Sport TV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
matáv?
van sport2-öm!
tetû buzik!
reklám: arsenal-chelsea és juve-milan decemberben a .................. Sport2-ön. És ha látni akarják akko 06-xx-xxx-xxxx telcsiszámon lehet elõfizetni. hogy száradna ki a tüdejük ezeknek a ****************************.
reklám: arsenal-chelsea és juve-milan decemberben a .................. Sport2-ön. És ha látni akarják akko 06-xx-xxx-xxxx telcsiszámon lehet elõfizetni. hogy száradna ki a tüdejük ezeknek a ****************************.
Az én kábelszolgáltatóm (Fibernet) jövõ év elejére igéri a sport2-t. (A viasat historyval meg még 1-2 csatornával)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mikor lesz már mindenhol sport2, ott ahol van 1 is
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
kábel
tar kft szekszárd
tar kft szekszárd
!!!VAN SPORT 2!!!
JIPI!!!
JIPI!!!
Az egyetlen normális az NFL-meccs vasárnap este élõben.
Igaz elõtte végigkell szenvedni,kb 10 focimeccset ahétvégén.
Ebbõl kb 2 ha érdekel általában.
Igaz elõtte végigkell szenvedni,kb 10 focimeccset ahétvégén.
Ebbõl kb 2 ha érdekel általában.
Go Jeff Go!!!!
Köcsög sport1 behírdette a fio-Inter meccset,és most mit látok?
14:45 Labdarúgás. Lecce-Udinese, olasz bajnokság, 10. forduló (élõ)
hát ezt nekik: <#mf3>#mf3>
14:45 Labdarúgás. Lecce-Udinese, olasz bajnokság, 10. forduló (élõ)
hát ezt nekik: <#mf3>#mf3>
én meg argentín, brazil, mexikói bajnokásgból szeretnék mecceket látni. Ja meg jöhet egy kis angol alsóbb liga is. Elõre is köszi! <#zavart1>#zavart1>
Olvassák ezt a helyet a Sport1 szerkesztõi? Mindegy. Ha véletlenül igen, akkor csak egy tipp jövõre (kívánság, ha így tetszik):
Adhatnának valami normális sorozatot a motorsportok közül, amire igény is van, pl túraautó vb, nascar, le mans, akármi... Eddig csak hülyeségek voltak, a raliösszefoglaló meg más tészta, az nem pályaverseny. Felvételrõl is mehetne, akár éjszaka is, csak legyen már valami, ha már egyszer mondjuk a nézõk is fontosak lesznek, nemcsak a szerkesztõk saját ízlése... Bár mondjuk most lehet, hogy a Hajdúnánás és az Ecser (post #132) szurkolói ellen beszélek...
Adhatnának valami normális sorozatot a motorsportok közül, amire igény is van, pl túraautó vb, nascar, le mans, akármi... Eddig csak hülyeségek voltak, a raliösszefoglaló meg más tészta, az nem pályaverseny. Felvételrõl is mehetne, akár éjszaka is, csak legyen már valami, ha már egyszer mondjuk a nézõk is fontosak lesznek, nemcsak a szerkesztõk saját ízlése... Bár mondjuk most lehet, hogy a Hajdúnánás és az Ecser (post #132) szurkolói ellen beszélek...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
jaj nehogymá állandóan realt kelljen adniuk, van az elég az egész évben
már nagyon unom hogy állandóan a nagycsapatok meccseit adják, az embernek lehetõséget sem adva hogy a kisebekknek szurkoljon igazán...
német bajnokságot meg 1x a héten kibírod, ha meg nem, ne nézd! eddig szombaton és vasárnap is volt
már nagyon unom hogy állandóan a nagycsapatok meccseit adják, az embernek lehetõséget sem adva hogy a kisebekknek szurkoljon igazán...
német bajnokságot meg 1x a héten kibírod, ha meg nem, ne nézd! eddig szombaton és vasárnap is volt
vasárnap olasz este a Sport1en! meg amúgy is ha a Real-Utolsósenki meccset nyomatnák az 1esen akkor lemaradánának az NFL meccsrõl és csak csúsztatva tudnák nyomatni.
engem inkább a Kaiserslautern-Biefeld (Sport1 17:15-ÉLÕ) kontra Bolton-Newcastle (Sport2 17:00-ÉLÕ) baszott fel. Büdös ***va bundesliga ugy utálom!!!!!!
engem inkább a Kaiserslautern-Biefeld (Sport1 17:15-ÉLÕ) kontra Bolton-Newcastle (Sport2 17:00-ÉLÕ) baszott fel. Büdös ***va bundesliga ugy utálom!!!!!!
hat ez vicc.
Most egy szemet Udinese-Palermo meccset nezhetek a Sport1-en a Real meccs helyett.
Hat bravo erre aztan szugsege van egy ilyen kicsi orszagnak.
Talan kene meg vagy 50 sportcsatorna mert mi aztan igy elvagyunk eresztve. Jovore talan jon a Sport3 es akkor a Sport1 majd adhatja a Hajdunanas-Ecser labdarugomerkozest fomusoridoben.

