rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Prototype-C
SCC

Ez a ketto nagyon komplex es nagyon igenyes grafikaban es fizikaban is!
lac coo
Hát...Linket megköszönnék 😄D
Kicsit van azért ezekkel a modokkal is káosz 😄DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
ja és míg el nem felejtem

PROTOTYPE-C

azért jóvolna, ha más is ránézne..😄
nem-e nálam van valami gebasz..

laguna seca?😄
majd tesztelgetek még, ami a top8-ban van a listán

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

avcom
van hozzá patch meg egy nagy rakás verda

lac coo
Most licitáltok ? 😄DD
Ehez az SCC-hez elég a 370 megás file, vagy kell valami extra is ?

avcom
Sports Car Challenge

non plus ultra

ETCC?
lac coo
Tudtok adni F1C-hez valami jó kis túraautó modot?
De valami nagyon jót 😄DDDD
WGTS-t próbáltam , de a Porsche-n kívül elég rosszak az autók....

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

Lehet, én nem értek hozzá... 😄
Ingy
amint irtam elsõ teszt a kocsival és egy szûk hegyi uton 460 lovas kocsival lehet nem az idealis ivet keresed hanem a túlélést<#idiota>
nem azért linkeltem be mert mocskos nagy májer vagyok hanem azért mert gyök kettõvel sikoltoztam a kormány mögött <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Nem nagyon találtad egy kanyarban sem az ideális ívet..
Ingy
Ingy tuning skylinet tesztel

Kaido racerbõl van, egész kellemes kis game valahol a szim és árkád között de mocskos nagy fun <#idiota>
Feltupiroztam egy R34 skylinet(467 lóerõ), vid elejen latszik hogy ovatoskodok mint kezdõ vietkong napalmal a szájában<#idiota> táv 2/3-nál meg elfogyott a fék <#idiota> zenét megcsak alaraktam mert vmiert a line in t nem veszi fel az a kib@szott vdub

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
kösz a tesztet akkor valszeg más pályát kéne választani...LagunaSeca???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Hát, az még akár egész sokáig is eltarthat.

lac coo
Ha a pálya grafikához csinálok új bumpot is , azt is elég csak a pálya könyvtárába tenni, vagy azt már a mass-ba kell ?

Panther
Nem tudom, XZibit már karácsonykor azt írta, hogy a fizikát heggesztik......

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
😊)
Nagyreszt en is csak a Brandsoft-ot hasznalom, amit linkeltel, talan az a legjobb. van meg a magyar SzuperInfo "reszleg", de onnan sajnos a felel hianyzik (http://logo.szuper.info.hu/).
Ha kell meg link, majd hetfon, mert a melohelyemen vannak, ott hasznalom okek... De a Brand tokeletes, ami ott nincs, az mashol sem nagyon😉

Ingy
méé pont én <#idiota>
gtr2002 zsir volt az igaz 😊
nalam most mint mod az scc van toppon de Juannal probaltam a Maserati modot es nagyon bejött 😊

lac coo
Remélem Alexbõl még sikerül kiszedni egy-két linket 😄DDD

Cowek
Vazzzeeee.... totál vak vagyok. Én kérek elnézést <#banplz><#banplz><#banplz>

http://www.f1-info.hu/

avcom
nagyon köszi <#wow1>

és a 1.070 is fennvan?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

hun, de már írtam

lac coo
És ezt mikó adják ki ? 😊))

Cowek
Mi a jelszó? <#conf>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Pont a kedvencem marad ki ?????
Az Aston Martin??????? <#rinya><#rinya><#rinya>

lac coo
Na de más nem ismeri ! 😄DDD Nekik küldöm.
Én csak ezt az egy oldalt ismerem , de szívesen veszek más linket is ! 😄DDDD

lac coo
Paint mesterek !!!!
LOGOK ITT !!!!!!!!!

Alul keresõbe pl.: ferrari vagy sony és go 😄DDDDD
A kis képre kattintva lehet letölteni, photoshoppal megnyitni ( én 40X40 cm-esre és 100 pixel/cm minõséggel szoktam...).

Jó munkát !!!<#wave><#awink>

Panther
Xzibit-rõl csak annyit, hogy amikor agyonkritizáltam a GTR-t, akkortájt vettem fel vele a kapcsolatot és amikor megtudta az "álláspontomat" rendkívül segítõkésznek bizonyult, sokmindent, amit az ISI grafikus és fizikai motorról tudok tõle szedtem és tanultam. Remélem, hogy az autók fizikája jó lesz, bár az Aston - t is láttam a videóban, de Xzibit mondott egy olyat, hogy nem kerül bele a végsõ változatba. A Maserati sem lesz benne, ha jól tudom, de annyi baj legyen....egyébként állítólag ezt a munkát ketten csinálták. <#idiota>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Koszi az MAR nem kell😊) Vagy 3-4 komplett site-ot toltottem le, szerintem tobb szazezer darab, es tobb giga osszesen😊)) Vagyis logo az van (persze csak is AI, CDR, EPS, SWF) 😛
lac coo

(nemnormális....)

