Space Hack

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rayman12
segitsen valaki nem mükszenek a cheatok

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Ja, úgy tûnik, itt a 43-as szint a standard, én is annyi vagyok...
Ismét itt. Jó rég volt már, hogy utoljára erre jártam, sajna nincs túl sok idõm játszani mostanában. Szóval most tartok ott, hogy majdnem végigvittem a cuccot. Majdnem, még egy ellenfél hátravan, az utolsó, a Dr. Õrült Elme, vagy hogy hívják.
Vele mi a jó büdös francot lehet kezdeni tulajdonképpen? Én lõfegyverekkel nyomultam, és nagyjából-egészébõl különösebb nehézség nélkül vittem végig a játékot, egyedül az utolsó néhány pályán fellelhetõ nemtudommik izzasztottak meg kissé, de az sem volt vészes. Viszont ez az utolsó emberke... A plazma-ágyúm meg sem karcolja jóformán, én viszont egy lövésétõl majdnem teljesen kifexem... Mit lehet ezzel csinálni? Mi a leghatékonyabb ellene...?
Látom, nem csak én nyomulok vele, bár azért az a nagy nyüzsi sincs, mint pl. a Diablo-s topic-okban. Pedig nem egy rossz játék ez. Legalábbis nekem bejön.
Igaz, annyira talán nincs meg a feeling-je, mint a Diablo-nak, de azért egészen jól el lehet ütni vele az idõt. Nem egy hátrány, hogy teljesen lemagyarították a PC Guru-hoz.
Én még csak a C bioszférában vagyok, 15. szintû. Van még hova fejlõdni. Sajnos nincs túl sok idõm játszani. Amúgy én is közelharci cuccokkal nyomulok, szvsz. jobbak (legalábbis nagyobb a sebzésük).
Most vittem végig!!!!!!
43-as szintõ lettem.

Én már az N bioszférában'bogyóban' vagyok (az már az utolsó elötti)
Én közelharcival megyek.

Szega87
Most jött ki a pc guru mellékletén , remélem még azér vlki benéz ide néha ! Nekem kicsit egyedinek tûnik a game , meg nehéznek talán mer legnehezebb fokon tolom , gondoltam diablot és annak 2 . részét bármikor oda-vissza tolom , akkor ez se fog nehéznek tûnni ...
Mi a jobb szerintetek a közelharci fegyver vagy a futurisztikus stukik? <#gun>

és hogy kell feltölteni a 'teleport a bázisra' cuccot???
En mar toroltem.
Hamar meglehet unni sajna.
ScOrpY
Én már a 6. nál járok

Enny1

Jutott valaki mar el a feleig vagy tovabb?
En a 4. bogyonal abbahagytam.
En mindig elcsalogatom a korulotte levoket, es mikor ujra ful az eleterom akkor tamadom meg.
shaba23
hmm...full élettel mentem, gondolom azért nem vettem észe😊
amit én találtam teleport a városba cuccot, az 1/1 és ahhoz nem kell tudás, amit találtam sima teleportot ahhoz viszont kell 25.
megyeget a dolog, csak a pörkölõ nevû köcsögök szivatnak néha...1 pörkölõ 1 hp stick
Vegyel biocsippeket vagy valami hasonlokat a dokinal.
Nekem van sima teleportom es ahoz nem kell semilyen tudasse.
2/2 , csak mindig fel kell toltenem.
Jobbat nemveszek, mert ahoz tudasra kene pontokat hasznalnom.
Az az eleterodet tolti fel.
Van ugyanilyen kekbol, az meg az energiat tolti fel.
shaba23
a gyilkos hegy (lol) pályán van egy piros jel a térképen, de hiába megyek oda, nem csinál semmit...tudja vki, hogy az mire való?
shaba23
mi a különbség a teleportáló és a teleport a bázisra között?
shaba23
nah jó, csak 7 pont kéne, viszont az 2 szint
shaba23
teleportot én is használnám, de kéne hozzá a soksok tudás, annyi meg még nincsen😊
Gyogyulasra en teleportalast hasznalok, es a dokival meggyogyitom magam(:
Ggyogyulas az a H betu, de levan irva a beallitasoknal(:
Ij-ba nem kell, vagyis en nemtapasztaltam(:
Teleportalas az jobb klikk.
Sugarvetoket meg ezeket tolteni kell (energia cella vagy mi (e gomb es feltolti))
3P
Hát kipróbáltam, léptem egy szintet de eddig elég bugyuta kis játék. Eléggé Hack'n'Slash filing...
Gondolom két fõ irányzat van távolsági fegyverek / közelharci fegyverek. Aki már messzebb eljutott, azoktól kérdezném, hogy melyik a nyerõbb? Valamint a távolsági fegyvereket kell tõlteni is? Ha igen, akkor hogy? Nekem az alap sugárvetõm már csak pittyeg a lövés helyett, így basseball ütõzök, ami egy sci-fi-hez elég lehangoló...
Teleportál követ hogy kell használni? Klikkelgetek rá, de semmi....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

