143
Midnight Club 3
-
#23 Driver 2-t sem vették át anno. :-) -
#22 szerintem legalábbis remélem hogy átveszik PC-re márcsak azért is mert a 2-öt átvették. -
#21 Hogy beszélsz? Csapj a szádra de húdegyorsan! :-P
Mellékesen tudtommal nem lesz PC, legalábbis a hivatalos oldalon nem írják, hogy lenne. Xbox, PS2. Nem látok sehol PC CD logót. :-) -
#20 lesz ez egyáltalán pc-re? mert ha egy év múlva jön konzol után, akkor menjenek a picsába -
#19 karikusz: Mellékesen, már jó ideje nem jön be az autosjatekok... why? -
#18 Éjféli száguldás
Dixie Flatline, 20:04 - XBOX - Játék: Nézdahátam
(HW Insider) Mindenki kapaszkodjon a karfába és ordítson velem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Iszonytatóan büntető krémesek láttak napvilágot az általam oly nagyon dédelgetett Midnight Club 3. c. autóversenyzős csodából. A Rockstar San Diego emberei azonnal kapnak egy meghívót a HW panteonba - feltéve, ha jó lesz a játék.
Sajnos a megjelenésre jövő év januárjáig várnunk kell, de addig is csöpöghet a nyálunk az alábbi krémkvartettre és a 22 incses gumikra. Csámmnyámm!
Képek:
1.2.3.4.
info:Hardwired -
#17 Jónak tűnik és merem remélni hogy lesz majd valaha PC-re. -
#16 :D -
#15 [MOVIE] Midnight Club 3
[2004-09-09 @ 10:12 - ZeroCool] (kommentek: 6)
Az a drááááága Rockstar Games beindította a Midnight Club 3: DUB Edition hivatalos oldalát. Nos, egyelőre viszonylag szerény tartalom uralkodik rajta, de egy hangulatos zenét, néhány új képet, és egy videót azért máris találhatunk rajta! Legnagyobb bánatomra egyelőre csak a PS2-es és az Xbox-os logókat tüntették fel, de bizonyos, megbízható madarak azért csiripelik, hogy lesz az PC-re is (csak később).
Trailer 67.83MB
info:Gamestar -
-
#13 Naná, hogy bejön :)
Mikor lesz 3?
A hátsókerékre rántható vas überfrankó volt :) -
#12 Én azt se tudom hogy volt-e benne single, mert én mindig csak multiztam...volt egy srác, az mindig motorral volt és azzal szeltük az utakat, meg ugratgattunk éjszakákon át..:) -
#11 AZ HIBA volna :D, De jó játék lesz az, a 2 annakidelyén nekem nagyon bejött, mondjuk nem tartozott a legkönnyebb játékok közé, de legyűrtem! -
#10 gondolom pcre mar ki se jon -
#9 De meg ám..) -
#8 nfsu... azért megnézzük majd. -
#7 Ha ez az ocsmány, akkor szerinted mi a jó? -
#6 szerintem is nagyon jó hangulata volt a 2-nek, így a 3-mat is várni fogom...egy jó graf ehhez a hangulathoz, és okés lesz... -
#5 Nekem pölö tetszett a kettő volt egy hangulata az egésznek... Jobban bejött mint az NFSU... -
davos80 #4 Jó ocsmány ez is. -
Roll #3 Hát szerintem a 2-ő után sokan nem leszünk kiváncsiak a 3-ra. -
-
#1 Tud már valaki róla valamit?
a képekből ítélve nem lessz rossz..:)