rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit van azért ezekkel a modokkal is káosz 😄DDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nem-e nálam van valami gebasz..
laguna seca?😄
majd tesztelgetek még, ami a top8-ban van a listán
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ehez az SCC-hez elég a 370 megás file, vagy kell valami extra is ?
De valami nagyon jót 😄DDDD
WGTS-t próbáltam , de a Porsche-n kívül elég rosszak az autók....
nem azért linkeltem be mert mocskos nagy májer vagyok hanem azért mert gyök kettõvel sikoltoztam a kormány mögött <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Kaido racerbõl van, egész kellemes kis game valahol a szim és árkád között de mocskos nagy fun <#idiota>#idiota>
Feltupiroztam egy R34 skylinet(467 lóerõ), vid elejen latszik hogy ovatoskodok mint kezdõ vietkong napalmal a szájában<#idiota>#idiota> táv 2/3-nál meg elfogyott a fék <#idiota>#idiota> zenét megcsak alaraktam mert vmiert a line in t nem veszi fel az a kib@szott vdub
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Nagyreszt en is csak a Brandsoft-ot hasznalom, amit linkeltel, talan az a legjobb. van meg a magyar SzuperInfo "reszleg", de onnan sajnos a felel hianyzik (http://logo.szuper.info.hu/).
Ha kell meg link, majd hetfon, mert a melohelyemen vannak, ott hasznalom okek... De a Brand tokeletes, ami ott nincs, az mashol sem nagyon😉
gtr2002 zsir volt az igaz 😊
nalam most mint mod az scc van toppon de Juannal probaltam a Maserati modot es nagyon bejött 😊
http://www.f1-info.hu/
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az Aston Martin??????? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Én csak ezt az egy oldalt ismerem , de szívesen veszek más linket is ! 😄DDDD
LOGOK ITT !!!!!!!!!
Alul keresõbe pl.: ferrari vagy sony és go 😄DDDDD
A kis képre kattintva lehet letölteni, photoshoppal megnyitni ( én 40X40 cm-esre és 100 pixel/cm minõséggel szoktam...).
Jó munkát !!!<#wave>#wave><#awink>#awink>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
keressétek az OPC Team-et jelszó:hun
Essington Civic mod
szerver megy
Mindjárt elõszedem az oldalt ahonnan logokat töltök le és belinkelem 😄DDDDDD
LOGOK SZÁZEZRÉVEL!!!
eps. formátum, photoshop megnyitja , gyakorlatilag korlátlanul nagyítható, nem lesz pixeles 😄DDD<#banplz>#banplz>
de majd meglátjuk, nem kispályás (hacker? :-)) a srác, már az F1 2001-hez is tákolt dolgokat
Bar valszeg nem most kezdte, tuti hogy 2002 ota gyujtoget mindent ami csak megjelent, es mivel nem ter el annyira az rF az F1C-tol, annyira "rossz" valszeg nem lesz😊)
Ingy szerint a GTR2002 minden idõk egyik legjobb modja fizikailag, és ha õ mondja, akkor az nagy valószínûséggel úgy is van, úgyhogy szerintem erre érdemes várni.<#beka2>#beka2>
Nekem meg Playboy macákról kellenének nagyfelbontású képek, de nem képek hanem RAJZOK !!!( Mint pl. a világhábórús bombázókon...)
Ha valaki tud ilyent küldje....
Autófestéshez természetesen....<#nyes>#nyes>
Vagyis, ha meg a modellek, grafika nem is lesz a legjobb, de a fizikaval valszeg sokat foglalkozik. Aztan hogy az majd tetszik az embereknek vagy nem, kinek mennyire lesz real, az mar mas kerdes😊 Olyan ugy sincs hogy tokeletes, mert valaki ugy is tala benne "hibat", ami "szerinte" igazabol nem ugy van😊)))
A lenyeg, hogy lesz egy jo nagy pack. Abbol majd lehet tovabb fejlesztgetni marka kupakat😊)))))
Lehet nem jó nektek, véletlen láttam meg....