Sport TV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matáv?

Iori
Matávnál mikor lesz Sport2?

I love this game!

van sport2-öm!

tetû buzik!

reklám: arsenal-chelsea és juve-milan decemberben a .................. Sport2-ön. És ha látni akarják akko 06-xx-xxx-xxxx telcsiszámon lehet elõfizetni. hogy száradna ki a tüdejük ezeknek a ****************************.

Bandee1987
Az én kábelszolgáltatóm (Fibernet) jövõ év elejére igéri a sport2-t. (A viasat historyval meg még 1-2 csatornával)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

EOX
sztem hónapok kérdése

Retteketet

mikor lesz már mindenhol sport2, ott ahol van 1 is

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Hentes Bill
jó neked <#whatever>

Boldog Karácsonyt!

Serpa
akkor nem érint engem.

kábel
tar kft szekszárd

Serpa
milyen szolgáltató ?

!!!VAN SPORT 2!!!
JIPI!!!

MrSpock
Az egyetlen normális az NFL-meccs vasárnap este élõben.
Igaz elõtte végigkell szenvedni,kb 10 focimeccset ahétvégén.
Ebbõl kb 2 ha érdekel általában.

Go Jeff Go!!!!

Serpa
elég fordulatos meccs volt.

Hentes Bill
hát ez lol, nem tudom ki a f*szt érdekli ez a két középcsapat. no comment

Boldog Karácsonyt!

Köcsög sport1 behírdette a fio-Inter meccset,és most mit látok?

14:45 Labdarúgás. Lecce-Udinese, olasz bajnokság, 10. forduló (élõ)

hát ezt nekik: <#mf3>

EOX
én a holland bajnokságnak örülnék

Retteketet

Hentes Bill
te, ez nem is rossz 5let <#wow2><#idiota>

Boldog Karácsonyt!

én meg argentín, brazil, mexikói bajnokásgból szeretnék mecceket látni. Ja meg jöhet egy kis angol alsóbb liga is. Elõre is köszi! <#zavart1>

ezt a topicot nem hinném, h figyelik 😄ezt viszont igen.

Laffite
Olvassák ezt a helyet a Sport1 szerkesztõi? Mindegy. Ha véletlenül igen, akkor csak egy tipp jövõre (kívánság, ha így tetszik):

Adhatnának valami normális sorozatot a motorsportok közül, amire igény is van, pl túraautó vb, nascar, le mans, akármi... Eddig csak hülyeségek voltak, a raliösszefoglaló meg más tészta, az nem pályaverseny. Felvételrõl is mehetne, akár éjszaka is, csak legyen már valami, ha már egyszer mondjuk a nézõk is fontosak lesznek, nemcsak a szerkesztõk saját ízlése... Bár mondjuk most lehet, hogy a Hajdúnánás és az Ecser (post #132) szurkolói ellen beszélek...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

jaj nehogymá állandóan realt kelljen adniuk, van az elég az egész évben

már nagyon unom hogy állandóan a nagycsapatok meccseit adják, az embernek lehetõséget sem adva hogy a kisebekknek szurkoljon igazán...

német bajnokságot meg 1x a héten kibírod, ha meg nem, ne nézd! eddig szombaton és vasárnap is volt

Hentes Bill
elmegy a faszomba az egész csatorna, leveszik a mûsorról az NBA-t <#mf3>

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
na jah, vicces

Boldog Karácsonyt!

vasárnap olasz este a Sport1en! meg amúgy is ha a Real-Utolsósenki meccset nyomatnák az 1esen akkor lemaradánának az NFL meccsrõl és csak csúsztatva tudnák nyomatni.

engem inkább a Kaiserslautern-Biefeld (Sport1 17:15-ÉLÕ) kontra Bolton-Newcastle (Sport2 17:00-ÉLÕ) baszott fel. Büdös ***va bundesliga ugy utálom!!!!!!

