13
Credit Card használat...
  • Unipsycho
    Ugyerted Dark&Light-hoz lesz jo;)

• Davidus
    már csézek:D
  • yal
    igen es inkabb diablozol te lamer, az meguncsibb :P
  • Davidus
    Nézz be egy MMORPG topicba és ott kérdezd meg. Lineage 2 topicban jópár ember ezt használja. Amúgy nekem is van de mielött használtam volna meguntam a játékot:) Majd WoW-hoz jó lesz;)
  • yellowcab
    ehh, te azt használod?
    mik a feltételek, milyen hasznos, mindenhol tudsz vele fizetni?
  • yellowcab
    lassan vége a melónak, csak este nézem megint a topicot
  • Davidus
    a válasz: OTP elektronikus bankszámla
  • yellowcab
    kényelmesebb az igaz, de nálam egyáltalán nem biztos a hosszú táv
    hozzáteszem ha te pl megadnád a számlaszámod, én átutalnék rá biz összeget, felhívnálak, hogy melyik oldalon kéne elutalni és annyi
    milyen a net card(melyik bank, én cib-es vagyok)
    dombornyomott pedig nem jo, mert vagy 3 havi 30k érkezzen, vagy beraksz 50k-t, én pedig nem akarok tárolni ezen a számlán nagyobb összegeket(az ördög nem alszik, és ezt te is mondhatnád)
  • Punkerwork
    csináltass net card-ot vagy dombornyomott kártyát, ki az a barom aki egy idegennek bármit is befizetne, szal vagy keresel 1 ismerőst vagy csináltatsz magadnak kártyát hosszú távon a saját kártya a kényelmesebb
  • yellowcab
    pontosan mit is?
  • Punkerwork
    csináltas uj kártyát, én is ezért csináltattam újat
  • yellowcab
    előre is elnézést mindenkitől, aki leszól a kérdésért,de...
    szeretnék interneten keresztül fizetni egy játékra, de sajnos nincsen dombornyomott kártyám
    csak electron, azt pedig nem fogadja el, és nincsen kedvem 50 pénzt berakni a számlámra, hogy lehessen használni
    a kérdés pedig, hajlandó lenne valaki elutalni nekem 14 dollárt, természetesen kifizetném, akár előre is

ide írjatok légyszi: [email protected]
    de a fórumon is jelezzétek pls, hogy jött a mail...
    köszi, bye
  • Punkerwork
    újabb értelmes topic