637
Ide csakis saját magatok által készített háttereket várnék:)
-
kazsmer #637 Win7-re készítettem :)
[imgw=http://www.kazsmer.hu/windows7/windows_seven_bg_by_expander_green.jpg] -
#636 Ezek tényleg jó kiinduló pontok már meg is van a httere.Köszönet -
blackgamer #635 itt lehet hogy találsz kiindulópontot -
#634 sziasztok.Meg szeretnék valakit kérni hogy csináljon nekem egy 1024x768 felbontású Vérfarkasos háttérképet.Legyen a képen éjszaka,telihold és egy ijesztő Véfarkas.Köszi előre is.Nagyon boldog lennék ha csinálna nekem valaki egy ilyen képet. -
blackgamer #633 gondolkodok egy Sash! háttér készítésében, mert most kerültek fel hátterek az oldalára de azok eléggé gyengék
ötlet esetleg? még sose csináltam hátteret -
#632 Barom. Mi lenne, ha nem a kepfeltoltes gombra mennel, hanem a galeriadba? Nehez tajekozodni latom.
Masreszt lehet kepfeltoltes.hu-t, stb. hasznalni. -
#631 egy
kettő -
#630 Te meg szimplan retardalt vagy:)
LOL VIP és kapásból 200K/kép és meg is marad.
Blafasz...
-
#629 Ez tmár jó régen csináltam, Krush rajongók előnyben! :)
Mi az hogy 20kB???? LOL még az avatarom is nagyobb annál.
sg=szar -
#628 Versike formaja nagyon szar, szerintem a szinezese is. Igazabol a vers stilusan is lehetne dolgozni sokat, mert nem hangzik vmi tul jol de ez mar nem a te reszed. Ha szinezed akkor fakoan elegge. -
#627 most el akarod rontani a játékomat? :D -
#626 Szerintem meg hagyd meg f/f-ben..
Rajzolj magadnak valamit, amit kiszínezhetsz. Vagy vegyél egy kifestőt. -
#625 nem nem olvasom, a verset úgy küldték és az megtetszett. a geccset meg majd kiszedem, aztán inkább színezgetem a hátteret, elszakadva a mostani témájától :) -
#624 Látom olvasod a jobbik.netet...
A kép maga jó is lehetne de a giccses piros fehér zöld versike a közepén hát eléggé broáf... -
#623 :) tudom mégis valahogy megfogott :DD (bár most már minnél többet nézegettem egyre kevéssbé :D) -
#622 énis gondolkodtam.. és minden politikától mentesen ez sztem.. -
#621 No elég sokat gondolkodtam hogy betegyem, de nem szeretek ennyit gondolkodni, igy hát itt is van:
Semmit nem csináltam vele, csak az eredeti képen beszíneztem a százlót, kicsit játszottam a színmélységekkel, no meg ráraktam a versikét, melyet sajnos nem tudom kiirt, de elég politikai fenhangú, remélem gond nem lesz belőle.
Szó mi szó elég összecsapott és olyan semmi különleges, de fene jól mutat a szürkés laptopomon 1024-ben :) -
htx :-| -
#619 Vagy buborék vagy miaz -
#618 Na ez itt a lényeges kérdés:)
A lila egyébként. Az a havazás szerü egész helyes. -
dav1d #617 amugy melyik ? -
dav1d #616 hát nem tom :\ izlések és pofonok... -
#615 valóban nem egy istennő, de azért ne fikázd :] -
#614 Az a csaj nagyon csunya, de kreativitás van a gépekben. -
#613 Tudtok olyan háttérképet ami valahogy úgy néz ki, hogy Max Payne szerű figura mindkét kezében berettát/desertet tartva felénk lő torkolattűz kipattanó töltény hüvelye is látszik? -
dav1d #612 http://www.vincent77.extra.hu/ -
#611 RaZok: esetleg még kérdés? Vagy a további Hszeket is írtsam ha hasonló stílusban adod elő magad? -
#610 Igen sajna :( :) majd ha lesz idom egyszer, megprobalok ilyenbol jobbakat csinalni... :] -
#609 hagyjad, ez egy köcsög, kb mint az oviba, mikor kisajátította magának a tapló szakálas hülyegyerek a homokozót..
sAs - nagyban annyira nem tetszik, lehetne élesebb, szvsz -
#608 hogy mi a tied?? olvasd el a házigazda mellett mi áll?? -
#607 Fujifilm FinePix s7000 -
#606 milyen géped van? -
#605 Hali, ide felraktam nagyobban is :)
Link
Raktam melle 2 ujat, arrol is kivancsi lennek egy-egy velemenyre :)
Elore is thx -
#598 mit röhögsz itt?
ez az én fórumom :D
örülj, hogy itt lehetsz barátocskám :D -
#597 :-D -
#596 a 2es mindenképpen
3 is nagyon jó
5 is jó
7,8 is szép
hogyha adsz nagy képeket, akkor fotosoppal megpróbálhatok dobni rajtuk. msnem:grizzly21 kukac freemail.hu vegyél fel
-
#595 Vetítőt kérem csukjuk be ez nem mozi:D
A Stílusra meg figyeljünk. -
#594 már viccelni sem lehet, szerinted mennyi idő szügségeltetik egy ilyen ratyy képhez? :o
úgy 5 perc volt az egész :D
te meg ne szájalj te vagy itt a legocskábbb te kis kötsög -
#593 8. valóban elmenne, de az a jobbfelső sarok kicsit zavaró.. nekem. :)
amúgy jó lenne, megnézném nagyobb felbontásban is -
#592 nah igen. ez vaéa,o szörnyedmény........
végre megmutattad, hogy milyen foshra vagy képes :O))))))