System Shock 2 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remeke helyett majd az igazi folytatással nyomjuk nem is bánom a jegelést.
Felújítják mai grafikára a gamet.
OK de szerintem valami régebbi játék kéne, amivel már senki sem játszik, hirtelen az Eye Of The Beholder jutott eszembe, na miccósz?
Riszpekk
A szövegek már le vannak fordítva (hangok nincsenek) és van már hozzá grafikát javító mod is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hello!
Az-az 5letem támadt így hirtelen, hogy készíthetnénk egy "modot" a SS2-höz! Ez abból álna, hogy magyarrá alakítjuk a játékot(hangokkal és szövegekkel együtt). A texturákat, a modelleket felturbózzuk. Esetleg egy új kampányt is készíthetünk! Ha van hozzá kedvetek és kitartóak vagytok írjatok ide! A többit megbeszéljük!#vigyor3]
Az-az 5letem támadt így hirtelen, hogy készíthetnénk egy "modot" a SS2-höz! Ez abból álna, hogy magyarrá alakítjuk a játékot(hangokkal és szövegekkel együtt). A texturákat, a modelleket felturbózzuk. Esetleg egy új kampányt is készíthetünk! Ha van hozzá kedvetek és kitartóak vagytok írjatok ide! A többit megbeszéljük!#vigyor3]
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––