637
Ide csakis saját magatok által készített háttereket várnék:)
-
#429 hehe a forma jó, lehetne vele mitkezdeni :D de igy csak yoyozik tole a szemem sry :D -
#428 hát nem szééép ? :D -
#427 csak link, mer nagy dög lett a sok szín miatt D:C -
#426 ez eddigis kör volt, csak a háttérzöldet vettem világosabbra :D -
#425 most már kör alakú :D -
lecserelve -
#423 nap megin káccol
kül. tetszek -
#422 http://www.deviantart.com/deviation/9521524/ -
#421 ez milyen képből ? :o -
#419 Akkor dobjon már egy életjelet a Ricsi Fórumba vagy lev. listre mert kiképzésen hiányoljuk...:) -
#418 ja -
#417 ha mindenki mindig ujat akarna alkotni 1910 ben abbahagyhatták volna a rajzolást/fotozást. -
#416 :D -
#415 De bunkó vagy :D !!!44 : -
#414 selejt utánzat. sry -
#413 o_O
micsoda háttér :) -
#412 Ugyanaz a Farkaskoma aki IL-2 zik is??? -
#411 olcsó szar másolat....
azért ez tényleg gáz.. -
#410 -
#409 [már ő is tuggya] -
#408 sapka van rajta? :D
vagy .sig? :) -
#407 Nájsz kép!
Mét kocka a bácsi feje? :D -
#406 elkenődött , szemcsés lett mind1 . ha vektorosan csinálod tuti nem lesz se elkenődött se szemcsés :)
Sry a késői válaszért csak kközben elmentem bulizni 1t:D -
#405 mert az gif :P -
#404 Ezzel nem mondtál sokat sry (vector? raster?) de nagyítás után nem volt ilyen problémám....de eccer volt gif-et nagyítottam de az nem elkenődött hanem szemcsés lett de ez most mind1. -
#403 hehe mellesleg ugy néz ki mint 1 arc így ránézve :D -
Nah itt ez a kép.
a felső részén van 2 kör, a baloldali egy vetoros forma, a jobboldali pedig 1 raster img.
első ránézésre semmi különbség.
Aztán fogtam és átméreteztem ugy ahogy van 36x osára...
ha megnézed a baloldali (vectoros alak) megtartotta eredeti alakját, a jobboldali pedig elmosódott. -
#401 akkor lehet mással néztem... -
#400 tuti nem keni el. lehetetlen :) -
#399 Igen azzal szoktam, de valahogy nem jön össze, a sarkakat kicsit elkeni....no mind, azért kössz, majd próbálgatok -
#398 hat inkabb szerkesztesnek kene mar hivni,(rajössz ha kiprobaltad): probald ki a pen toolal rajzolni a formákat, annak nagyjabol az a titka hogy bármekkora méretbe át tudod utána rakni elkenődés nélkül ;) -
#397 jé, olyan álványunk van!
Amúgy jó háttér
Nemtom, te hogy tudsz olyan sima textúrákat rajzolni? Nekem mindig elkenődik a széle.... -
#396 szerintem igymarad, de azert thx :) -
#395 vidd lejjebb a napot mert ha ennyire fent van akkor már az inkább fennt van mint lennt.. és sokkal nagyobb legyen nap.. de sokkal lejjebb legyen.. tehát a felső ívénekegy 5-6 százaléka látszódjon. mert ha megnézd a napfelkeltét amikor jön fel a drága vagy megy le akkor csak akkor nem kék az ég ha már szinte eltűnt (ez egy 10 perces időszak) -
kicsit atdolgoztam, nemtetszett a háttér szine , napot rendberaktam meg került rá aljnövényes :) -
#393 elozo nekem jobban begyere, ezt valahogy nemtudom háttérképnek elképzelni, lehet baloldalt a tulsok piros ábra miatt .pássz.. -
#392 Szerintem az előző jobb... -
#391 ezt ma tettem:
remélem teccik.meg véleményt is.az előzőről is.
-
#390 most jó -