222
tgnd
-
#182 NEM ,NEM ,ÉS NEM!!!!! -
Cat #181 de az
nézd meg a nyakát alaposan -
#180 Most volt film Elisha Cuthberttel. A légörvény 4 az rtlklubbon, csakhogy ebben még 13-14 éves...De már ekkor is gyönyörű volt -
_Vegeta_ #179 mert lattam egy kepen ahol ott nincs takarva. :) -
#178 miért ne lenne??? -
_Vegeta_ #177 Igazad lehet. Neki nincs is tetkoja a hatan. -
OPM #176 miért érzem úgy, h ez fake? -
_Vegeta_ #175 Nah, valoszinuleg ez az oldal a kep lelohelye, viszont a szarmazasara nem sikerult rajonnom. :( Nyomozas folytatodik. :> -
_Vegeta_ #174 Tudod mit? Bosszubol keresohadjaratot inditok es megtalalom enis. :)) -
#173 nálunk készült a szobámban! -
#172 -
_Vegeta_ #171 HMMMM. Nem fake. Honnan szetted ??? :] -
Bocs a méretért de vétek lett volna kicsinyiteni! -
_Vegeta_ #169 Hat, van eleg. Pl. kimaradt jelenetek amin van audio kommentar is (elishaval :)) -
OPM #168 tényleg... :(
és milyen? mik az extrák? -
_Vegeta_ #167 szivesen mennek seedelni, de mar dvdn van a cucc es fene se tudja hol. :(
Tenyleg nincs seed ? :\ -
OPM #166 főleg mert senkitől sem szedi :(( -
OPM #165 már kezdem is tölteni
de ez azért el fog tartani egy ideig... -
_Vegeta_ #164 Megin van torrent. -
_Vegeta_ #163 Sztem sokkal jobb no, minthogy azt mondanam ra h "megba**nam" ;) -
#162 dettó -
#161 me too -
#160 Attol meg meg***nam :D -
Madarassy #159 háát, itt eléggé el van hízva. Elég furcsa -
bandia #158 Hol van ez? MErt erről a linkről nem jön:( -
OPM #157 MTV European Music Awards -
bandia #156 Hát ez beszarás:) Minden nőnek meg kéne mutatni ezeket a képeket. Nézzétek meg, érdemes. Ő sem volt egy bombaalkatú nő, de igenis akaraterővel, és megfelelő edzéssel bármi elérhető. Ja hogy fáj, meg fárasztó, na ez a legtöbb mai nő baja...Szép eredmény, le a kalappal... -
Madarassy #155 http://www.superiorpics.com/elisha_cuthbert/
innen -
#154 hát Elisha tényleg totál-brutál, a film is jó, de azért túlzás, h eredeti mert az alapötlet eléggé hasonlít a Tom Cruise-os Risky Business-re (asszem, már régen láttam)
jah amúgy nekem is volt 1 pár Elishás wallpaperem :P -
_Vegeta_ #153 Szerintem ottvan. :)
Honnan vadasztad ? -
Madarassy #152 Hello.De jó,hgy megtaláltam ezt a topicot.Már azt hittem,hogy csak nekem van ilyen jó ízlésem:) Már vagy 5x láttam a filmet.Elisha cuthbert nekem is nagyon tetszik:)
Bár ezen a képen még nincs annyira a toppon.
-
R9 #151 jaja!Fel is vettem videóra!Felvonó a multba a címe!Barna hajjal volt!Ott kurva jó volt már! -
flashX #150 Ték #150 -
#149 Egyik nap ment egy film a Hallmarkon, volt benne egy kiscsaj. Nézem-nézem, és akkor a felismerés! De hisz ez Elisha Cuthbert :) Azt hiszem 16 éves volt akkor :) -
bandia #148 Mert ahogy nézem az eredeti hajszine barna lehet..a szemöldöke is az, meg ahogy ahaja nő:) A filmben néztem, magassarkú nélkül már nincsenek is olyan hosszú lábai( mikor fürödni mennek) Bár én imádom a magassarkút egy nőn...Akkor is rohadt sexis ez a kiscsaj:):) Imádom:):) NÁm:) De maradok a barátnőmnél, amig nem találkozom vele -
OPM #147 itt kicsit sötétebb #69
nem is áll neki jól... -
_Vegeta_ #146 sux :) -
bandia #145 Na ja Kiváncsi lennék milyen lehet barna hajjal:) -
R9 #144 ez a csaj hullára tesz!
-
R9 #143