Tony Hawk\'s Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól elvagy magadban????

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Laciiiiiii
Ezis megvan:D

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
Story mod Australia pálya a fekete szinü emberekkel mit kell csinálni ????

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
JO..Ezis megvan:D

Laciiiiiii
ÁÁh.. megvan..:) Dobálni kellett:)) A traningen a Natas Spint hol kell ?? Mert már csak az az 1 csillag kell:)) THX

Laciiiiiii
Hale! Story modban a traning pályán ahol lehet kapni a csillagokat ott 2öt nemtudok h. miaz..
Throw Something at 1(2) predetrain in one combo!
Köszke!!<#eljen>

1.Az egyik otót kell megragadni (elõre gomb), és tartani, han a jó autót fogtad ki, akkor úgyis kiírja
2.a 3 deszkás fazonnal a pályán (te, a pro, és Ben Franklin) nyomni kell 1 kickflipet a görkoris srác fölött ( a nagytér körül kering). A csúnya megoldás ennek a feladatnak az, ha jól fellököd, és utána hopizol fölötte...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hali!

Én pár napja szereztem meg ezt a játékot és még csak a második pályán tartok.
Van pár feladat amit nem sikerül megcsinálni:
Boston:
1. Skitch a Seaworty Vehicle
2. Team Challenge
Ezekben a feladatokban mit kell csinálni és hol?

Elõre is köszi.

SKABALABABA
csak szólok hogy nem rád mondtam hogy kisgyerek hanem a ryan shecklerre,olvasd el mégegyszer az üzenetet.

JA majd felrakom a képeket holnap.
HEllÓ! Kezdem ott, hogy nem vagyok kisgyerek, a 13 csak szerencseszám. Valós korodm 19. A Story módot legkönnyebben vittem végig, amikor végeztem kiírta, hogy új pro valami avalibe, de nem jöttem rá miaz. A hiányzó karakter az Shrek és a specialok közöti karakter.
Itt mi volt idáig a legnagyobb combo amit valaki csinált? Mert tagnap összehoztam egy 22millióst....
Elõre is kösz!
SKABALABABA
vagy a katonára gondolsz?mer ahhoz meg végig kell asszem vinni a játékot minden modban.
de azt már megcsinálétad szal elvileg megg kéne lennie.de mondom írd le pontosan hányadik.

SKABALABABA
ryan sheckler megvan már?akisgyerek tod.na szal ha esetleg az hiányzik akkor azt skatopian találod meg.ha meg nem az írd le pontosan hányadik ember.

Laciiiiiii
Szva! Nemtok segiteni... De ha tudnék segitenék...Bocsesz...

Nem mintha bárki is válíszolt volna a kérdésemre, de már mindegy, mert sikerült, megvan minden Story és Classic mod-os küldetés is, és már csak az érdekel, hogy egy karaktert hogy lehet megszerezni, nevezetesen az utolsó elõttit, ami a secret-ek elõtt van, ha az összes gap-et elkell érni hozá, akkor valaki adhatna egy gap listát, hogy hogyan lehet megcsinálni õket. Elõre is kösz
HellÓ! Lenne egy olyan problémám, hogy a story módban a Skatopia pályán nem tudom megcsinálni a lufi kipukkasztást, megvan merre kell menni, honnan kell ugrani, de az Istenért nem sikerül elérni. Ha bigFoottal megyek, azzal, meg fölé ugrok. Hogy lehet ne legegyszerûbben megcsinálni. Ja Jut eszembe, neki kell ugrani, vagy el kell kapni?
Elõre kösz!
OK, köszi szépen!
Ramore: Sajnos jobbat nem tudok, kísérletezz, esetleg próbáld meg billentyûzettel...

Enzo: Franklin
Az ötödik a kórház bejárata fölött van... vagy az elõzõ linknél elolvasod az ide vonatkozó részt :)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok!
Most kezdtem a játékot, még Bostonban vagyok és kellene 25 pont a továbbjutáshoz. Meg tudnátok mondani, hol találom azt a Franklint?
Ja, és ti megtaláltátok az ötödik graffitit?
Enzo
Ramore
Egyszerûen nem megy, nem jön össze a Natas manõver. :( Pedig, ha minden igaz tudom, hogy melyik gombokkal kellene összejönnie.
Laciiiiiii
Csácsá! A Berlini pályán hogyan kell +szereznmi a KAZIT?? Kösz

Laciiiiiii
Király! JO lett... Megcsináltam:))

Laciiiiiii
OK! Kösz!Megnézem:)

minnél = minél

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Próbálj közelrõl ugrani és minimális sebességgel, majd egybõl nyomd a kombinációt (gring + KP9 <#vigyor2>) Hirtelen nem tudom, hogy a switch vagy a nollie a másik gomb, de a switch-re tippelek...

