10
-
#10 Szerintem meg az a 10 millás díja nevetséges... Erre nem ennyit kéne költeni, hanem milliárdokat, hisz ez lenne a jövő célja... -
TheZsenyka #9 Egy kicsit ruszkisnak hangzik ez a Wild Fire megoldás. Amúgy Én is inkább a sikló szerű megoldásokkal szimpatizálok, természetesen nem szabad figyelmen kívül hagyni a fejlesztési költségeket, ezzel egyetértek, de ennyi erővel foghatnának egy rakétát amire rákötözik a csókákat űrruhában aztán hajrá -
#8 Igazad van, de azért csak fel-leirányú mozgással bajos lenne akármit elérni odafönn, nem ?
Én legalábbis úgy képzelem, hogy nem annak kell lennie a célnak, hogy elérjük az űrt, és hajjdejó, hanem ott valami tevékenységet is tudjunk végezni, ahhoz meg kellene valami mozgolódás.
Bár abban megintcsak igazad lehet, hogy ez lehet a köv. 10 millió $-os díj célja :) -
Cat #7 minek? felfelé akarunk menni, nem oldalra
a másik meg hogy szerintem épp a szabad kiirás teszi lehetővé a kreativitás előre törését, gondolkozzon csak minél több ember hogy lehetne a legkisebb költséggel a magasba jutni -
#6 Hát, nem is tudom, szerintem kissé elszabták a díj kiírását, mert szerintem egy ilyen légballonos, fagyitölcsérrel és ejtőernyővel leszálló (bár ez utóbbi a legkisebb "baj") jármű nem annyiras mozdítja elő a szuborbitális járművek fejlődését (ha csak nem a fotósokra és időmillimosokra gondolunk, akik nem akarnak haladni, csak vertikális irányban - hacsak nem a - khm - szeleknek köszönhetően).
Talán érdemes lett volna a versenykiírásban valami minimálisan megteendő - vízszintesen, meghatározott irányba és messzeségbe - számítandó távolságot belevenni. -
#5 Jah! ITT! -
#4 és hol van JC??? :Ð -
#3 Szerintem akkor is a Space Ship One nyeri a díjat. -
#2 tollaslabda :) -
#1 érdekes ez a teáscsésze , de reméljük a legjobbakat!