637
Ide csakis saját magatok által készített háttereket várnék:)
-
#550 :|
-
#549 htx -
#548 "Q" :O)
csak ezért indítottam el a ps-t.. :D -
#547 Abba a mask-mode-ba hogy tudok átkapcsolni? -
#546 mondjuk : egymasra rakod a ket layert, atvaltasz mask modeba, ilyenkor ket szin jelenik meg, az egyik ami latszodik a masik ami nem, s csinalsz egy sima szinatmenetet, majd ha visszavaltasz akkor egymasba olvad elmeletileg -
#545 Itt biztos sok photoshop guru van. Lenne egy kérdésem. Hogy lehet két képet egymásba folyatni? Tehát mintha színátmenetet csinálnék, csak nem színekkel, hanem konkrét képekkel. -
dav1d #544 azért mert ha mondana valami véleményt szerintem nem ugy jönne ki a dolog mintha csak szándékosan akarna fikázni... -
dav1d #543 köszi -
csgj #542 szerintem pedig tökéletes képek! látszik, hogy profi! én pl max egy paintes "gyönyörű" képet tudok készíteni -
#541 HA kis senki és 0 a véleményed vele kapcsolatban akkor minek akaszt ki a dolog?
egyébként meg nem rossz csak szerintem az első kicsit túl sötét és zsúfolt és a második valmaivel jobb csak kicsit sötét nemsok mindent lehet kivenni:(
De nem rosszak:) -
#540 nyugi már kiscsibék :C -
dav1d #539 nem... engem meg az akaszt ki h nem tartom magam egy profinak de szerintem jó képeim vannak és sok energiát fektetek beléjük (megjegyzem eddig csak pozitv véleményt kaptam mindenkitől)
Erre belinkelem ide és egy kis senki 0 véleményel (nem mondtál semmi építő jelegű kritikát) lefikázz...
ennyi
-
#538 galériámban találsz, egy két régi dolgot nem azt mondtam, hogy mester vagyok hanem azt, hogy nem tetszenek a munkáid félre értés ne essék :D -
dav1d #537 v2.0 -
dav1d #536 city -
dav1d #535 ....de jöhet bármi amit eddig csináltál háttér vagy sima kép kiváncsi vagyok a "mester" tudására! -
dav1d #534 meglátjuk -
#533 rentben..majd ha lesz időm jelenleg fontosabb dolgom van, mint egy kistírü háttér elkészítése, de tervezem egy hátteret igen.. -
dav1d #532 csinálj jobbat akkor ugas -
#531 szerintem csúnyák mind.... -
dav1d #530 car -
dav1d #529 bővebben is kifejthetnéd... -
dav1d #528 trance -
dav1d #527 hm, nem értem :\ -
#526 -
dav1d #525 hátterem1
hátterem2 -
#524 Ezt kreáltam nemcsak fanoknak!:)
háttér -
#523 hát ez piros x -.- -
#522 az agozs 001 fanklup alkalmából csinátam :| -
#520 vicces :) -
#519 Űber karácsonyi háttérkép:
Xmas -
#518 ok,ok:)
-
#517 Nem köszönöm, egyelőre ennyi elég :)
-
#516 király:)
kell még háttér:)?
-
#515 megvan :) -
#514 okis
:) -
#513 nem... csak ne ide
hanem a hogy néz ki az asztalod ba!
-
#512 pill
nem baj, ha nagy képként rakom be?