143
Midnight Club 3
  • BBird
    Driver 2-t sem vették át anno. :-)
  • grebber
    szerintem legalábbis remélem hogy átveszik PC-re márcsak azért is mert a 2-öt átvették.
  • BBird
    Hogy beszélsz? Csapj a szádra de húdegyorsan! :-P
    Mellékesen tudtommal nem lesz PC, legalábbis a hivatalos oldalon nem írják, hogy lenne. Xbox, PS2. Nem látok sehol PC CD logót. :-)
  • Hentes Bill #20
    lesz ez egyáltalán pc-re? mert ha egy év múlva jön konzol után, akkor menjenek a picsába
  • BBird
    karikusz: Mellékesen, már jó ideje nem jön be az autosjatekok... why?
  • grebber
    Éjféli száguldás

Dixie Flatline, 20:04 - XBOX - Játék: Nézdahátam

(HW Insider) Mindenki kapaszkodjon a karfába és ordítson velem! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Iszonytatóan büntető krémesek láttak napvilágot az általam oly nagyon dédelgetett Midnight Club 3. c. autóversenyzős csodából. A Rockstar San Diego emberei azonnal kapnak egy meghívót a HW panteonba - feltéve, ha jó lesz a játék.

Sajnos a megjelenésre jövő év januárjáig várnunk kell, de addig is csöpöghet a nyálunk az alábbi krémkvartettre és a 22 incses gumikra. Csámmnyámm!

Képek:
    1.2.3.4.

info:Hardwired
  • grebber
    Jónak tűnik és merem remélni hogy lesz majd valaha PC-re.
  • Johnyy
    :D
  • grebber
    [MOVIE] Midnight Club 3

[2004-09-09 @ 10:12 - ZeroCool] (kommentek: 6)

Az a drááááága Rockstar Games beindította a Midnight Club 3: DUB Edition hivatalos oldalát. Nos, egyelőre viszonylag szerény tartalom uralkodik rajta, de egy hangulatos zenét, néhány új képet, és egy videót azért máris találhatunk rajta! Legnagyobb bánatomra egyelőre csak a PS2-es és az Xbox-os logókat tüntették fel, de bizonyos, megbízható madarak azért csiripelik, hogy lesz az PC-re is (csak később).

Trailer 67.83MB

info:Gamestar
  • DJ RX7

• Andie
    Naná, hogy bejön :)
    Mikor lesz 3?
    A hátsókerékre rántható vas überfrankó volt :)
  • karikusz
    Én azt se tudom hogy volt-e benne single, mert én mindig csak multiztam...volt egy srác, az mindig motorral volt és azzal szeltük az utakat, meg ugratgattunk éjszakákon át..:)
  • Johnyy
    AZ HIBA volna :D, De jó játék lesz az, a 2 annakidelyén nekem nagyon bejött, mondjuk nem tartozott a legkönnyebb játékok közé, de legyűrtem!
  • hiba
    gondolom pcre mar ki se jon
  • karikusz
    De meg ám..)
  • Pyx #8
    nfsu... azért megnézzük majd.
  • karikusz
    Ha ez az ocsmány, akkor szerinted mi a jó?
  • karikusz
    szerintem is nagyon jó hangulata volt a 2-nek, így a 3-mat is várni fogom...egy jó graf ehhez a hangulathoz, és okés lesz...
  • Bucser
    Nekem pölö tetszett a kettő volt egy hangulata az egésznek... Jobban bejött mint az NFSU...
  • davos80
    Jó ocsmány ez is.
  • Roll
    Hát szerintem a 2-ő után sokan nem leszünk kiváncsiak a 3-ra.
  • karikusz

• karikusz
    Tud már valaki róla valamit?
    a képekből ítélve nem lessz rossz..:)