511
Hűségről őszintén....
-
peet69 #70 utye ?
[TÉK] -
#69 ok ez ütős kis hozzászólás :) -
peet69 #68 -
#67 már épp itt voltaz ideje!!! -
peet69 #66 én mék nem irtam ide...
Lehetséges :DDD -
#65 Ez kölcsönös :))))))))))))) -
G_ArchAngel #64 időm sincs hűtlenkedni, mostanában Te és Kata vagytok a két lány akikhez a legtöbb közöm van Nikcsi után az életben:))) -
#63 Hűséges vagy bazz?? :DDD
Erről nyilatkozzál!! -
G_ArchAngel #62 rossz cicának jó a dolga, tiszták a szemei, fénylenek a fülei:))) -
#61 #59
Különösen a zárójeles rész :)))
(rossz cicák fújjj) -
G_ArchAngel #60 pedig a macskákat mindig úgy látom, hogy a fejük a lábuk között van, egyik lábuk égnek áll, a nyelvük pedig...:DDD
[IRIGYKEDIK?] -
#59 én olyat akkor se....
fúúúúúúújjjjjj :DDDDD
[TMÁT LEZÁRTNAK TEKINTI] -
#58 Nem. -
#57 most ez a divat vagy mi?????
-
G_ArchAngel #56 szpemmerek:) -
#55 Mér az már mekcsalás??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#54 Magad is míveled ?! -
#53 eccerű de piztos mekoldás :))) -
#52 Igen ! -
#51 Magamhoz mégsem fordulhatok... vagy de ?!! -
G_ArchAngel #50 én pálinkával mosatom ki magam, az is méregtelenítésnek számít?:DDD -
#49 orvoshoz kéne fordulnod :)) -
#48 Hát most hogy veled beszélgetek, határozottan DE !!! :DDD -
#47 nincs ami fenttartsa a nacit :O))) -
#46 Nem mérem. 1xűen jobban érzem magam, könnyebb vagyok, méregtelenítek és stabilizálom a cukromat. Az elején kár az embernek stresszelni magát a mérésekkel. De 1-el máris bentebb vannak az öveim és így is lecsúszik minden rólam... :DDD -
#45 ésmennyit fogytál? -
#44 Látod én meg lassan két hete diétázom, csak gyümi, zöldség, kaukázusi kefír meg némi sovány sajt és színhús olykor, pedig én egy tohonya medve vagyok ! -
#43 elhatározás kérdése... -
#42 Ha így folytatom akkor hamarabb leszek buzinagy nő mint gondolnám....(mérhetettlen sütizabálás)
[MOST IS TOLJA AZ ARCÁBA A GESZTENYÉS NAVANCSOS SÜTIT] -
#41 Mi az, valami elcsábítóközpont ?!! Te leszel az új bazinagyŐ ??? Vagy csak simán a legősibb női mesterségre adod a csini szöszi fejed (s más tagjaid is, khmmm) ?!! :DDD -
#40 És most már itt nem is szeretném ... :)))
(mondjuk azt nem bánom ha halálosan belémszeret)
Már az új helyre gyúrok :DDDDDDDDDDDD -
#39 Mimacs még nem mutatta meg a karmait ! -
G_ArchAngel #38 Nem mi?:)
és Te rá?:) -
#37 ÚÚÚÚJ kollégá........
nem veszéjes... :)) -
#36 Grat !
Azóta már nekünk is megvolt ... -
#35 az...nekem ma volt az eljegyzésem 4év együttélés után én eddig kihagytam a ziccereim a megcsalás terén,és bízok benne,hogy az asszony is így cselekedett/cselekszik -
#34 ez a szerelem meg szex dolog...
az nem bun ha prostival vagy es nem szeretovel..
nezzuk mashogy..
egyikkel csak szexelsz masiknal erzelem van...
van egy fa...
ahol felmaszhatsz ra (erzelem)
es van a gyumolcs (szex) amit le kell szakitanod es azt csak akkor erdemled ki ha felmasztal a fara
...de jon egy prosti es ad neked gyumolcsot... tehat egy olyan dolgot amiert a baratnodnel fel kellett maszni a fara...
szerintem a szex nagyobb dolog mint az erzelem... vagy nem?
ha az en szempontombol nezzuk : igen...
a szex egy olyan kontaktus ... ami mar egy kapcsolat reszet befejezi es a vegso stadiumot elinditja...
a szex az amit azert kapsz mert mar annyira szereted es akkora szerelem van hogy szexelhettek... tehat nem olyan kis dolog ez a szex...
persze sokkal jobb kurvazni mint erzelmeskedni...
egy kurvaert nem fogod otthagyni a baratnodet.... de a kurva is mondhatni szereto.. hisz a szeretonel is leginkabb arr amegy a dolog hogy kuras legyen.. csak a prostinal ki van hagyva a fara maszas... de ha mar szereto kell akkor el kene felejteni a baratosnet es uj utan nezni.. nem pedig megcsalni.. -
#33 Hmm .
4 éve vagyok töretlenül az .
De akihez az vagyok, az 1x nem volt hozzám ... szarügy ? -
#32 de még hosszú ám az élet.. :)) -
#31 5éve hűséges vagyok. mámint előtte is az voltam, de a zasszonyt azóta ismerem :D