15
  • picku
    #15
    Sziasztok.
    A segítségeteket kérném, mert vírusos lett a gépem, elég sok fontos anyag van rajta, egy élelmiszer boltba használom, hálózatba van kötve, kasszaprogram is fut rajta és most abszolút nem tudom használni, nem tudom beindítani, csak csökkentett módba és azon belül is, csak hálózat nélkül. Az utolsó alkalommal mikor még be volt kapcsolva, többször kiírt egy hibaüzenetet valami TCPSVR-re hivatkozva, eléggé lassú volt, megpróbáltam letölteni vírus és kémprogram írtókat, de valamiért nem engedte telepíteni őket. Gondoltam újraindítom, de ez hiba volt mert utánna mikor töltene be a windows az üdvözlőképernyőnél kiír valami regisztrációs-aktiválásos hibakódos üzenetet, ezt leokézom és ezután semmit nem tudok a géppel csinálni, a háttér bejön és kész, se ikonok se semmi, és csak resettel tudom újra indítani. Csökkentett módban viszont a Nod nem igazán akar elindulni, azt még nem próbáltam, hogy pendrive-ról felrakok rá egy pár írtót, hogy akkor megtalálja-e, mert néztem a feladatkezelőt de csak egy pár programot futtat, de ezek közül egyik sem vírus. Mit tegyek?
    Segítsetek, mert így nem tudok dolgozni a géppel.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
  • dezsolti78
    #14
    sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tudtam megvenni a májusi game star-t és kéne a nod32 havi kódja.
    A segítségetekért előre is nagy köszönet,
  • KáZé
    #13
    Sziasztok.A vírus buster-hez tudna vki kódot adni.Nagyon kéne.Előre is köszi
  • Husimoto
    #12
    Egy kis segítséget kérek ! Megint talált 4 trójait a NOD 32 a gépemen :

    1. / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0080992.dll - Win32/TrojanDownloader.Rameh.C trójai

    2 ./ C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0083030.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.DF trójai
    3. / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A00 83031.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.EU trójai

    4 / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0083033.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.EU trójai

    Talált vírusok száma: 4
    Befejezés időpontja: 20:12:46. Víruskeresésre fordított idő összesen: 727 másodperc (00:12:07)

    A NOD nem törli ki ! És én sem tudom manuálisan kitörölni ! Beállítottam pedig,hogy kérdezze meg mi legyen a teendő de nem kérdezi meg ! Ha meg ujra kézileg elindítom a kersését, akkor nem találja meg a 4 virust ?

    Hogyan irtsam Ki ? Előre is köszönettel !
  • cSuwwi
    #11
    én Kasperskyt használok egy ideje, Outpost Firewallal, és eddig megvédett minden szeméttől.
    A Kasperskyék meg ugye naponta 4-5x frissítik a vírusadatbázist...
  • CSOCSO
    #10
    en is nortonnal kezdtem...
    a 2003 as sose talalt semmi.. a 2004 es talalt 14 virust de nem tudtam updatelni..aztan jott a nod32. szoval en is ezt hasznalom mar joideje..
    1 bajom van csak vele.. nem outlookot hasznalok levelezesre es szol naponta hogy hasznaljam azt:(( nah ez zavar.. de amugy ubercool!!!
  • CSOCSO
    #9
    LOL:)
  • Mike
    #8
    én csak arra emléxem, amikor a 90-es évek közepén a Virusbuster kavart valamit a virusokkal, és neki egyből volt ellenszere
    elég ocsmány dolog volt
    innentől kezdve nálam az ilyen emberek akéár fejreállhatva is énekelhetik az örömódát az sem tud meghatni
  • [VS]Thomas
    #7
    A nod32 1 éves 1 munkaállomásos License díja 12.188,- Áfával amiből 50% kedevezmény diákoknak úgyhogy szerintem megéri.
  • Pheel
    #6
    FProttal mi a bajotok?
  • ThomasTheKoRner
    #5
    Csak csatlakozni tudok hozzátok!Norton sux,NOD32 meg itt csücsül a gépemen....
    Pedig évekig nortont használtam lévén "nagy neve van",de aztán jött a kellemetlen meglepetés,amikor egy vírus simán lekapcsolta szegényt,és beengedte még sok másik társát is...Persze norton barátunk ezt a későbbiekben sem tudta leírtani,csak visitozott hogy vírus....Ekkor olvastam a NOD32-ről....:)
  • 2XP
    #4
    Nálam is Nod32 és a Sygate van fenn, mindenhol panaszkodnak, h vírusos a gépük, nekem egy éve, mióta fenn van, és semmi gond nincs. A VB-t még nem próbáltam, mert a NOD32-t töltöttem le először, és úgy megtetszett, h nincs szívem leszedni :)
  • [HUN]PAStheLoD
    #3
    én egy szőkével kezdtem , nagyot csalódtam benne .. azóta nem futtatok senkit , de vigyáz rám egy tűzfal és énis ügyelek a tisztaságra
  • kowajano
    #2
    hát igen igen énis NAV al kezdtem aztán nagyot csalodtram benne no comment.. azota Nod32 fut és ha jol tudom 1 évre vmi 5000 ft a licenszdija és szinte naponta van hozzá frisités nemugy mint a NAV hoz
  • kicsizoz
    #1
    Én és a VirusBuster találkozása:

    Évek óta Norton antivírust használok, de az utóbbi hónapokban rendre fertőzött lett a gépem.
    Az utolsó alkalom tette be a "kaput".

    Norton jelzi, egy adatbázis frissítés után, hogy vírusos a gépem, de sajna még karanténba sem tudja tenni a "károkozót".

    Felmegyek lelkesen a norton weboldalára, elolvasom, mi a teendő: 2-3 oldalon írják, hogy hol mit kell átállítanom, letöltenem, futtanom, majd ismét beállítnom, regisztrációs adatbázisban turkálnom.

    Na kezdődő kétségbeesésem miatt felmentem a VirusBuster oldalára, megnézni, mit ír ugyanerről a vírusról: Futtasd a vírusírtót, majd az OK gomb megnyomásával nyugtázd a "fertőtlenítést"!

    Micsoda különbség gondoltam :), rögtön telepítettem is, de futtatni már nem volt időm, mert újraindulás után kb 1 másodperccel kiírta, hogy vírusos volt a gép, de már kiírtotta, nyugtázzam az OK gombbal :)

    Hát így kezdődött:)
    Próbaverzió mostanában lejárt, de szerintem megveszem, ha jól emlékszem valamivel több mint havi 330.- ennyit megérdemelnek :))