2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#561 A 24 topik címében az "alud ki magad" kéretik átírni aludd ki magadra, htx -
#560 Nem Nicholas,hanem Nicolas.
Köszi -
#559 hi all!
jólenne ha utána néznétek ennek a srácnak mert súlyos reklámozási kényszerben szenved,szerintem megjutalmazhatnátok valamivel mert már több topicban is eljátszotta!
az illető:Mocek14
a büntettek egyik helyszíne:KATT! -
#558 légyszives !! lehetne törölni a ma megnyitott MAFFIÓZÓK topikot!! Nagyon nagy hibát követtem el mert nem néztem meg rendesen ,hogy van már ilyen !! bocsi mindenkitől !! köszönöm !! -
#557 Legalább rájött a témanyito is, hogy már van ilyen -
#556 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148739959]Lehetne törölni ebben a topicban a #4-est.[/URL]
thx -
#555 Sőt ,még ma is. -
#554 Még mindig aktuális a kérésem. -
#553 ezt --> ide plz. -
#552 Javítsa már valaki legyen szíves a ma nyitott témám címét erre:
Nicolas Cage-Ghostrider -
#551 No mégegyet:)
ide -
#550 Ha megfelel, idekéremszépen:)
-
#549 warez topik, 8. hsz kissé alpári :S -
Őt kérném
ide
Köszi -
Lyan Kyj #547 Plz töröljétek a Rome topicban az uccso kettő hozzászólásom, tiszta hülye vok.............(249. és 250.) Köszi -
#546 kocce -
#545 [email protected] kérd -
#544 lehetnek a hazigazda a sajat magam altall nyitott filmek amiket most lattunk topikban?? mar tobb napja a rohadt GYU rol van szo.... ami szerintem uber film de akkor sem errol szol a topic -
#543 Fox a warez oldalát reklámozza..... -
#542 Töröljétek lécci A gumimacik topikból #133 -
R9 #541 :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
Quantumleap #540 MÉLYEN TISZTELT MODERÁTOROK!
HIHETETLEN JAVASLATOM LENNE:
MIELŐTT ZÁROLTOK EGY TOPIKOT, HAGYJATOK BENNE ÜZENETET ARRÓL, MIÉRT TESZITEK. NO, HÁT NEM EINSTEIN-I ÖTLET? -
#539 Az a szemét tinman kitett egy linket -az Invasion topicba- amiről le lehet szedni inavsion 1x19 magyar feliratát. Töröljétek a hsz-ét pls... mégis mit képzel?!
/Jobb, ha én írom be mintha más tenné meg nem?/ -
#538 The 4400 topic #239. hozzászólását kérem törölni spoiler miatt. Ez egy kép egyébként. -
#537 Nem mindig.De ezt állandóan. -
#536 Kérném törölni a Reteksub topikot!
Köszi! -
Cat #535 a honlapreklámokat mindig törlik. -
#534 Másodszorra is törölve lett a hozzászólásom.
Megtudhatom miért? -
#533 innen a #239-es hozzászolásomat törölni sziveskedjetek,köszi elöre... -
Quantumleap #532 Nevezetesen 504. -
Quantumleap #531 De akkor válaszoljon már valaki az én kérdésemre is!!! -
#530 benéztem azért láttam h nincs semmi törölni való.. de nemismerem a filmet bocs nemtuttam h spojler.. a spojlerezőket én is utálom! -
#529 gondolom neked se esne jól, ha valaki elmondaná annak a filmnek a végét, amire te évek óta vársz...
már egy ideje van az SG-n spoiler makró, azokat kéne használni, vagy kiírni a szöveg elé, hogy SPOILER, de még mindig nem szeretik használni... talán ha esetleg benéznél a topicba, láthatnád mekkora a felháborodás. -
#528 de semmi értelme kitörölni.. én nemtaláltam benne semmi kivetni valót. -
#527 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1085001896]#270, illetve #280[/URL] könyörgöm :( -
#526 innét a #270-es hsz-t törörlje valaki, mert elfelejtette a spoiler taget, és elmondta film végét, vagyis csak gondolom, hogy a film végét... én ugyan nem olvastam el, de mivel a következő hozzászálasban ezt mondják, ezért... :D -
#525 aza "Rejtéjek városa" amit olyan jól lefordítottak..(hagyták volna rajta az eredeti címet:INVASION).?? -
#524 Tegnap az Invasion topikban beírtam ,hogy hol találnak feliratot a sorozat 18.részéhez és törölve lett.Miért?
Ez már nem az leső ilyen eset,nem zavar ha törlik,csak szeretném tudni az okát.
Előre is köszönöm. -
#523 De tényleg, ki törölte a topikot ? Van valami hacker itt ? :P -
#522 na ezt itt nagyon gyorsan hagyjátok abba!