Assz'em csak egy egyszerû wallride-ot kell csinálnod, azt írja le, hogy hogyan. Kicsit bõvebben magyarul:
Közelítsd meg a falat valamilyen szögbõl (minnél kisebb, annál jobb). Majd, mielõtt nekiütköznél ugorj föl (END) és nyomd a grind-et (HO). Ekkor a falon kell gurulnia egy kis ideig... ezt cifrázhatod, ha újra ugrasz és nyomod a grind-et. Így magasabbra is föl tudsz jutni. Én a THPS2-ben így jutottam be az iskolában az egyik titkos helyre (nem a tornaterembe, hanem ami falakkal volt körülzárva), míg rá nem jöttem, hogy a "középsõ" udvarból föl lehet ugrani az épület tetejére, onnan pedig át a másikra, majd be a titkos részre...

Ramore
Nos, az acid drop végre megy, ellentétben a Natas spinnel, pedig elvileg tudom, hogy melyik gombokat kell lenyomni egyszerre, mégsem jön össze. :(
Laciiiiiii
(HO) = grind
(END) = ollie and jump .. nekem <#worship>

Laciiiiiii
Hali! Valaki segitene? Mit kell, csinálni itt? Meg hogyan?:) THX
itt mit kell ?

GamerAdams007
Nem tudná megmondani nekem valaki, hogy miért nem elérhetõ a Create-a-Deck mód az TH Underground 1-ben, Ps2-õn? légyszi segítsen valaki

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Megnéztem a kiosztást, igaz nekem nincs gamepad-em, reklamált is miatta :) de:
Billentyûzetnél és gamepad-nél is a SWITCH és a NOLLIE gombokat kell egyszerre megnyomni az acid drop-hoz, és a transfer-hez. Billentyûzet esetén ez alapból a KP7 és a KP9... Mivel nincs gamepad-em, ezért azt hiába néztem, nem volt beállított érték sehol.
Sz'al azt nézd meg, hogy Neked melyik gombokra lett állítva a switch és a nollie, majd ezekkel próbálkozz!

Hát, írhatták volna intelligensebbre is a progamot, hogy figyelje mivel irányítod és melyik gombokra milyen mozgást tettél és ezeket írja ki a gyakorlat végrehajtásához... Majd a THU3-ban... talán :)

Ramore
Azt én is megértettem, hogy pontosan mi az acid drop, csak kivitelezni nem sikerült még. Amikor beállítottam a gamepad gombkiosztását, ott véletlenül sem KP2, KP4, KPx-nek vannak elnevezve a gombok, nehogy egyszerûbb legyen a helyzet. Annyit sikerült már kinyomoznom, hogy melyik gombok a KP2, 4, 6, 8. A többire még nem jöttem rá.
Aha, információ hiány volt...

Én billentyzettel nyomom, de szerintem a gamepad-et is be lehet konfigurálni...

Végül is én nem az irányításra értettem, hanem magára a gyakorlatra, hogy mit neveznek Acid drop-nak.

Ramore
(KP7 + KP9)

Szerinted a játékon belül nem írta ki ezt? Én nem billentyûzettel játszom, ezért nem tudom melyik gombal tudom megcsinálni.
Játék közben egyfolytába beadja a kék képernyõt és újra indul a gép.
Lehet ellene valamit tenni?
A tutorialban benne van a gyakorlat leírása, de ha használod itt az oldal alján a Keresés a témában: ablakot, az is segíthet vagy ezekbõl a hozzászólásokból: #232, #249, #270

Ramore
Acid drop-ot hogyan kell csinálni?
SKABALABABA

SKABALABABA
ha kép kell adok én képet róla,mindent lefotózok.egyébként nem ez a rekord neten.ez csak az én egyéni rekordom,csómóan 7 milla fölötti kombókat nyomnak!!!!persze cheat nélkül!!!!

kojotomi
bocs! én nem tudok kódokat hozzá!mert nem használom õket!amúgy már egyszer akartam kóddal játszani de utána elfelejtõdött!Amúgymeg ha megnézed a #421 hozzászólást akkor a kérdésedre választ kapsz!ha egy kicsit lustább vagy akkor katt a linkre >>>>>>>> ide <<<<><<<

Csuhai G
Valaki megmondaná az "összes ember" és az "összes pálya" kódot?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kojotomi
tényleg? azért egy kicsit sok 6,4 milla (cheat code nélkül)tudnál képet is mutatni arról a bizonyos 6,4 milláról? én maximum 3,2 millát értem el! lehet,hogy csak én lettem manapság a béna de azért én nem tudom annyira elképzelni! de ha tudsz róla képet mutatni akkor el hinném!de nem muszáj képet csinálni...

SKABALABABA
király!!!!!!!!!!megvan az új rekordom!!!egy comboból 6,4 milla!!!

kojotomi
Majd ha játszotok a neten akkor a HUN! code 123 hostot keressétek és oda lépjetek be! a kódja 123

kojotomi
amúgy /HUN/911 néven vagyok!

kojotomi
jók!

SKABALABABA
egyenlõre ennyi.még van airportos azt majd máskor.ha esetleg kiváncsiak vagytok ezekre élõben írjatok ide sg-re azt neten meg tom mutatni õket.

SKABALABABA

SKABALABABA

SKABALABABA