13
Credit Card használat...
-
Unipsycho #13 Ugyerted Dark&Light-hoz lesz jo;)
-
#12 már csézek:D -
yal #11 igen es inkabb diablozol te lamer, az meguncsibb :P -
#10 Nézz be egy MMORPG topicba és ott kérdezd meg. Lineage 2 topicban jópár ember ezt használja. Amúgy nekem is van de mielött használtam volna meguntam a játékot:) Majd WoW-hoz jó lesz;) -
#9 ehh, te azt használod?
mik a feltételek, milyen hasznos, mindenhol tudsz vele fizetni? -
#8 lassan vége a melónak, csak este nézem megint a topicot -
#7 a válasz: OTP elektronikus bankszámla -
#6 kényelmesebb az igaz, de nálam egyáltalán nem biztos a hosszú táv
hozzáteszem ha te pl megadnád a számlaszámod, én átutalnék rá biz összeget, felhívnálak, hogy melyik oldalon kéne elutalni és annyi
milyen a net card(melyik bank, én cib-es vagyok)
dombornyomott pedig nem jo, mert vagy 3 havi 30k érkezzen, vagy beraksz 50k-t, én pedig nem akarok tárolni ezen a számlán nagyobb összegeket(az ördög nem alszik, és ezt te is mondhatnád) -
#5 csináltass net card-ot vagy dombornyomott kártyát, ki az a barom aki egy idegennek bármit is befizetne, szal vagy keresel 1 ismerőst vagy csináltatsz magadnak kártyát hosszú távon a saját kártya a kényelmesebb -
#4 pontosan mit is? -
#3 csináltas uj kártyát, én is ezért csináltattam újat -
#2 előre is elnézést mindenkitől, aki leszól a kérdésért,de...
szeretnék interneten keresztül fizetni egy játékra, de sajnos nincsen dombornyomott kártyám
csak electron, azt pedig nem fogadja el, és nincsen kedvem 50 pénzt berakni a számlámra, hogy lehessen használni
a kérdés pedig, hajlandó lenne valaki elutalni nekem 14 dollárt, természetesen kifizetném, akár előre is
ide írjatok légyszi: [email protected]
de a fórumon is jelezzétek pls, hogy jött a mail...
köszi, bye -
#1 újabb értelmes topic