Kötelező olvasmányok filmen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gárdonyi Géza Láthatatlan ember rövid tartalmát keresem Segítsetek
Sziasztok. Találtam egy oldalt, hátha érdekelne titeket. Nem azért hogy reklámozzam, csak mondom megosztom veletek ezt a hasznos oldalt. Egész korrekt a csávó, múltkor is elküldte amit kértem.
LINK
LINK
sûrgõsen kéne a Stendhal Vörös és Fekete címû filme ha valakinek megvan írjon megveszem tõle<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
AZT MONDTA NINCS!!! :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szerintem van. Disney-s, szerepel benne mikiegér meg plútó a kutya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!33333333
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aki tud segítsen nekem és másnak is!
ne letyé má láma !
olvasss !
olvasss !
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
De az olvasás után jó megnézni filmen
Nekem egy kötelezõ olvasmány kéne filmen a címe Twist oliver?
És akinek kell kötelezõ olvasmány filmbe az itt kérdezhet a másiktól!
Én erre nyitottam ezt a topicot
És akinek kell kötelezõ olvasmány filmbe az itt kérdezhet a másiktól!
Én erre nyitottam ezt a topicot