Aszaló honlap

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet85
Köszike, ígérem megpróbálom összébbhúzni õket😊

Skynet85
Elküldtem a nyitó lapot ha van egy kis idõd nézd meg addigis kipróbálom az általad javasolt utasításokat

Dichter
sztem teljesen korrekt, de Taranovnak igaza van, én is összébb húznám a szövegdobozokat. A fejléc szuper szvsz.

Skynet85
Ja BOCSI AZT MÁRIS JAVÍTOM
egyébként elküldöm a nyitólapot

Skynet85
Ja BOCSI AZT MÁRIS JAVÍTOM
EGYÉBKÉNT KÜLDÖM A NYITÓLAPOT

Taranov
Aztán van pár gépelési hiba is.
Pl. a fõoldalon alul verzió helyett versió van írva, az eMagyarország pontos hírben pedig nyomtatás helyett nyomatás.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hmm, az elején a Flash tetszik, de a hátteret fehérre javítanám, az semlegesebb, jobb, nem olyan szemetszúró, mint ez.
A Flash után a fõoldalon meg szerintem a feléc nagyon jó, de ehhez a fejléchez sokkal jobban illene egy fehér háttér vagy olyan fehlr kis pöttyökkel, mint itt az SG-n az alapéterlemezett háttér.
Ha úgy lenne, talán többet tudnék mondani, de szerintem egy kicsit a betûk meg a szövegdobozok szét lennének csúszva a fõoldalon, azon kicsit babrálnék.
Ha el tudnád küldeni csak azt a fájlt, megpróbálnám egy kicsit összébb húzni vagy nem tudom, de nem az igazi.
Az alapanyagok viszont (flash, fejléc stb.) szuper.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Skynet85
Igen aszalói vaok de azért mrgnézhetméd ja és ha lehet kíméletesen...😊)

PResident Evil
semmi 😄

ittvan a szomszédban, majd átugrok ? amugy te aszalói vagy ? 😄

Skynet85
Na igen az nem fog menni😊

traXion
a nevét pl 😄

Skynet85
Készült egy honlap www.aszalo.hu és észrevételek várok azzal kapcsoltbanm hogy miken kellene még javítanom

Taranov
A cím eléggé meggyõzõ 😄

Taranov
Engem érdekel, csak nem tudom mi ez 😄

cSuwwi
irány a gumi -->>

shit happens

Skynet85
mármint mi kész?

PResident Evil
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL

ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez kész... (sry)

Skynet85
Mind1 hogy mi mert úgynézki nem igazán találnak rá azok akiket érint

ez mi ez a topig ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Taranov
nemértem

Mivaö ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Taranov
mer?

Skynet85
Na szóval itt folyatodik a fórum

← ElőzőOldal 2 / 2