rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csinálj egy Europe mappát es abba tedd.
b-type
MM69 GT2 Teszt verzió
rFactor könyvtárba kell kicsomagolni.
Ezeken a pályákon teszteltem:
Toban Demo
Toban Long spec.reverse
Knutstorp

Toban Demo pályáján 1:02 alatt van a jó idõ alapsetup-on.

Terveim szerint majd csinálok hozzá vagy egy GT-R upgrade-et, vagy egy drift upgrade-t.
De egyenlõre ez van.
Alex
Majd lényszi nézz rá, nincs-e vhol nagy hiba.

Juan
He felrakod, akkor elõtte Neked törölni kell:
UserData\neved könyvtárból a MM69.cch-t
GameData\Sounds könyvtárból a MM69 fájlt
GameData\Vehicles könyvtárból a MM69 fájlt

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aesirbaba
Nekem MAS hibával kilép😞

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aesirbaba
Mentem rajta tegnap a civicZR-el, egész jó versenyezni. Az biztos hogy a pálya némely kanyarjai "finomabbak" mint az Alfa 147 MODban.

(Írtam a PH-ra a wild-féle módosítások tesztjéhez, ahogy én tapasztaltam, nézd majd meg)

JuanG
Valencia-t nézte már valaki, elég jónak tûnik (képek alapján), ha jól láttam az aszfalt textúra NR2003-ból való??? 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
tutti oké, csak nekem vhogy nem kóser, teljesen jól tapad a gumim az ideális alatt is 10-15 egységgel.
De mindegy ezen nem õszülök. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a gumihõmérséklet már az f1cben is számított tapadásilag, tuti, hogy ittis számít..

-- http://www.x-plane.hu

b-type
kösz 😊
Belül azért más hangja van, mert azt akartam hogy olyasmi hangja amitõl van kedve az embernek nyomni a gázt 😊)
Ez a külsõ hang még bõven szerkesztés alatt van.

b-type
Kérdés:

Az hogy egy érték optimum, az hol és mennyit számít?

Mert példa:
- Beállítottam a radiátort, és kemény menetnél, 100%-os takarás mellett két kört bír ki a motor, ez oké. 50%-os takarás mellett már odafigyeléssel végig lehet autózni egy versenytávot (hogy milyen hosszút azt még idõ hiányában nem tudtam letesztelni, mindenesetre 12kört teligázon bírt, és ha nincs az egekben a fordulatszám akkor visszahül)
De van egy optimális olajhõfok, ez kihat a motorteljesítményre vajon? Mert elvileg ki kell, tehát ha pl. nekem az optimális olajhõfokom kb.105, akkor számolja és kihat a teljesítményre ha alatta, vagy felette van?
Mert akkor megkeresem, vagy ha nem bonyolult akkor meg lehetne írni.

De ez a fenti kérdés vonatkozikpl. a gumira is, ott is van számolva optimális gumihõ? Vagy ez az egész csak le van butítva, és a gumihõ a kopásra hat és a kopás hat a tapadásra?

nagyon zsír a gép! egyébként jó a video is ezekkel a régies hangulatú színekkel 😊)

lac coo
Érdekes 😄DDDD

aesirbaba
Fini 😄

b-type
muhahahaa 😄D
na szal újra:
videó
(éljen az átlinkelés <#idiota> )
oldaltartást teszteltem, azért megyek így,...ez a GT2-es autó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Toban, egy kör az MM69-el:
http://www.btype.dox.hu/b-type.rar (video)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aesirbaba
A DiPonio Racinget a 25-ös rajtszámmal mindjárt át is írhatod African Bitch Racing Team-re😄

JuanG
köszi, akkor majd átírom valamire õket! 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
A CIVIC-et meg nem probaltam ki, csak letoltottem es beleneztem a file-okba, es ha jol lattam megmaradtak az eredeti ZR-es csapat nevek. Ebbol komoly animaliak lehetnek, mert a rF a VEH file-okat nezi es azon belul is a csapat neveket! Vagyis ha ket kulon modban egyeznek a nevek, utkozesek lehetnek belole!
Alexease
Igen, en is a HPCC helyere gondoltam😊
Bar az nagyon tetszett, de elbarmoltam az F1C-met es mar nem volt kedvem ujrarakni az egeszet😞

Amugy - ha jol tudom - van a szerveren full rF, es a dedikalthoz talan hivatalos sem kell.
De ha megis, en be szallok szivesen az araba. A vasarnap az jo nap, igy futhatna egesznap az rF, ha nem is indulna azonnal bajnoksag, napkozben lehetne kulturaltan korozgetni problema nelkul.
JuanG
ja azt elfelejtettem: a HPCC-t lefújtuk, így egy nap tuti szabad rF-ezni!

