rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem semmi azért a gt hangja sem!😊
De a törpének is könnybe lábad a szeme mikor úgy istenesen meghuzatja 😄DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ezazaz
ki lehet hámozni a source-ból. meg hexából visszaalakítani a / : & = jeleket...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Na most vagy rosszul telepítettem , vagy ez ilyen turbó -V12 mod...
Nálam most Nippon az etalon , ahoz képest a te modod nagyon nehezen kezelhetõ kiszámíthatatlan....Lehet el kéne felejteni az RH gumikat és valami normálisat csinálni alá....
Nem tom pontosan , de gondolom csak új HDV-t írtál , azzal biztos nincs semmi baj de a gumik valami nagyon gyengék...volt , hogy 50-nél eldobta a hátulját...
Szal amióta kipróbáltam a Nippont azóta valami hasonlóra várok F1-re is: jó a fizika , csúnyán lehet rontani de ugyanakkor nagyon kiszámítható és kezelhetõ.Szvsz jelen pillantban a legjobb mod rF alá....
rég jártam itt😊
nos...egy ideje csinálgatok egy fizika csomagot rfactor f1 modjához.(F1 2005 MiniMod)...most tartok ott,hogy elkészült,de szeretném,ha kipróbálnátok,hogy milyen!
Már indexf1-ben is közzé tettem,de ide is kirakom.Teszteljétek le,és várom a véleményeket.
Fizika
A csomag tartalmaz gumi-,aero-,és motor fizikát is.
valamint elérhetõ a rajtautomatika funkció is.
Az upgrade-lõs megoldással felhagytam,mert felbosszantott,hogy sosem az volt ,amit szerettem volna😞
Be kell másolni a cuccost a fõkönyvtárba....A FormulaOne.bat futtatásakor az én fizkám lesz a minden kocsinak.
Ha szeretnéd visszaállitani az eredeti állapõotot,akkor futtasd a minimod.bat-ot!
jó tesztet..és várom az észrevételeket.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ez volt eddig is, nem ?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem tud vezetni egy szikrát se<#wow1>#wow1> 1:15nél nem semmi a pali!😊
Howston és ZR....
Naponta két-három órát rajzolgatok Photosopban, Nektek...
Lágalább néha segítsetek egy kicsit !<#nemtudom>#nemtudom>
A lámpa búrához melyik DDS-t használja a játék , már ha egyáltalán van DDS-e , bár valszeg van mert néhány autónál színezve van.
THX
( Most kérdezem harmadszor , többször nem fogom <#vigyor>#vigyor>)
A középmotorosokra meg egyáltalán nem.
De a lényeg hogy autószerûen viselkedjen, ne alulkormányozottként menjen be egy kanyarba és ne hipertúlkormányozottként jöjjön ki....hanem csak autóként menjen be és kezelhetõ teljesítménygörbével jöjjön ki.
Aesir vezetett Porsche-t, bár nem versenykörülmények között, viszont elsõsorban autó a Porsche is, ha nem lehet vele gyorsan menni, akkor megette a fene...😊
Egyébként sztem is kicsit hasonlít az F1C-s mozgásra...az nem volt rossz, de jobb kell mindenképpen, én néztem az OB-ban szereplõ Porsche-t Kiskunlacházán...ami sztem elég gáz pálya egy Porsche-nak (meg az M3-as bímereknek is), de autóként mozogtak a pályán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hát én épp a napokban láttam a Top Gear-ben Prshe tesztet , ott azt mondták , hogy nagyon kezes autó...Tipust ne kérdezzétek nem értek hozzá , de valami GTR volt.....
nem tudod miért van az (konvertálás f1ch-bõl), hogy vannak azok a textúrák amik ilyen lila-ciklámen színûek (RGB: 255-0-255 asszem), és elvileg átlátszóknak kéne lenniük (mint az F1CH-ben), de megmaradnak ilyen lilának az rF-ben...
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Talán a téli szabi alatt befejezem.....
A srác nem csinál rosszat, de ha vki pénzt akar kérni akkor szvsz az olyanoknak kellene elkezdeni, vagy a sor elején állni akik megcsinálták a pl. a CTS, vagy a GTP-t, vagy pl. hegesztik az NAGT-t rFactor-ra.
Viszont ez szvsz már egyezséget kíván az alapjáték készítõivel, ha nem lenne alapjáték nem lenne miért pénzt kérni, mig az alapjátéknak jó az ha minnél szebb a játékuk.
Nálam ez a pálya alapon is jó, amióta meg rajta van vagy Alex-nek, vagy Code-nak az aszfaltja, és a valós reklámok azóta tökéletes.
Meg nagyon fontos hogy ha felhúzza grafban a pályát, akkor fps optimalizáltságban is ott legyen...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.gtr-masters.hu
Alex: bocs akkor benéztem, én hobam nosztalgiabol besöröztem 😊
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
( Bár lehet megvettek érte de szeretem CMR-t 😊)