73
u.a
-
#33 Arra gondolt, hogy a Flash alatt az van, hogyha nem jelenik meg autÓmatikusan, akkor kattintson ide, de az automatikusant rövid o-val kell írni.
Az emefhárom pedig ennek a fedőneve: :D -
#32 ezt most magyarul is létszi:)) -
cyrus #31 automatikusan az rövid ó
emefhátom ! -
#30 Emlékeztetöűl www.aszalo.hu véleményeket kérnék, ha lehetne előre is kösz... -
#29 Oké kifogom próbálni szerintem még a holnapi nap folyamán meg lesz -
#28 Hát nem tudtam vele sokat kezdeni, mert nem értek a grafikához sajnos. Valami lágy kék kéne a táblázatokhoz a cell backgroundnak, a fő háttérnek, a page backgroundnak meg fehéret raknék be. -
#27 Azon már én is gondolkodtam... -
#26 Aztán a másik meg az, hogy kellenének ilyen elválasztók a rublikákba, mert így csak a sortörés választja el a témákat. -
#25 A sorköz valami miatt óriási, nem tudjátok hogy lehet kisebbre venni? -
#24 Köszi, elgondolkodom rajta majd gyorsan.
A háttérre nekem sincs tippem sajna, az mindig fájdalmas pont a weblapoknél, mert olyan vmi lágy szín kéne, de olyan színkódot nehéz találni. És egyébként a kritikám alapján nehogy azt hidd, hogy rossz a weblap, nagyon szép, atom lenne, ha én is tudnék ilyen fejlécet csinálni :) -
#23 Köszike, ígérem megpróbálom összébbhúzni őket:) -
#22 Elküldtem a nyitó lapot ha van egy kis időd nézd meg addigis kipróbálom az általad javasolt utasításokat -
#21 sztem teljesen korrekt, de Taranovnak igaza van, én is összébb húznám a szövegdobozokat. A fejléc szuper szvsz. -
#20 Ja BOCSI AZT MÁRIS JAVÍTOM
egyébként elküldöm a nyitólapot -
#19 Ja BOCSI AZT MÁRIS JAVÍTOM
EGYÉBKÉNT KÜLDÖM A NYITÓLAPOT
-
#18 Aztán van pár gépelési hiba is.
Pl. a főoldalon alul verzió helyett versió van írva, az eMagyarország pontos hírben pedig nyomtatás helyett nyomatás. -
#17 Hmm, az elején a Flash tetszik, de a hátteret fehérre javítanám, az semlegesebb, jobb, nem olyan szemetszúró, mint ez.
A Flash után a főoldalon meg szerintem a feléc nagyon jó, de ehhez a fejléchez sokkal jobban illene egy fehér háttér vagy olyan fehlr kis pöttyökkel, mint itt az SG-n az alapéterlemezett háttér.
Ha úgy lenne, talán többet tudnék mondani, de szerintem egy kicsit a betűk meg a szövegdobozok szét lennének csúszva a főoldalon, azon kicsit babrálnék.
Ha el tudnád küldeni csak azt a fájlt, megpróbálnám egy kicsit összébb húzni vagy nem tudom, de nem az igazi.
Az alapanyagok viszont (flash, fejléc stb.) szuper. -
#16 Igen aszalói vaok de azért mrgnézhetméd ja és ha lehet kíméletesen...:)) -
#15 semmi :D
ittvan a szomszédban, majd átugrok ? amugy te aszalói vagy ? :D -
#14 Na igen az nem fog menni:) -
#13 a nevét pl :D -
#12 Készült egy honlap www.aszalo.hu és észrevételek várok azzal kapcsoltbanm hogy miken kellene még javítanom -
#11 A cím eléggé meggyőző :D -
#10 Engem érdekel, csak nem tudom mi ez :D -
#9 irány a gumi -->> -
#8 mármint mi kész? -
#7 LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez kész... (sry) -
#6 Mind1 hogy mi mert úgynézki nem igazán találnak rá azok akiket érint
-
cyrus #5 ez mi ez a topig ? -
#4 nemértem