836
Tony Hawk\'s Underground™ 2
-
#75 BUUG-CFB3-2CKA-UYMG-E15F -
#74 Egy serialt valaki irjon már be mert pont lejárt a regisztrációm és nem szedtem le az .nfo-t. -
#73 -
Alblink #72 nekem daemon 3.7-el megy emulalva.tudja valaki hogy ati catalyst-nal hol tudom bealitani hogy a gamek-be vilagosabb legyen a kép?,de a windows-ba ne.elore is koszi -
#71 Emulálva is megy vagy csak kiirva? Thx. -
#70 Tök fasza! végre kijött a játék! sokat eszik gépigény szinten? -
#69 Ja ez nekem is feltünt, hogy kicsit alacsonyak az emberek... Hawk-ra rá sem ismertem volna, ha nem mondják hogy ő az.
A történet egy nagy debilség, kb. Jackass szintű, szóval jó sok ökörség van benne :D De tulképpen nem rossz, tetszik egyelőre. Mindenesetre érdekesebb mint az előző részek, igy történettel, köritéssel. -
Alblink #68 Ja ez engem is zavar,a 4-be jobb volt.krealj embert es csinald magasabbra.de meglehet szokni -
#67 miért ilyen törpék a manuszok? jó kivétel wee-man ^.^ ő eleve olyan de a többi vazz.... meg fullra láccik hogy simán átnyomták konzolra és helo... :/ -
Alblink #66 Szerintem se rossz,de mondjuk jobbra szamitottam,azt tudja valaki hogy lesznek e benne kulon pl:rodny videok mint a 4-be mert csak ilyen reklam videokat latok.jatszok vele aztan kesobb komolyabb velemenyt alokotok.mondjuk a 4-ota egyre valosaghutlenebb az egesz ami nem tetszik.de atol meg jo a game. -
Vlala #65 Egyetemista ismerősöm emsélte, hogy amikor sok iskolás van a villamoson, megbeszéltek olyat, hogy mindenki egyszerre dobbant. az egész villamost lehet vele ollie-ztetni:-)
-
#64 vegulis nem lett rossz, de semmi komoly ujdonsag. szerintem par dolgot nem kellett volna belerakni pl a deszka helyetti jarmuveket... -
Darkboy #63 na végre szedi!!! -
#62 RELOADED VERSION:
Tony Hawk's Underground 2 (c) Activision
10/2004 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Safedisc
3 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Action Adventure
Üßß ÜßßÜ ÜßÜßÜ Üßß ß ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßßÜ Üß
ßßßßßßßßßßßßßßßß Û ß² Ûßß² Û ² ²ß Ü Û Û ² ²ß Û ² ßßßÛ ßßßßßßßßßßßßßßßß
ßß ß ß ß ßßßß ß ß ß ßß ßß
You paid your dues in THUG. Now prove yourself in THUG 2. You’ve been chosen
by Tony Hawk to take on Bam Margera as your teams go on a World Destruction
Tour. It’s time to go globetrotting on an insane road trip. THUG 2 grinds
in with a hilarious story mode, an unprecedented level of customization,
and more moves than the Skate Gods could dream of. Grab your board, an
arsenal of spray-paint… jump into the tour van and wreak havoc across the
globe.
ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Û Û ² ßßßÛ Û Ü Ûßß² Û Û Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß
1. Unrar
2. Burn or mount with Daemon tools
3. Install, when prompted for a serial enter
4. Copy over the cracked executable located in the /Crack directory on CD3
to your installation directory
5. Play the game -
#61 par kep:
tobbi itt -
#60 torrentrol szedtem -
#59 én wanadooról úgy szedtem nemrég, hogy jobbklikk az oldalon, és Minden letöltése a flashgettel. Na ezután egy csomót nem szedett le, amit egyenként kellett a végén lerángatnom sajna. Total commanderrel hogy lehet tölteni? ftp kapcsolódással gondolom... -
Darkboy #58 köszike!!! -
#57 Haligali! Nos nekem Flashgettel a Wanadoo-ról úgy sikerült letölteni,hogy NEM kijelölés/behúzás,hanem 1enként rá kőllett kattintgatni a tömöritett állományokra és ugy bevinni,aztán miután ez megvan,kijelölöd az összeset és beirod a jelszot/felhaszn.
ennyi -
Darkboy #56 és totalal hogy kell tölteni? már próbáltam de sose ment! -
Darkboy #55 én flashgettel tölteném, de nem jön :( -
#54 Nekem Total Commanderrel simán jön a wanadoo-ról -
Darkboy #53 kira, te honnan szedted? mert én a wanadoo-ról NEM TOM letölteni -
#52 marmint...kepek -
#51 csinaltam par kepet
Tetszik, hogy van rendes sztorija a jateknak atvezetokkel, mindennel...
Amugy nem tobb mint az xboxos atirata. -
Alblink #50 Én pl a supernova.org-rol szedem le torrentel.mara valamikor lejon. -
Darkboy #49 honnan szedted le? -
realr #48 Már lentvan, csak még nemtudtam kipróbálni (suli) de biztos vagyok benne roszabb nem lehet mint az előző rész. -
realr #47 Sebességben is van különbség. WCOrol 1500kb/s (1,5m/s) egyetemi hálózatról, az azért nemrossz. -
sorted #46 Innen jobban megéri sztem mert uw én legalábbis néha 404htmleket kapok.. -
#45 Na akkor kérek szépen tapasztalatokat, screenshotokat stb. :) Jobb mint a THPS4? -
realr #44 wco-n tölthető -
#43 No töltöm már én is. Akinek nagyon kell, annak esteleg tudok segiteni letöltés-ügyileg, priviben holnap. -
#42 enma toltom, de 2 giga legjobb esetben is csak hajnalra jon le... -
#41 Szivnam mar en is lefele de meg nincs honnan. -
#40 Véééégre :)
Remélem holnapra már lesz torrent link is. -
Alblink #39 Mindenki oruljon.ma.valaki tud mondani torrent vagy smsweb-oldalt mondani ahol fent van.elore is koszi -
#38 A hivatalos megjelnés pc-re mikor volt? :D Ma? :D:D:D -
#37 ja -
#36 Na valaki homályositson már fel, hogy ez miért Underground 2? :D Az első része (ennek az undergroundnak) csak konzolon volt?