JuanG
arra gondoltam írok mozsonak, hogy megvegyük-e a szerverre? PH-ról vagyunk egy páran akik jönnének 6-7 ember min....és ha híre megy talán többen kipróbálnák, ezért linkeltem be azt a ZR-Civic mod-ot...

lac coo
A részleteket nem ismerem , de talán én is mennék ....

Alexease
Multkor itt a forumon elkezdtem osszeirni, hogy hany embert erdekelne egy fix, allando rF szerver, velem egyutt 7 😊)) Vagyis targytalan a dolog😊
JuanG
nem sikerült, mert nem jelenik meg, kilép a játék exe hibával...

jol latom, neked sikerult berakni egy zonda-t zmodelerbol? 😊

-- http://www.x-plane.hu

király lenne egy fun bajnokság! <#eljen>

Danecay
Remélem, hogy igy is van, hisz a fiúknak megvan már minden pálya, autó, modell, és feltételezhetõen a szükséges DEV cuccok, akár olyanok is amik nem publikusak, valamint egy pár évnyi tapasztalat a hátuk mögött, igaz, hogy nem rFactorból, de nem féltem én õket 😊

JuanG
lehet majd szervezünk egy saját kis fun bajnokságot, egy külön moddal, amelyben ZR autók lesznek, mégpedig az ETCC-s Honda Civic fizikájával (elsõkerekes!!!)...a béta verzió el is készült, akinek van kedve TESZTELGESSE:

Civic-ZR 1.0 béta

lac coo

lac coo
Most kb így szól Alex lopott hangja 😄DDDD ( Én csak felbujtó vagyok 😊)
Kicsit sok mély hangot toltam rá....Link , ha jó.....

Hi!

Egy ilyesmi hangpackot én már csináltam rfactorhoz,és le is lehet szedni hsw-rõl,vagy az m4drivingról.
Próbáld ki,és akkor talán nem kell tovább görcsölnöd ezzel a dologgal😊

Igaz,nem sfx-es,de sztem nagyon sirály lett.
lac coo
Menni kell par kort, es a leggyorsabbol automatan kiszamolja es fel is teszi😉

LOOOOL

Alexease
Es az benne a poen, hogy nagyon egyszeru hozza palyat csinalni. Nincs hozza export, konvert, util meg ilyesmi, egyszeruen MAX-bol ki kell menteni a file-t egyben, bemasolni a netKar konyvtaraba, es az elso inditasnal, amikor mar korozhetunk rajta automatan atkonvertalja maganak ugy ahogy kell😊
Es a Groove-t (sotetebb aszfalt csikok) is egyszeru megcsinalni. Menni kell par kort, es a leggyorsabbol automatan kiszamolja es fel is teszi😉
lac coo
Igen, teljesen jó 😄DDD
És amilyen képeket látni NetKar Pro-ról az már nagyon durva lesz....

Alexease
netKar OFF 😊
Ahoz kepest, hogy 2 eves alfa-beta teljesen jol nez ki😊 A friss Spa teljesen korrekt, sok reszletes textura, rengeteg objektum stb. Es 90 es 300 fps kozott mocorog ez a palya😊))

netKar, F3000, Spa (WMV, 8,5Mbyte)
(Realtime vettem fel, mert visszajatszasban nincs cockpit csak mas egyebb😄)
jesssz , köszi Totti <#integet2> egy kicsit hátrébb vittem és a tükör is rendesen látszik
lac coo
Pl.:

ezt: RH04_X_COAST_med_1.wav
erre: rh04_x_coast_med_1.wav ?

A sounds-ban és az sfx-ben is ?

(...megõszülök....)

Alexease
Valtsd at a file-neveket vegig kisbetusre, nem szereti a nagyokat😊
Istencsászár
save/default.cfg-t amit rhba használunk átteszed a ctdp save könyvtárába és felülirod és azok a kamera állások lesznek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Megjelent Barthurs-bol egy alfa verzio. rF Tracker
lac coo
PRL-ben át lehet írni . Most így hirtelen nem jut eszembe hol ...

de én olyat akarok mint az RHban szokott lenni
lac coo
Megpróbáltam átírni a fordulatszám-határokat az egyes hangokhoz ( low, mid, max,stb...) , de ez sem segített....

Istencsászár
mer a t-cam az ilyen, figyled meg egy igazi belsõ kamerás képen ott is igyvan mivel a kamera bal oldalt 1k kis kiálló részen van igy kicsit balra is van a kép..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A CTDP olyan 70% os készültségbe van az rFactorhoz
nektek is 1 kicsit balra néz az autó orra a CTDPben ? olyan mintha a t-cam baloldaláról néznél tv cockpit nézetbe
A CTDP olyan 70% os készültségbe van
Pedig brutal lenne,de egyszer úgy is lesz 😊
JuanG
nem hamar...

Rfactorhoz mikor lesz már CTDP vagy RH mód? 😞