Alexease
Helyzetjelentes: 950 downloaded, 1850 requested <#zavart1>
Ninja csinált egy szervert
keressétek az OPC Team-et jelszó:hun

Essington Civic mod
szerver megy

lac coo
<#wow2><#guluszem1><#vigyor>
Mindjárt elõszedem az oldalt ahonnan logokat töltök le és belinkelem 😄DDDDDD

LOGOK SZÁZEZRÉVEL!!!

eps. formátum, photoshop megnyitja , gyakorlatilag korlátlanul nagyítható, nem lesz pixeles 😄DDD<#banplz>

Alexease
Van itt boven anyag😊 Mar 400-at letoltottem, es meg be van tarazva tobb mint 900😊)) <#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Alexease
En is azt mondom, majd meglatjuk😊) Veszteni nem vesztunk vele az biztos, mar csak az autok miatt is😉)
avcom
az igazság az, hogy én nagyon ritkán néztem rá arra, amit õ barkácsolt, mert inkompatibilis volt a rankokkal meg mindig mismatchelt, ráadásul akkor még hallgattam arra, amit a SimBin írt (anno relative értelmesen sírtak a szerintük fakezû Xzibit-a miatt)

de majd meglátjuk, nem kispályás (hacker? :-)) a srác, már az F1 2001-hez is tákolt dolgokat

lac coo
Szívesen.....

lac coo
Feltéve ha lesz belõle valami, a perelésen kívül 😄DDDDDDDDDD

Alexease
Jo ez az oldal😊 Bar nem olyanok a kepek mint amire szuksegem lenne (ezek fenykepezett "kilogatott" poszterek), de ha nagyon kell hasznalhatoak, de gyujtesre mindenkepp tokeletes! Megegyszer koszi! El is kezdtem letolteni az egesz site-ot, ugy ahogy van😊))) <#idiota><#zavart1>
Alexease
Majd meglattjuk mi lesz belole😉 Egyelore nem biztos, hogy XzibitA a fizikai magus, es azert ilyen mennyisegu autot rendesen kidolgozni, beallitani, parameterezni nem egyszeru😊
Bar valszeg nem most kezdte, tuti hogy 2002 ota gyujtoget mindent ami csak megjelent, es mivel nem ter el annyira az rF az F1C-tol, annyira "rossz" valszeg nem lesz😊)
én is megnéztem, ez egyszerûen elképesztõ!!!<#worship>

Ingy szerint a GTR2002 minden idõk egyik legjobb modja fizikailag, és ha õ mondja, akkor az nagy valószínûséggel úgy is van, úgyhogy szerintem erre érdemes várni.<#beka2>

Alexease
Aztapicsa!😊
Megneztem ezt az RFX videot😊 Valoban nem vicclet, beletolt mindent a mi csak van😊
Alexease
<#zavart1>
Ha latok valahol kuldok.
lac coo
<#eljen>

Nekem meg Playboy macákról kellenének nagyfelbontású képek, de nem képek hanem RAJZOK !!!( Mint pl. a világhábórús bombázókon...)
Ha valaki tud ilyent küldje....
Autófestéshez természetesen....<#nyes>

Alexease
Meg csak a Marilyn plakatokat neztem, azok tokeletesek😛 KOSZI! Ha mas nem is lesz jo, mar ezekert megerte😊

Alexease
En meg csak most szedem ezt a GTR-ALL videot, de amikor meglattam hogy XzibitA toltotte fel, jot rohogtem😊))) O valoban az osellensege a SimBin-nek😊)) Talan meg az eredeti GTR 2002-hoz is volt koze - esetleg O csinalta ala a fizikat?!?! - mert utana mar csak szutykozta szerencsetlen GTR-t😊 Sok szempontbol jogosan. Ki is adott nehany "javitast" hozza...

Vagyis, ha meg a modellek, grafika nem is lesz a legjobb, de a fizikaval valszeg sokat foglalkozik. Aztan hogy az majd tetszik az embereknek vagy nem, kinek mennyire lesz real, az mar mas kerdes😊 Olyan ugy sincs hogy tokeletes, mert valaki ugy is tala benne "hibat", ami "szerinte" igazabol nem ugy van😊)))

A lenyeg, hogy lesz egy jo nagy pack. Abbol majd lehet tovabb fejlesztgetni marka kupakat😊)))))
lac coo
Nézd meg ezt: katt.....
Lehet nem jó nektek, véletlen láttam meg....