Most egy szemet Udinese-Palermo meccset nezhetek a Sport1-en a Real meccs helyett.
Hat bravo erre aztan szugsege van egy ilyen kicsi orszagnak.
Talan kene meg vagy 50 sportcsatorna mert mi aztan igy elvagyunk eresztve. Jovore talan jon a Sport3 es akkor a Sport1 majd adhatja a Hajdunanas-Ecser labdarugomerkozest fomusoridoben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ja és a sport 2 adja,ami persze nicns még kábel tv-n!
ez a köcsög sport 1 a valencia-atleticot adja az Inter-Lazio helyett
röhely amit csinálnak!
röhely amit csinálnak!
azt hittem csak a sportcsatorna nyomja
a #122es postolásakor még én is azt hittem
a #122es postolásakor még én is azt hittem

ja, hogy megy a retekklubbon is. az más, azt hittem csak a sportcsatorna nyomja. kösz
Boldog Karácsonyt!
nyugi! nincs nagy gáz ugyanis nyomatja a rtl klub élõben. (bár ott meg a szinvonal a béka segge, de legalább látjuk élõben)
a jóóóó k***a anyátokat!!!!
sport2 - szombat 19:30 svéd-magyar (élõ)
sport1 - vasárnap 22:30 svéd-magyar (ismétlés)
sport2 - szombat 19:30 svéd-magyar (élõ)
sport1 - vasárnap 22:30 svéd-magyar (ismétlés)
ház ez az, jó kis hétfõ esti angol meccsek azok pedig... francia bajnoksággal ne mtom van, pedig csípom, sokkal szórakoztatóbb, mint az ûbergagyi német
Boldog Karácsonyt!
párperc és roma-INTER!!!!!FORZA NERAZZURI!!!!!!!!!!!
meg a hétfõi angol bajnokit is a sport2ön nyomatják 😞.
1ébként mi van a nagy francia bajnokságukkal?! agyba-fõbe dícsérték, h ilyen überfasza, meg szinvonal, meg blabla aztán lenyomtak 3 meccset azóta semmi (nem mintha hiányozna 😄)
1ébként mi van a nagy francia bajnokságukkal?! agyba-fõbe dícsérték, h ilyen überfasza, meg szinvonal, meg blabla aztán lenyomtak 3 meccset azóta semmi (nem mintha hiányozna 😄)
engem igen
de most én is szívesebben nézném a chelsea-pool meccset
de most én is szívesebben nézném a chelsea-pool meccset

ja, jó lenne
szombatonként nincs nálunk élõ bundesliga 😞
szombatonként nincs nálunk élõ bundesliga 😞
hihetetlen, most megy a cselzi-liverpúl a sport2n, ehelyett a bielefeld-stuttgartot nyomják a sport1en. pfff, faszom megáll.
remélem qrva gyorsan intézkednek, hogy mindenhol fogható legyen a sport2, mert ez így nevetséges
remélem qrva gyorsan intézkednek, hogy mindenhol fogható legyen a sport2, mert ez így nevetséges
Boldog Karácsonyt!
vagy nem kell odaengedni HFet a mikrofonhoz a real meccsei alatt.
Marha vicces tud lenni, h Ferike fejlõdésrõl beszél a real esetében, aztán 2 perc múlva Tornyi erre szépen rácáfol. Ennél az egymás mellett való elbeszélésnél, már csak azok a tök faszán mozgó hírdetõtáblák teccettek amik figyelgetésével próbáltam átvészelni a tegnapi meccs unalmasabb részeit (unalmasabb több volt, mint izgalmas )
Marha vicces tud lenni, h Ferike fejlõdésrõl beszél a real esetében, aztán 2 perc múlva Tornyi erre szépen rácáfol. Ennél az egymás mellett való elbeszélésnél, már csak azok a tök faszán mozgó hírdetõtáblák teccettek amik figyelgetésével próbáltam átvészelni a tegnapi meccs unalmasabb részeit (unalmasabb több volt, mint izgalmas
Horváth Feri annyira elfogultan közvetíti a reál meccseit, mint mondjuk én közvetíteném😊 a Juvéét. Nevetséges, menjen el egy pubba a haverjaival, vagy üljön otthon a kedvenc fotelébe, ott felõlem úgy szurkol a madridkájának ahogy akar, de hogy kommentátoroskodás cimszó alatt teszi ezt az már kicsit vicces. Amúgy sem szimpi a csávó, hát még így...