[Jakuza]
hat ez vicc.
Most egy szemet Udinese-Palermo meccset nezhetek a Sport1-en a Real meccs helyett.
Hat bravo erre aztan szugsege van egy ilyen kicsi orszagnak.
Talan kene meg vagy 50 sportcsatorna mert mi aztan igy elvagyunk eresztve. Jovore talan jon a Sport3 es akkor a Sport1 majd adhatja a Hajdunanas-Ecser labdarugomerkozest fomusoridoben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ja és a sport 2 adja,ami persze nicns még kábel tv-n!

ez a köcsög sport 1 a valencia-atleticot adja az Inter-Lazio helyett
röhely amit csinálnak!

Hentes Bill
felõlem a fejükre is áll6nak, csak tudjuk má mi is fogni a sport2-t

Boldog Karácsonyt!

Serpa
mûholdra állnak, azzé nincs txt.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

azt hittem csak a sportcsatorna nyomja

a #122es postolásakor még én is azt hittem

Hentes Bill
ja, hogy megy a retekklubbon is. az más, azt hittem csak a sportcsatorna nyomja. kösz

Boldog Karácsonyt!

nyugi! nincs nagy gáz ugyanis nyomatja a rtl klub élõben. (bár ott meg a szinvonal a béka segge, de legalább látjuk élõben)

Hentes Bill
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, na mennyenek a faszomba, komolyan mondom

Boldog Karácsonyt!

a jóóóó k***a anyátokat!!!!

sport2 - szombat 19:30 svéd-magyar (élõ)
sport1 - vasárnap 22:30 svéd-magyar (ismétlés)

Hentes Bill
ház ez az, jó kis hétfõ esti angol meccsek azok pedig... francia bajnoksággal ne mtom van, pedig csípom, sokkal szórakoztatóbb, mint az ûbergagyi német

Boldog Karácsonyt!

párperc és roma-INTER!!!!!FORZA NERAZZURI!!!!!!!!!!!

meg a hétfõi angol bajnokit is a sport2ön nyomatják 😞.
1ébként mi van a nagy francia bajnokságukkal?! agyba-fõbe dícsérték, h ilyen überfasza, meg szinvonal, meg blabla aztán lenyomtak 3 meccset azóta semmi (nem mintha hiányozna 😄)

Serpa
ez télleg röhej.

nálam nem jön be a txt, remélem ez "azt" jelenti ...

engem igen
de most én is szívesebben nézném a chelsea-pool meccset

Hentes Bill
engem személy szerint egyáltalán nem érdekel a bundesliga

Boldog Karácsonyt!

ja, jó lenne
szombatonként nincs nálunk élõ bundesliga 😞

Hentes Bill
hihetetlen, most megy a cselzi-liverpúl a sport2n, ehelyett a bielefeld-stuttgartot nyomják a sport1en. pfff, faszom megáll.
remélem qrva gyorsan intézkednek, hogy mindenhol fogható legyen a sport2, mert ez így nevetséges

Boldog Karácsonyt!

vagy nem kell odaengedni HFet a mikrofonhoz a real meccsei alatt.

Marha vicces tud lenni, h Ferike fejlõdésrõl beszél a real esetében, aztán 2 perc múlva Tornyi erre szépen rácáfol. Ennél az egymás mellett való elbeszélésnél, már csak azok a tök faszán mozgó hírdetõtáblák teccettek amik figyelgetésével próbáltam átvészelni a tegnapi meccs unalmasabb részeit (unalmasabb több volt, mint izgalmas )

Hentes Bill
akkor nem kell nézni (flém kezdõdik 😄), vagy le kell venni a hangot 😛

Boldog Karácsonyt!

Horváth Feri annyira elfogultan közvetíti a reál meccseit, mint mondjuk én közvetíteném😊 a Juvéét. Nevetséges, menjen el egy pubba a haverjaival, vagy üljön otthon a kedvenc fotelébe, ott felõlem úgy szurkol a madridkájának ahogy akar, de hogy kommentátoroskodás cimszó alatt teszi ezt az már kicsit vicces. Amúgy sem szimpi a csávó, hát még így...

Hentes Bill
az igen

Boldog Karácsonyt!

Serpa
NFL -t nézném.
magyar embernek való idõpontban adják ott.

FrezeR
egyenlõre semmi érdekes nincs a sport2-n ma pl 6 órányi golf lesz este