7
Particio Ghostolása Dvd-re mivel lehetséges ?
  • lck #7
    Elvileg ez az. Talán nem a trial.
  • artschi
    tudnátok egy linket adni, ahonnan le lehetne szedni? Nekem is kellene a Drive Image 2002 NTFS alá.
  • lck #5
    Drive Image 2002-t ismerem. ( Asszem a 7.03-as előtt ez volt a neve és nem 6.0, de lehet hogy tévedek )
    A 7-es már DVD-re is tud menteni a leírása szerint ( ki nem próbáltam DVD író hiányában ) A 2002-es még nem tudott DVD-re írni.

A 2002-es az aktív ( XP-s) partíció mentését úgy csinálta hogy rebootolt és ideiglenesen egy Caldera DOS nevű rendszert indított el, ami alatt megcsinálta a lementést. Aztán automatikusan ujra indította az eredet rendszert. A visszaállítást szintén így csinálta. Igy külön bootlemez nélkül dolgozott, bár lehetett hozzá bootflopy-t is csinálni. Azért használtam (használom) Norton Ghost helyett, mert NTFS-partícióra is tudott mentést készíteni ( nem csak FAT32-re ) és az elmentett adatok visszaállításkor fizikailag is az ereseti helyükre kerültek vissza.

A 7-es kilépés nélkül, a futó rendszerpatíciót le tudja menteni! Viszont a visszaállításához kér egy "Drive Image Recovery CD"-t. Ami sajnos nekem nincs meg. Igy visszatértem a 2002-re. Mondjuk, ha valaki már alapból DVD-re menti le a partíciót, feltételezem hogy ilyen gondja nem lesz, mert már a 2002-es is alapból bootolható CD-t készített.

Egyébként szerintem egy rendkívül hasznos program. A win-es rendszervisszaállítót soha nem használom, mert a DI egy az egyben tükörképet készít a particióról és azt állítja vissza így bármely programot bátran kipróbálok, hiszen teljesen az eredeti partíciót tudom visszahozni mindenféle szemetelés nélkül.
    ( A 4 éves kisfiam délutánra - mire hazaérek - tökéletesen szétveri a rendszert én meg 5 perc alatt helyreállítom az egészet. )
  • nemcsakfeel
    a 6.0 ás miket tud?
  • lck #3
    Van: PowerQuest Drive Image 7.03
  • Met
    A Symantec Norton Ghost lementi a particiót de másik particióra.
  • ferko007
    Szeretném megtudni van e olyan szoftver ami dvdre kitud irni egy particiot és arrol vissza irni.