rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mi van a Polak-mododdal?
Még mindig nem sikerül modellt konvertálni hozzá ? 😞(

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Én tudom , csak senki nem hiszi el 😄DDDDDDD
Nem kis nehézség levenni 0-ra ezt a dolgot ,fõleg ha már hozzá van szokva, de aki ember az tegye meg ! 😄DDDD<#banplz>

kb 3an mondtuk ugyanezt elotted ;P

-- http://www.x-plane.hu

lac coo
Jónap...
Majd én mewgmondom a tutit 😄DDD
A sebesség-érzékenység annyit csinál , hogy ahogy nõ az autó sebessége , annak fügvényében egyre lejjebb veszi a kormány érzékenységét.
Magyarul : nagy sebességnél rendesen alá kell szedni a kormányt mert ahogy gyorsítasz egyre csökkenti a kormány elfordulási szögét.Tehát 250-nél ugyanakkora kormány elfordításnál sokkal kevesebbet fordul el a kerék , mintha csak 50-el mennél.
Szvsz komoly segítségnek számít , én is sokáig azzal toltam úgyhogy tudom...
Árkádos lesz a kormányzás......

Aki saját maga akarja vezetni az autót az vegye nullára !!!

(..hogy ezért mit fogok kapni... 😊)

Tomo15
Ha a speed sensity-t 100%-ra állitod, és egy kanyarban teljessen beforditod a saját kormányodat, akkor a játékban lévö körmány nem azt fogja csinálni amit a tiéd a kezedben.Ha 0%-ra rakod, akkor meg minden esetben ugy mozog a játékban a kormány mint a sajátod...
egy kerdes: ugynezki februarban lesz keret a game megvetelere, akad valaki vallalkozo szellemu dombornyomottkartyas uriember, aki bevallalja nekem a megvetelet? 😊

petesilver
Akkor mostmár mindenki büfé kormánytrimmelésbõl? 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Hmmm...Én ilyesmit nem tapasztalok,pedig 40 százalékon használom.

Inkább azt tapasztalom,hogy a kormány elforditás sebességétõl függõen mozog a kormány a játékban.Ez változik ,ha a speed sens. érétket megváltoztatom.
persze mostanában nem piszkáltam,és lehet,hogy rosszul emléxem,de ha 0,akkor nagyon érzéketlenné válik.
ugyertettem, hogy magatol tekeri a kormanyt, amikor gyorsitasz ki egy kanyarbol, allando kormanyelforditassal, ahogy no a sebesseged, csokken a speed sens miatt a kormany elfordulas, amibol te annyit latsz, hogy a kezedben fixen el van tekerve a kormany, a jatekban meg kezdi egyenesbe allitani.. engem ez rohadtmod zavar, de izlesek es villamosok 😊

hát Sidewindernél nem csuszka van, de lehet vagy 4 féle erõsséget állítani, csak mondom, hogy ha elindítom az rFactort, akkor mindent elfelejt😞

A vezérlõ pultban sem lehet csuszkával állitani a centering force-ot?

A kormányon lévõ gomb az összes force-ot kikapcsolja...ezért nincs semmi olyankor.
nekem Microsoft Sidewinderem van, a kormány közepén van egy force gomb, ha kikapcsolom se középrehúzás, se egyéb effektek nincsenek, ha bekapcsolom meg mindkettõ van, tökmindegy mi van a driverben 😞

a játékban meg külön nem állítható a kettõ, pedig jó lenne egy középrehúzó erõt állító csuszka, mint pl. az effekteknél van

na de ne akarjon mindent az ember 😊

Nos ...nem tudom ,milyen kormányod van....de nálam mûködik rendesen.

Most kikapcsoltam a vez. pultban...bementem rfactorba,és ott is ki volt kapcsolva...

Akkor nálad valami x-atka van...😊
ja igen, de rfactor alatt ez nem mûködik, mert az ISI alapú játékok ezt felülbírálják, pl.F1C, GTR, rFActor.
na ezek tükrében, hogy lehet kikapcsolni a középrehúzást?

Centering force nélkül sztem olyan döglött a kormány......😊

A vezérlõpult/game controllers-ben lehet kikapcsolni

centering force...vagy hasonló a neve
pontosan igy van
Sziasztok!

Semmi féle tapadás növelõ hatása nincs sztem a steering assist-nek!
Egyszerûen a Te kormány használatodtól függetlenül a lehetõ legoptimálisabbra állitja a kormány elfordulást.Na jó...nem teljesen függetlenül...de pl. steering assistel,ha megnézed,nincs fullra elforditott kormány,csak ha a progi ugy akarja.
Engem kimondottan zavar,ha be van kapcsolva,mert nem az történik,amit én akarok.

