RAF Vulcan GOLD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FS2004 nagyon jó kis program.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Persze biztos nem rossz egyáltalán,én nem ilyen okok miatt váltam meg tõle...
Egyszerüen ez nekem már túl hardcore volt...😊
Gondoltam hogy nem lesz pite,de reméltem hogy az IL2-es "tapasztalatok" után csak menni fog(naív)...de nem sajnos 😞
Akkor nem volt idõm 1 hónapot "tanulni" csak azért.hogy fel tudjak szállni normálisan.. :/
Szal inkább maradtam az IL2-nél,meg manapság a Lock On-nál...nekem inkább az való 😊
Bár ha akkor elkezdem tanulgatni,talán most már menne is 😛
Egyszerüen ez nekem már túl hardcore volt...😊
Gondoltam hogy nem lesz pite,de reméltem hogy az IL2-es "tapasztalatok" után csak menni fog(naív)...de nem sajnos 😞
Akkor nem volt idõm 1 hónapot "tanulni" csak azért.hogy fel tudjak szállni normálisan.. :/
Szal inkább maradtam az IL2-nél,meg manapság a Lock On-nál...nekem inkább az való 😊
Bár ha akkor elkezdem tanulgatni,talán most már menne is 😛
Nem olyan rossz az FS2004, mert tény, hogy magát a repülés menetét elég jól leszimulálja (a teherszámítástól kezdve az útvonaltervezésen át a rádiózásig), de maga a repfizikája... hát... nem épp a tökéletesség... (az meg külön irritál, hogy semmiféle törés benne...).
Ja hogy ez addon. Azt hittem már valami külön gém. Csak feltûnt azért hogy ez az egyetlen gép van minden képen...
GOLD ban általában úgy tudom alap és kieg van ezt most én se nagyon értem mert nem írja a gamestar.
Topicot meg nem találtam.
Topicot meg nem találtam.
Ez a játék nagyon különleges... Mert eddig semmit se lehetett róla igazán tudni, aztán most tessék... máris elkészült 😄 Ez a RAF Vulcan a Just Flight berkeiben jött a napfényre és valójában egy repülõszimulátor szerûség. Ezt bizonyítandó, mellékeltek néhány képet is. Annyira nem is rosszak. Meg lehet különböztetni az eget az erdõtõl!
Info: Gamestar
Info: Gamestar