rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Látószöget is változtattál a "gyárihoz" képest ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát nem tom...alcsobbnak a Zonda sem alacsonyabb sokkal így szemre...
Mindkét video 29 fps-el megy...Annyival vette a fraps, de ingém egyik sincs 80 fps alatt szal nem az a gond.

De egy kicsivel nagyobb látószög biztos segít rajta.

CodeRed
Nálam semmi gond a sebességérzettel PCC-modban.Belõttem magamnak a cockpit nézetet aztán ennyi.Viszont nem tudja véletlenül valaki, hogy melyik az a pálya ami egy erdõben van és a célegyenes utáni egyhe hosszú bal kanyart egy jobbos hajtû követi majd egy kis flikk-flakk után egy baromi hosszú egyenes majd egy éles jobb kanyar után szintén eghy hosszabb egyenes.Tudom, hogy sok ilyen pálya van de lehet névrõl beugrana.Talán lehet, hogy megcsinálták rFactor-hoz is a pályát de F1CH alá volt ez tuti mert ott mentem HPCC mod-al rajta sokat csak a neve nem ugrik be.Talán valami franciás neve volt de ez sem biztos...

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Cowek
Én pont így éreztem amikor a moszkvicsból, átültem citroenbe :-) Pedig 80-al mentem mind kettõvel <#wilting>

http://www.f1-info.hu/

JuanG
ezenkívül a cam fileokban a cockpit FOV értéke is más...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
sztem a nézõpont miatt, a zondanal lejjeb is van a nézõpont pl, vagyis "alacsonyabbam ülsz" ergo nagyobb a sebességérzet...(cockpitinfo.ini)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nem tudom, de nekem nem tünt az sem lassúnak.
Azt írtam, hogy igazágtalan valamit amin minden mûködik (mûszerek, tükrök, stb...) egy olyannal összemérni ahol mindez még nincs bekapcsolva. Így persze, hogy jobb a sebességérzet a Zondában, mivel kétszer annyi képkockát tud 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Miért ?
Ne mond hogy a Zonda nem tûnik gyorsabbnak, pedig hajszálra ugyanannyi a sebesség : 78 km/h 😄DDD

De nem ez a lényeg...A PCC lassúnak látszik sajnos...

Ez az összehasonlítás egyáltalán nem állja meg a helyét ebben a formájában.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Áthajtottam pit-limiterrel a boxutcán Zondával és Porscheval....
Itt az eredmény....
De nagyobb sebességnél még szembetûnöbb a különbség.Remélem valami patch-ben javítják majd , mert azért jó ez a mod, igazi "egyéniség" ez az autó 😄DD

lac coo
Na ja....
De most még tuti egy pár napig 1020-al tolom ott meg asszem még nincs ilyen 😄DDD
F1C-ben Default-ban lehetett ilyeneket belõni de itt nem találok ilyent....😄D
Egyébként nézegettem a modokat , nekem a Zonda sebessége tetszik a legjobban 😄DD
Megkéne nézni nem -e lehet pcc-t is valami hasonlóra belõni .

Alexease
A grafikai beallitasoknal a jatekban😊

A sebesseg erzet valoban kicsinek tunik, szerintem is😞 Bar egy erosebb (80-90) FOV sokat segit rajta😊 De akko meg az auto kameranezetenel kell kissebbre venni a clippet, mert belelog a kaszniba a nezet😉
lac coo
És azt hol kell állítani ?

ok mostmár jó a PCC mod nálam is!<#beka3>

az AGP Aperture Size méretét kellett feljebb venni a biosban !<#eljen>

JuanG
a FOV biztos segít 😊...

lac coo
Az igaz, de autót azért vezetek 😄DD
Ránézésre néha 50-nek látszik az a 120 😄DDDD
De majd megszokom...Nem jó így de ez van 😄DDD

aesirbaba
Sebességérzésre nekem olyan mint a HPCC volt az F1 Ch-hez. Szóval csak megszokás kérdése😊
Mondjuk Te alapvetõen nem nagyon vagy szokva a kasztnis MODokhoz úgy tudom😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Még egy mondat a PCC-rõl:

Azt vettem észre , hogy néha szinte lépésben megyek be egy kanyarba mégis kidobja a seggét.Ilyenkor káromkodok erõsen de....
Arra jöttem rá , hogy valamiért nagyon lassúnak tünnek a sebességek a modban...
Tehát bemegyek lépésben, kicsúszik, és utána a replay-ben látom csak , hogy az a lépésben igazából 120 km/h volt.....120-al meg azt a kanyart F1-el is nehéz bevenni....
Eddig ilyen problémával nem találkoztam rF-ben , ez olyan tipikus XPand Rally-s dolog , ott volt ilyen a sebesség érzet...
Nem lehet hogy a PCC mod másként használ valamit ( fov-ot vagy valami ilyesmit...) és azért van ez gond ?

Más is így érzi ezt , vagy csak nekem csal ennyire a szemem ? 😄D

Alexease
Van mit alitgatni, az biztos😉 Bar a nagyresze valszeg nem igazan fontos a szerver sebessege miatt, de azert van nehany ami erdekes lehet😉 Foleg a jatekosok beleptetese es a skin letoltesek.
JuanG
az jó lenne ha meg tudnád nézni kell e állítgatni valamit, gondolok itt a szerver-player.ini -jére, abban is a multiplayer cuccokra...

