War World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi! cd galaxison már meglehet 5k <#szomoru2>figyejjetek ebbe most van cooperativ mod vagy nincs???...

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Halika!!!!

Nekem se akar indulni a multi az istennek se de jó lenne ha valaki ebben tudna segíteni mert ezt úgy lenn kira nyomni igazán...

Addig is ha valaki tudna egy helyet ahol eredetiben meg lehet venni jelezze már Nekem!!!

THX
nekem nem megy ha bármit beírok multiban megy valakinek?multiban keelene kipróbálni.
Megy?

gamerman01
War.World.Tactical.Combat-RELOADED
Csak 14x15mb!!!!!

Nemtom mi ez de kipróbálom............

kijött valami új dobozos verzsön

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Unlock the game using any Serial Number you like. -->tehát bármi serialszámot beirhatok , érdekes , megnézem

Maxtreme
Ismét 1 ember aki baxik nfo-t olvasni...

letöltöttem a crackot , fel is copyztam , de nem FULL a game! tudnál adni egy serial ?
nagyon fontos lenne , elõre is köszi

Maxtreme
1kis vélemény tõlem is:

Pozitívumok:
- Meglepõen kicsi gépigény. A játék 60fps-el megy maximum. Nálam 1024, 4XAA, 4XAF, ugyanugy 60 fps mint szûrõk nélkül 😊
- Élvezetes játékmenet (persze akinek bejön ez a stílus)
- Jópofa és 5letes upgradek a robotnak.
- Szépp grafika
- Kis méret
- Eszméletlenül jó a netkódja! Felmentem 1 olyan serverre ahol 400-as pingem volt, ám a lövés és egyebek semmit nem késtek.

Negatívumok:
- Nagyon kevés pálya. (aszem 7db) A regisztráltban sincs több sajnos. Bár ez simán orvosolható. smile2.gif
- A játék 1 idõ után kissé monotonná válik
- A single rész nem az igazi.
- Kevés robot, kevés fegyver.
- A Werzió nem müxik neten 😄 😄 😄

Maxtreme
Akarom mondani krekkelés után 😊

Maxtreme
Szívesen. 😊 Énis, bár most elõször kivételt tettem. Néztem is indulás után hogy miért nem változott semmi. <#vigyor>

ezer thx, nfo-kat emg mindig elolvasom 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Maxtreme
Tessék feltöltöttem: Katt
A mellékelt nfo-t mindenképp olvasd el!

nekem szingle is jó lenne probálgatni azt ha majd elsz rendes crack max ujrarakom, de ehez kéne egy elérhetõség 😛

Maxtreme
Még jó hogy megy neten a krekkel...

nekem az is jó lenen csak dobjon már valaki egy linket 😛

Maxtreme
Bizony =)

Maxtreme
1ébként szvsz ez nem rip, csak a demohoz írtak 1 krekket 😛 😄

cracket nyomjon már be valaki ki... szerintem se lesz év játéka de azért jó lenne a full-t probálgatni nema demo-t 😛

Maxtreme
Na annak örülnék, mert nekem nagyon tetszik 😊

EmThor
ja állítólag megy neten is

ugy, hogy nem neztem nforce-t, es egy kedves letoltooldal atvert a demoval..
(csak tudnam akkor miert volt benne a crack.)

A jatek jonagy csalodas. A grafika ut2-szeru, azzal semmi gond. A 'mechek' nem mechek, csak robotnak neznek ki a modellek, amugy sima rohangalos lovoldozos fps. A fegyverekbol osszesen 3 tipus van (2 fele pontralovo: lezer, minigun, 1 raketa) a jatek ezek miatt (is) baromi egyoldalu es kb 1-2 perc alatt unhato. A demoban levo palya pici, es szimpla felepitesu.

A grafot leszamitva ezt meg egy quake1 is simara veri jatekelmenyben, meg komplexitasban is.
EmThor
pedig kinn van hidd el, nem néz ki rosszul,de ripbe nincs multi

[Jakuza]
Azt hogy csinaltad, ugyanis nincsen a Nforce szerint belole semmifele RIP.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Most toltottem le egy rip-et, 110 mb korul van 😊
játszottam a demoval , nagyon ütõs game!! nagyon szép a grafikája és nem is kell hozzá nagy gép

Maxtreme
Nemtom, de nekem is kéne 😄

nah kipróübáltam eégsz jó, ráadásul iylen aktiválosdi, crack nincs hozzá valahol? 😊

hát igy elsõ ránézésre ezekre a cuccokra a mech elég durva kifejezés... 😛

és maga a game jó? 😊

Maxtreme
Balfaxok 😄

Maxtreme
Tom3

várom már

és ahogy látom nem megy egy kép se át linkelem banner
Tom3
Újabb versenyzõ bukkant fel a Nézdahátam online FPS arénában. Cél: építsd meg a legpusztítóbb mechet és essél neki a többi játékosnak. Gyõzelmeid során egyre feljebb jutsz a ranglétrán, így upgradeket nyersz a robotodhoz. A War Worldben - One Must Fall nyomdokain - helyet kap néhány szóló és arcade mód, melyekben elért rekordjaikat a harcosok feltölthetik az internetre, hogy ezáltal on-line csatákra nyerjenek jogot. A képekenn szereplõ elég durva mech modellezõjérõl megállapítható, hogy nem ma kezdte. A War World támaszponton megtekinthetõ az eddig megjelent összes kép, többek közt egy robotra szerelhetõ, súlyos, tömeghentelõ gatling.
Fejlesztõ és Kiadó: Third Wave Games

Info: Hardwired
Tom3
na képek:

Tom3
már banner is
Tom3
Szerintem a grafikája jó.
Valaki tud valamit a megjelenésrõl?
Kori
nem rossz!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tom3
ááá! bocs a nagy képek miatt!
Tom3
Képek:

Tom3
"Az elsõ képeket itt szemlélhetitek meg."
Tom3
"A nemrégiben alakult Third Wave Games csapata dobott egy levélkét, melyben bemutatták legelsõ fejlesztésüket. A War World (még csak véletlenül sem tévesztendõ össze a World War-ral 😄) egy futurisztikus robotos játék leszen, melyben third-person nézetbõl irányíthatjuk a gépezeteket. A stuff egyébként amolyan multiplayer õrület lesz, és idén õsszel, közel 20 dollár kipengetése után lehet majd letölteni. Az ezt követõ idõszakban hónapról-hónapra jellennek majd meg újabb tartalmak. Az elsõ képeket itt szemlélhetitek meg."

Info: Gamestar