shaba23
Íj-ba kell nyílvesszõ? mert Íj már van😊 használni nemtom, mert nincs annyi ügyességem
shaba23
<#worship>
andriska
ráviszed a nem ismert tárgyra a nyilat és lenyomod az alt-ot,akkor kiírja mire való.

shaba23
bazz...alt+tab után nem gyógyul...sux
shaba23
gyógyulásra az a megoldás, hogy amikor lesebzõdök nagyon, akkor elmentem éd dolgozok egy kicsit...amikor visszamegyek már full hp 😄
shaba23
csak az inventory-ban tudok tárgyakat tárolni? nincs egy jól bevált láda vhol a városban?
valamint, találok olyan cuccokat, amik nemtom, hogy mire való...pl a hologram nevû cucc...csak találgatni tudok, mert nincs infó (nem, ezt nem kell azonosítani)
kicsit gáz, hogy olyan rohadt lassan gyógyul...nincs türelmem várni healing poti/pack meg elég gyéren csorog a dropokból...100pénz meg elég sok 1db-ért
andriska
<#hehe>

nem lenne rossz,fõleg hogy teljesen magyar, csak pár évvel ezelõtt kellett volna hogy megjelenjen

Sziasztok!
Megszereztem a programot, de nálam valami miatt nem tetszik a programnak a videokártyám, pedig a minimum követelménynek megfelel mert TNT2-es és 32 megás a kártya. De már a játék inulásánál hibásan jelenik meg a kép. A legújabb patch is fel van téve szóval nem tudom mi lehet a hiba.
andriska
Jaja,szerintem kurva jó\Diablo-klón\.Kár hogy nincs multiplayer 😞(

Nyomja valaki?
uv
Válasz ment!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

UV: küldtem privit, ha majd lesz idod akkorn valaszolhatnal!<#vigyor5><#vigyor5>
uv
magyarul jelent meg...küggyé privit, oszt megdumáljuk

Peace!
azt szeretném kérdezni, h. jelent-e már meg magyarositás ehhez a játékhoz? mer ha igen..engem érdekelne...
uv
SpiderBoy!!!! ITT!!!

uv
IDE!!!

uv
Fél évvel késõbb:

<#nyes>

Tom3
EOX
Rebelmind:Õk csinálták a Grom-ot is. Remélem ennek kicsit jobb lesz a minõsége.

Retteketet

Tom3
"- Tartalmaz többjátékos módot a program?

Darek Rusin: Nos...nem. A roied fejlesztési idõ és a multiplayer móddal járó magas költségek miatt egy idõre elvetettük az ötletet. Azonban egy esetleges késõbbi add-on segítségével az új szintek mellett lehetséges, hogy a multiplayer mód is feltûnik a színen, ez azonban a játék sikerétõl függ.
"

😞
CrucifX
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=9632

Tom3
valaki ismeri a goldenland 1-et? milyen?hány cd-s?
dungeon siege és dio utánzat.. lol

Glpetyus
ez szörnyû :/

Oldal 1 / 2Következő →