Alexease
Fent van a szerveren az rF Dedi. Megneztem, mukodik. MOD-ok, palyak nincsenek fent. De a szerver es a jatek tisztantartasa miatt, csak azokat kellene felrakni, amelyek biztos hogy mukodnek rendesen es hasznalva is lesznek!

Ma nagyreszt itthon vagyok, majd atnezegetem a beallitasokat, lehetosegeket. Este HNR Mixed lesz, de addig lehet esetleg tesztelni.

A Lobby-s eleres talan jo otlet, bar eddig nem volt free eleres a szerverhez. De mondhatjuk hogy teszt es/vagy nepszerusites, es mivel mashol is van ilyen (😄), igy beleferhet😉 De akkor pass-szal, es CSAK az SG es a PH forumresznek, es persze ha el lehet erni a tobbi szervert (LFS, HGTRR, HGTRM, HF1L) akkor nekik is szolni lehet!
Alexease
Altalaban 8 korul kezdodnek a futamok, mindennel egyutt uszkve 10-ig.
ja és még nem versenyeztem veletek, elmondanád, hogy hány órakor kezdõdik a futam, és meddig fog tartani vasárnap?

ok köszi a lobbys lehetõséget 😊

szerencsés vagy, de az RSC-n hemzsegnek a panaszok, és biztos vagyok benne, hogy itt is lesz pár szívás sajna

JuanG
nekem tegnap 14 emberrel, medium texture skinpack-el nem volt gondom...

Prézli
THX <#worship>

JuanG
aki leadta a jelentkezését, az fog kapni sztem hamarosan info-t a befizetéssel kapcsolatban, addig is: vasárnap tartunk majd egy próba versenyt Toban Long-on Civic-el, majd megpróbálom úgy csinálni hogy lobbyból elérhetõ legyen, és arra jöhet bárki...

ja és még annyit hogy a PCC-hez meg kéne várni az elsõ patchet, ami optimalizálni fogja a grafikát, mert így nagyon sok gond lesz online!

lac coo

errõl meg annyit, hogy a szerver befiztésrõl még semmi hír, tehát ezekre addig az nem tud menni, aki nem fizetett gondolom, mint pl. én!

lac coo
A psd-set szedd le , a dds-el nem sokra mész mert már minden réteg egyesítve van...

na végre, valami kis bajnokság, ahol többen lennénk, mint 4-5 ember 😊))

érdekel, érdekel!!!!

Prézli
A German sim founditation-rõl

JuanG
a templates-et honnan szedted? én a HSW-rõl töltöttem le, abban van PSD template...

Prézli
Hi all,

Letöltöttem a PCC-t meg hozzá a templates-t is
de a templates-ben csak DDS fájlok vannak
én megc nem tom h azt mivel lehet megnyitni,módosítani
szal lécci írjátok le melyik progival lehet ezt bezurálni!!!

lac coo
Olvasd el ezt és töltsd le ezt: Setup Guide magyarul....

Amse
thx<#puszis>
hazaérek kipróbálom.

aesirbaba
Garage/Suspension/Spring Rate a maximumra😊

Amse
nagyon nem vagyok otthon a setup-olásban 😞

lac coo
Na most tapostam ki a belét a Porsche-nak ! 😄
Monza, 1-es hátsószárny , megültetve, kemény gumival.....
<#vigyor1>

aesirbaba
Keményítsd fel a rugókat.

Amse
vki tudna adni egy jobb alapsetup-ot a civic-hez?
ami alapból benne van az nagyon bólogat egyenesben is.

JuanG
engem érdekel, valamint szólok hogy a HSW szerverére is felkerült az rFactor (THX MOZSO), így vasárnap esténként szintén mehetnek próbafutamok, ill. elkezdhetjük a Civic kisbajnokságot...a PCC meg mehetne az OPC-n egy másik nap...

Ninja
Szevasztok!
Páran beszélgettünk a lehetõségrõl, hogy szerveznénk rFactor "PCC és Civic Moddal" többfutamos versenyeket. "(OPC) Online Players' Club" keretein belül egy rFactor szekcióban. Amennyiben valakit érdekel keressen nyugodtan engem valamint "Sebi"-t.

lac coo
Na most itt "gyárilag" van ABS a modban , vagy csak ilyen gyenge a fék , és nem képes leblokkolni nagy sebességnél a kerekeket ?
Az igaziban van ABS azt tudom.

lac coo
Az a jó😄DDDDD
Had szokja 😄DDD A mechanikai meghibásodások úgy is csak 2 óra után jönnek elõ, és a törés is elég érdekes ennél a modnál 😄D

Alexease
Szegeny autonak kitaposod a belet😊))
Alexease
A 1.048-as BETA patch-ben mast is modositgattak, mert sok kiegeszites nem vagy rosszul megy vele. Az 1.040-est erdemes hasznalni.
lac coo
Na jóccaka...