A moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Panzermeyer
Ez bizony jó kérdés, mert sajnos nem emléxem rá, gondolom a topic-ot is törölték már, mert ugye létezett egy ilyen téma a létrehozás elõtt, így aztán meg sem tudom nézni, de a hozzászólás után megnézem. Ha esetleg rémlik vmilyen moderátornak, akkor a témában a kérdés arról szólt, hogy wmv -t avivá szerettem volna konvertálni, és kb egy hónapja volt.

mov ah,4ch int 21h end

Punkerwork
ki vette el?

Panzermeyer
Ha elvették a témanyitási jogomat, azt nem kaphatom vissza sohasem??? 😞

mov ah,4ch int 21h end

Tuvok
Hey modibácsi ! 😊

Ezen topik címe elég lenne annyi, hogy "Háborús filmek", mert nem csak szerdánként vannak :o)
Köc <#puszis>

Cucu13
Kár Azért köszi Szia

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Punker
nem ide tartozik, kérd a [email protected], én a sport fórumot nem tudom szerkeszteni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Cucu13
Sziasztok nem tudom hogy a Sport Fórum ide e tartozik De ezt kéne:EZT!!!! IDE!!!

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ilyenkor én reflexbõl az adatlapra kattintok :>

Punkerwork
<#fejvakaras>

bricsi01
te itt ebben a forum-ba mi leszünk az elsõk akiknen logója van???

Punkerwork
logomûhely topic-ban kérj meg valakit.

bricsi01
tudsz valakit ajánlani??

Punkerwork
nem igazán banner-nek való kép, kérj meg egy logokovácsot hogy kicsit faragja át.

bricsi01
ez lehetne a mithbusters topik-ba??

köszi

VinylToy
100

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hell all.
vki plz javitsa át a "Az Álmos völgy legendája" címû topikot "Az Álmosvölgy legendája" -vá
szal hogy egbye legyen irva az Álmosvölgy

thx

Waterhorse
Nem mintha fontos lenne, nem nagyon akarok én oda írkálni csak nem értettem a dolgot. Föleg így, hogy már van címe, amíg nem volt én sem tudtam belépni.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Punker
én csak az utolsó hozzászólásokat néztem + eléggé furcsa volt az a topic cím nélkül jópáran be se tudtak lépni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Waterhorse
A "Kaptár" nevû topicot 2000-ben nyitották és 190 körüli hozzászólással rendelkezik.

Miért lett lezárni "annak már van topic" címszóval?

Van egy topik ami a Kaptár 2. részével foglalkozi (Resident Evil - Apocalypse), de az 1. résznek most speciel egyáltalán nincsen topicja, lévén hogy lezérattatott, pedig hangsúlyozom 2000-ben nyitották, és 4 évig nem zavart senkit.

Elõre is köszi a dolog kivizsgálását, hello srácok!<#papakacsint>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Cucu13
Nem baj de azért kösz

Punker
beraktam, de a fejesek törölték a topic-ot.

Crazy boys topicban torolni kene az utolso 15 hozzaszolast(355-370), mert megint flame lett belole...

Cucu13
nem de nem kell már lehet törölték én nem találom atopicot

akyyy
berakta már valaki?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cucu13
Sir Quno Jedi
Kérlek ugyanonnan töröljétek ezeket is: #24-#30

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Távolkeleti filmek tápigban a meg nem jelenõ képes hozászólásaimat kérlek töröljétek ! #34-

Köszönöm !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ottto
EZT (banner) kéreném szépen IDE (Slayers)betennni. Köszi <#vigyor3>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mukika
Dichter
Sztem zaki nem fog haragudni, ha mégis, akkor vállalom a felelõsséget 😄

Itt hibás a cím. Gengszer helyett talán gengszter.

Punker
THX

Amse
Hi Punker!Csináltam neked Star Wars-os bannert, ha tetszik akkor rakd be a topicba.

Punkerwork
nem 😊

Hentes Bill
ja, egy szó

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
plz shark tale topicot nevezd át cápa mesére kösz

Boldog Karácsonyt!

Cucu13
Ezt nem azt!::Ezt nem azt Köszi

Cucu13
Sziasztok töröljétek ezt a topicot mert nem tudtam hogy van már ilyen topic Köszi:Ezt Köszi

Johnyy
tudom,de ha van kedve csináljon belõle egyet ....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punker
ez nem jó banner-nak

Johnyy
Itt egy szép fely! Megfelel???

Johnyy

Punker
ember keress képet add meg a topic linkjét és akkor betesszük, neked kell a banner nem nekünk.

Cucu13
Sziasztok a Bõrpofa topicba ahova lehet képet rakni oda 1 csúny arcot rakjatok be légyszíí Köszi Oda kellene a kép ahol van ez Hogy szolgálunk és védünk Köszi Sziasztok

Shan
Hullajó DVD fórum

23,24-est (azaz a két hozzászólásomat)lécci töröljétek!
Amse
Punker!Ezt légyszives rakd be bannernak ide.Thx

Cucu13
Kösztönöm

Cucu13
köszi

Punker
ok