A középre húzó erõt meg valaki vagy szereti,vagy nem,de az biztos,hogy nem forgatja a kormányt semerre,csak középállásba kényszeriti.Ezzel a valóságban is létezõ,futómû geometriából adódó középállásba kényszeritõ erõt szimulálja a kormány driver😉

Enélkül játszani is szinte szentség törés.😊)
a középrehúzó erõt hogy lehet nem aktiválni???
ja és szerintem 0% speed sensitivity mellett nem kezesebb az autó, szerintem ellenkezõleg, gyors kanyarokban kezelhetetlenebb!

de az zavar, nagyon is!! viszont ennek semmi köze hozzá, ez csak annyit csinál, hogy nagyobb sebességnél egyre érzékenyebb a kormány ahogy növeled ezt az értéket, de akármennyi is meg lehet szokni, természetesen így segítségnek sem minõsül 😊

Tomievo
Sztem a steering assist annyit csinál, hogy nem engedi túlfordítani a kormányt. Mert ugyebár, ha túl sokat fordítassz, könnyen elcsúszhat az elsõ kerék. De sztem a tapadást nem növeli meg, az elég nonszensz lenne.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

petesilver
Szerintem ez a kormány elfordításánál az elfordítás érzékelésének sebességérzékenysége. Vagyis ha full, akkor a legkisebb kormánymozdulatra is azonnal érzékenyen reagál a programban az autó, míg alacsony értéknél szabadabban, durvábban kezelheted a kormányt, miközben az autó kevésbé lesz érzékenyebb a kormánymozdulatokra. Vagy valami ilyesmi😊

b-type
Az isten szerelméhez nekem semmi közöm, nem én voltam és vki besúg az öregnek akkor véres bosszút állok! <#idiota> (különben sem volt jó)

én úgy tom a középrehúzó erõ középre húzza, nem fordítja el középrõl, pl. mondjuk a kanyarirányba, de nem?...olyan zavaros lenne, ha a középrehúzóerõ ezt csinálná.

Sztem a steering help vagy mirák az ami korrigál és bizonyos fokig fordítja az autót a kanyarba bemenet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
Az Isten szerelmére ne keverjétek már!

Speed sensitivity: a sebssség érzékenysége. Anno beszélgettem errõl Dom Duhan-el a Team Redline-tól, amikor ETCC-s setupokat kértem tõle. 0%-nál kezelhetõbb autót kapsz, de értelemszerûen feljebb is lehet venni. De ettõl még NEM FORDÍTJA A PROGRAM MAGÁTÓL A KORMÁNYT.

Mi ez, KITT a Knight Rider-bõl? <#idiota>

Ami helyetted fordíthatja a kormányt, az a középrehúzó erõ, ha aktiváltad.

A kormányzási segítség valóban segítség, a GTR kivételével, ahol a billentyûsöket segíti, minden ISI motoros játékban annyit csinál, hogy megnöveli a gripet, a tapadást a kanyarokban, így lehet -2-3mp-t is nyerni körönként.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
hoho! a kormányzási segítség az más..
de nálam nincs ilyesmi, rögtön kikapcsolnám ha ezt érezném.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Egyáltalán mi a tököm ez? <#idiota>
segítségnek minõsül? ...elvégre az autóban is müködik egy pörgettyûs erõ a kerekeken ami nagyobb sebességnél egyenesfutásra készteti az autót. (Szervónál ezt nem annyira érezni)
De létezõ dolog, pl motoroknál amikor gyors sikánban át kell dobni egyik irányból a másikba a motort, akkor ezzel küzdenek (nagyrészt <#zavart1>).
Az Etcc-ben használtam, az tudom, de itt hozzá sem nyúltam.

téged nem zavar, ha egy kanyarból kigyorsítva a progi helyetted fordítja el a kormányt? 😊

miért kellene, hogy zavarja 50-60% speed sensitivity, én is annyin használom!

Hátha csak gyorsabb leszek tõle, az már jó.😊 De tényleg kipróbálom, köszi.
lac coo
Vedd le nullára , és rájössz mit csinál 😄DDDDDD

JuanG
zsír <#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nem vettem észre semmi furcsát. Miért, mit csinál ez a speed sensitivity, vagy hogy zavarhat?
lac coo
(Nem illik más file-aiban kutakodni....)<#banplz>

Alexease
<#eljen><#worship>
Alexease
Nem zavar a bekapcsolt Speed Sensitivity?!?!
Ok, én így használom, ha ez segít neked.

Controls menü:

Mapping

Rates

Force FeedBack

Controller
b-type
nagyon is. <#eljen>

avcom
valamikor beszéljünk, szeretnék mondani 1-2 dolgot

Amse
nekem így is tetszik<#buck>
szeretem az ilyen kisautós bajnokságokat.

lac coo
Teccik 😛

petesilver
Tehát: Mint látható a model vastagon turbózásra szorul, még elég beta. Ráadásul a fene se tudja hova pakoltam jópár texturát, de semmi sem végleges, szal nem is baj. Erõsen preview a dolog még. Azért remélem teccik valamennyire.

lac coo
<#eljen><#taps><#worship>

petesilver
Coming soon:

petesilver
Coming soon:

petesilver
Coming soon:

lac coo
Új TrackMania grafika nagyon ott van 😄DDD HSW...

Hüüjjjjjeeeeeee : D ..... kormányra...
Ahhoz kellene nekem beállítás mer' a játékban dfp van meg wingman vagy mi a rák...
Tomo15
Valszeg a kormányra gondolt<#idiota>
Logitech MOMO Force kormányra gondolsz? Nekem az van.
Vagy valamelyik pálya beceneve momo?😊
lac coo
Ez most hogy jön ide ? 😄DDD