23
-
Cat #23 mutasd meg neki ezt a linket
Minden amit tudni szeretnél a Holdról, de eddig nem merted megkérdezni - képek, küldetések, geológia, átrepülések, jövőbeli kutatások stb. -
blevi #22 Akkor a fizikatarom "agyilag zokni". Egy egesz orat vitatkoztunk azon ,hogy hanyszor jart az ember a Holdon ? O mondta ,hogy csak egyszer en mondtam tobszor aztan neki lett igaza , mert a tanarnak lehet csak igazza nalunk ! -
Cat #21 nem csak egyszer voltak a holdon
nézz utána, és gondolkozz el -
blevi #20 Nekem van egy ervelesem erre is ,de majd leirom azutan ahogy adtok egy par valaszt :)
-
blevi #19 Arrol a prizmarol en is hallotam !!!
Nekem mar csak egy kerdes piszkalya az orrom , hogy "Miert csak egyszer voltak a Holdon ???"
Eleg sok expediciot kellet volna inditani a Holdra ahhoz , hogy teljesen megismerjek a Holdunkat. Nem igy van? -
blevi #18 Lehet hogy igazzad lesz mrzool -
#17 Nem tért vissza berepülőpilótának. Épp ellenkezőleg, letiltották a repülésről, aminek nem különösebben örült, lévén izig-vérig pilóta volt. Egyedül nem is repülhetett, a végzetes napos is egy kétüléses MiG-15UTI-val száltak fel... -
HUmanEmber41st #16 Én csak kizárólag Gagarinról beszéltem ! Az Amik meg voltak a Holdon.... -
HUmanEmber41st #15 Lehet, hogy nem olvastátok a könyvet, de abban szinte csak Gagarin "elszólásai " vannak egybegyűjtve. PL: késsel-villával evett a súlytalanságban valami húst, látta Brazíliát nappal, amikor ott pont sötét volt, meg hasonlók. Ne feledjétek, hogy az űrutazás után visszatért berepülőpilotának. Egy űrben járt pilota sem vezetett utána vadászgépet. Le is zuhant nemsokára.... -
#14 Jó' van. Sőt, Farkas Bertalan sem járt az űrben! Kokó meg nem volt soha olimpiai bajnok, csak megrendezték az egészet a fóti filmstúdióban! -
mrzool #13 Nemere... LOL!:) Ő aztán a hiteles forrás, mi?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
HUmanEmber41st #12 Viszont, az már majdnem biztos, hogy nem Gagarin volt az első ember az űrben. Nemere I. egy egész könyvet írt erről. De még a TV is talált 1 bakit. Amikor Gagarin elindult, CCCP felratos sisak volt rajta. Beszált a buszba, ami kivitte az űrhajóhoz, ott már felirat nélküli volt a sisakja. Nem mutatták már közelről... -
#11 Bocsi ha megsertetelek, de lattam egy par dokumentum filmet, amelyek azt bizonyitjak , hogy
a 69 -es Holdra szallas csak megjatszotta az USA.
Nem bizonyatanak semmit. Bizonygatnak. Különbség.
Viszont számtalan apróságra nem térnek ki ezek a "dokumentumfilmek", pl. arra, hogy sikerült elhalgattatni több ezer embert, akik nem csak amerikaiak, és az Apolló-misszió esetén pl. a rádiókapcsolat biztosításán dolgoztak rádióteleszkópokkal. Vagy magyarázatot arra, hogy miért is működik a leszállási helytől nem messze lerakott prizma, amely arra való, hogy lézer segítségével pontosan meg lehessen határozni a hold aktuális távolságát a földtől - és erre magyar tudósok, innen, magyarországról is küldtek lézersugarat, és a visszaverődést is befogták. És még hosszasan lehetne sorolni azokat a tényeket, amiket furcsa mód "kifelejtettek" a "bizonyításból"...
Erre is van magyarazat meg pedig az, hogy az oroszok elobbre voltak (...), de ezt te is tudod ....
Nézz utána, mert gigászi tévedésben vagy. Elárulom, hogy az 'N1' legyen a keresés kulcsszava. Ez lett volna a Saturn V. szovjet megfelelője. Egyetlen egy darab N1 próbaindítás sem volt sikeres. Aztán a holdverseny elvesztése után az N1 programot dobták is...
Ennyit arról, hogy előbbre voltak... -
mrzool #10 Nem sértesz meg, mivel nem játszottak meg semmit, az Apollo 11 két űrhajósa pedig leszállt a Holdra. Miért is ne tették volna meg, mikor minden adott volt, és előttük már két Apollo űrhajó járt a Holdnál...
Csak a buta, műveletlen emberek szajkózzák az összeesküvés elméletes moon-hoax szövegeket. Az állítólagos 'érvek' nagy részét áltiskolás fizikatudással meg lehet cáfolni... Sebaj, egyszer te is felnősz, és nevetni fogsz magadon, hogy bedőltél a moon-hoax-os elméleteknek. -
blevi #9 nezd meg ezt a cikket !!! -
blevi #8
Bocsi ha megsertetelek, de lattam egy par dokumentum filmet, amelyek azt bizonyitjak , hogy
a 69 -es Holdra szallas csak megjatszotta az USA.
Erre is van magyarazat meg pedig az, hogy az oroszok elobbre voltak (...), de ezt te is tudod .... -
mrzool #7 "meg az is lehet hogy a nagy Holdra szallas egy nagy hazugsag !!"
Mind a HAT, ugye? Barom... -
blevi #6 Bush azt meg sem fogja elni ha igy folytassa ,ja es a Hold -ra valo telepedesig meg sok ido kell elteljen !!(meg az is lehet hogy a nagy Holdra szallas egy nagy hazugsag !!) -
k0zi #5 Az csak olyan kampányfogás mint a 2012-es olimpia :)
Mert nagyot álmodni szegény Bush, de majd bilibe ér a keze :D -
_Vegeta_ #4 Epitsek mar felfele normalisan azt az urallomast, aztan irany a hold. Kifutunk az idobol, 2020ra mar keszen kell lennie a holdallomasnak. :D -
#3 elég drága kuka.. -
Mice #2 kéne nekem is ilyen repülő kuka -
#1 Fasza