War World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Nekem se akar indulni a multi az istennek se de jó lenne ha valaki ebben tudna segíteni mert ezt úgy lenn kira nyomni igazán...
Addig is ha valaki tudna egy helyet ahol eredetiben meg lehet venni jelezze már Nekem!!!
THX
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nagyon fontos lenne , elõre is köszi
Pozitívumok:
- Meglepõen kicsi gépigény. A játék 60fps-el megy maximum. Nálam 1024, 4XAA, 4XAF, ugyanugy 60 fps mint szûrõk nélkül 😊
- Élvezetes játékmenet (persze akinek bejön ez a stílus)
- Jópofa és 5letes upgradek a robotnak.
- Szépp grafika
- Kis méret
- Eszméletlenül jó a netkódja! Felmentem 1 olyan serverre ahol 400-as pingem volt, ám a lövés és egyebek semmit nem késtek.
Negatívumok:
- Nagyon kevés pálya. (aszem 7db) A regisztráltban sincs több sajnos. Bár ez simán orvosolható. smile2.gif
- A játék 1 idõ után kissé monotonná válik
- A single rész nem az igazi.
- Kevés robot, kevés fegyver.
- A Werzió nem müxik neten 😄 😄 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A mellékelt nfo-t mindenképp olvasd el!
(csak tudnam akkor miert volt benne a crack.)
A jatek jonagy csalodas. A grafika ut2-szeru, azzal semmi gond. A 'mechek' nem mechek, csak robotnak neznek ki a modellek, amugy sima rohangalos lovoldozos fps. A fegyverekbol osszesen 3 tipus van (2 fele pontralovo: lezer, minigun, 1 raketa) a jatek ezek miatt (is) baromi egyoldalu es kb 1-2 perc alatt unhato. A demoban levo palya pici, es szimpla felepitesu.
A grafot leszamitva ezt meg egy quake1 is simara veri jatekelmenyben, meg komplexitasban is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Fejlesztõ és Kiadó: Third Wave Games
Info: Hardwired
Info: Gamestar