnak.
most hétvégén is volt egy srác a bajnokságban (új arc), aki szerintem nem ment úgy 50métert, hogy ne ütközött volna valaminek. elég húzós volt, amikor pl. a célegyenes végén a derékszögû jobbos kanyart olyan 20-30méterrel hamarabb vette be. és ott fal van... <#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

b-type
Én úgy tapasztaltam hogy igen, számol.

Ingy <#worship>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
"......Figyelj: NEM Need for Speed!....." LOLOL

Jelentkeutek már NFS-re ? <#nyes>

Ch_Slater
nah, lent is van. megkuksizom. 😊

Ch_Slater
<#taps>
2 pack lesz, vagy több?

Ingy
dehogynem, FFB-n is érezni, meg pláne féktávon hogy csunyán megnõ

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
Pályapowerpack 2 Schnappi Edition <#idiota>

hajrá lányok 😄
õõõ még mindig áll a tökönrugás veszelye ha valaki kilinkeli máshova <#idiota>

lac coo
Miért rF számol szélárnyékot is ????<#ijedt><#idiota>
Nem hiszem.....

b-type
ehh..ma nyugtalanul alszom <#idiota> 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
thx

Type: nem tudsz rábeszélni akko se jön be 😛 😄

b-type
Nem rossz azért, más hangulata van mint általában a megszokott pályáknak..FX-l jókat lehet erõszúsztatni a döntött kanyarokban, és a célrafordító döntöttbõl a féktáv az elég jó.
Versenyezhetõ is, mert a döntött oválokból jól lehet kijönni, van szélrányékra játék is..

b-type
nagyon nagy köszi! 😊
mind jó persze, de Spa....😊)

Alexease
Tessek, gyors Enna aszfalt textura😊 Sajnos eredetileg egynegyedesek, igy sokat nem lehet rajta javitani, es meg nem is multitexturazott a palya. Egyelore csak aszfalt - pit nem. rF GTR Enna Asphalt (RAR, 500kbyte)

lac coo
"Meg hát" vagy "Még hat " <#banplz><#idiota>

Ingy
toltam egyet anderstorpon de egy jellegtelen pálya(nem jatszottam GTRrel szal nekem új) sehol egy sikán csak bután döntött hosszú unalmas kanyarok
najo inkabb Döningtön <#idiota>

avcom
fél órán belül fent lesz, bár Magny-Cours szerintem kimaradt és állítólag Brno meg Estoril erõsen bugzik

Alexease
Meg hat😊
A tobbi palya...?😊)
Ingy
és meg is csinálod? 😛

Alexease
En max hetvegen tudom rendesen kiprobalni, addig nem lesz idom.😞
no, idaig nekem is mukodik 😊 3ds-t betoltottem, 1 db mesht hagytam csak meg az egyszeruseg kedveert (alap kasztni) atneveztem arra ami rhez alatt is van, kiexportaltam, beraktam jatekba...bimm kivag...log semmit nem mond... 😞
namondom ok, akkor maskepp: beraktam +ojectekent a mas-ba. a gen fileba beirtam a gmt-t, hogy akkor majd ugy toltse be...hat nem, ugy is kivag 😞 egyszeruen mar lovesem sincs mi a baja 😞 ha kikommentezem a gmt-t a gen filebol, akkor no problem... ha neked sikerul eletre kelteni, pls szolj hogy csinaltad 😊

-- http://www.x-plane.hu

Alexease
Elvileg lehet😊
ezek nagyon jók, áááááá, szuperek, még ha lenne hozzájuk highres aszfalttextúra is 😊))

Nekem az F1 Challenge-ben 210 pálya volt az egyik külön létrehozott szezonomban.
avcom
nem tudom, hogy létezik-e ilyen, anno az F1 2002+GTR2002 házasság esetén voltak problémák az autókkal és pályákkal, de mindkettõ jóval 100 fölött volt, úgyhogy egy pár évig még nem kell aggódni <#wave>

Ingy
együttérzek én ugy F1 ligáztam

Ingy
Alex, csilivili aszfaltot lehet ezekhez a palyakhoz berakni?

Én azt kérdezném még meg, hogy mi lesz ezekkel a sötétzöld kockákból álló fákkal, mert borzalmas, ahogy kinéznek ezeken a béta pályákon.
Most próbáltam ki Le Mans-t is, és nagyon ratyin nézett ki. Meg az F1C-ben valahogy élénkebbnek, objektummal telibbnek tûnt az egész. Az út 50 m-re elõttem meg teljesen el van mosódva, szóval 50 m-en túl csak egy homályos szürkeség az egész.
Ch_Slater
<#eljen>
kár hogy ma ment tönkre a 17-es monitorom. most egy 14"-est bámulok. mintha egy üveggömböt néznék.. hiába, no. hozzászoktam a síkképhez 😊

Köszi. Szóval akkor nyugodtan lecserélhetem, nem vesztek semmit.
Ch_Slater
tudja valaki, hogy maximalizálva van-e, hogy hány pályát lehet hozzáadni a játékhoz?

<#wow1><#wow2><#guluszem1><#csodalk><#ijedt><#wave><#eljen><#eljen>

Alexease
A regibe valszeg sosok BMP volt, a mostaniba meg tuti tomoritett DDS-ek vannak.
Amit mondtál MontrealMap.mas update-et a kanadai pályához, most nézem, hogy míg az eredeti 24,5 MB, addig az update csak 9 MB. Hogy lett majdnem csak az egyharmada? Ez így jó?Optimalizálás vagy mi?
Alexease
Es ugy nez ki, mukodik a palya edit is, igy a Zmodellerrel😊))
Alexease
<#eljen><#worship>
Ingy
nu elsõ pakk: enna pergusa, anderstorp, barcelona
Pályapower pack 1
Egyetlen kérésem van senki ne linkelje be máshova, mert azonnal leszedem, kicsiny kis körünknek rakom fel hogy ne szivjon a rapidos szerverrel este jön a többi palya is.
Szal ha valaki máshova kilinkeli ugy tököm rugom a tarkojan fog hugyozni <#idiota>

Ingy
enna pergusa
gyere msnre<#idiota>

JuanG
mi ez hunring???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy

azthittem már mindenki ezzel tolja <#idiota>

mire gondolsz cimbi, képekre vagy van valami csodád?😊)

Ingy
egész jók ezek a gtr palyak rf alá <#idiota>

b-type
ezekkel a pályákkal:link
szivesen vennék egy modot..

Ingy
én inkább haver szerverét no limit<#idiota>

aesirbaba
Én ezt használom: YouSendIt, nincs ilyen hülye megkötés mint a Rapidon, és 1G a max fileméret 😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Ingy
imádom ezt a rapidshare-s linkeket több mint egyorája leszedtem mást és azért nem enged letölteni <#idiota>

aesirbaba
HSW szerint végleges a LeMans HSW link, remélem így van.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...