21
RAF Vulcan GOLD
-
neuro #21 FS2004 nagyon jó kis program. -
#20 Persze biztos nem rossz egyáltalán,én nem ilyen okok miatt váltam meg tőle...
Egyszerüen ez nekem már túl hardcore volt...:)
Gondoltam hogy nem lesz pite,de reméltem hogy az IL2-es "tapasztalatok" után csak menni fog(naív)...de nem sajnos :(
Akkor nem volt időm 1 hónapot "tanulni" csak azért.hogy fel tudjak szállni normálisan.. :/
Szal inkább maradtam az IL2-nél,meg manapság a Lock On-nál...nekem inkább az való :)
Bár ha akkor elkezdem tanulgatni,talán most már menne is :P -
#19 Nem olyan rossz az FS2004, mert tény, hogy magát a repülés menetét elég jól leszimulálja (a teherszámítástól kezdve az útvonaltervezésen át a rádiózásig), de maga a repfizikája... hát... nem épp a tökéletesség... (az meg külön irritál, hogy semmiféle törés benne...). -
#18 Az Fs 2004-et letöröltem,mert nem tetszett...de az az igazság,hogy már meg is bántam :P -
#17 oops -
#16 A francba :(((((((((( -
#15 Ja hogy ez addon. Azt hittem már valami külön gém. Csak feltűnt azért hogy ez az egyetlen gép van minden képen... -
#14 Vazzeg, ez egy Flight simulator 2004 addon!!!!!!!!!! -
#13 Érdekes... Eddig nem is igazán volt emlékeim szerint jet-bombázó szim... Egy vizslatást megér :) -
#12 azért kössz:) -
#11 GOLD ban általában úgy tudom alap és kieg van ezt most én se nagyon értem mert nem írja a gamestar.
Topicot meg nem találtam. -
#10 #4 ???
-
#9 ezek a képek még bőven jók
ami az 1024X768 asnál nagyobbak a "nagyok" -
#8 nem rossz -
#7 ja bocs hogy nagyok -
#6 -
#5 Bár az alsó kép kibírt volna egy 4x-es élsimítást :P -
#4 hmmm..ez külön gém,vagy valaminek a kiegje?
Nem is olyan rossz -
#3 Képek:
-
#2 képek
Just Flight -
#1 Ez a játék nagyon különleges... Mert eddig semmit se lehetett róla igazán tudni, aztán most tessék... máris elkészült :D Ez a RAF Vulcan a Just Flight berkeiben jött a napfényre és valójában egy repülőszimulátor szerűség. Ezt bizonyítandó, mellékeltek néhány képet is. Annyira nem is rosszak. Meg lehet különböztetni az eget az erdőtől!
Info: Gamestar